עבור לתוכן

מכירים את זה...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה........

מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב?

מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר?

מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה?

מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים.

מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי?

8)

לילה טוב זון...

• תגובות 55
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב דיי.

פורסם
  • מחבר

למה :lol: :lol:

פורסם

מכירים את זה ש ב 4 בלילה אתם אוכלים פיצה?

פורסם
  • מחבר

יפה לך
פורסם

למה :lol: :lol:

כי לפני שבוע היה תראד כזה.

פורסם
  • מחבר

בלאט פיספתי את זה,לא משנה אני נתתי פה דוגמאות שקורות לי

פורסם

מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב?

מכיר, זה מפחיד. לפני כמה ימים היה לי כזה חלום אבל זה היה עירום חלקי, היתה לי חולצה וכל הזמן משכתי אותה למטה... הכי מפחיד זה-10 שניות בבוקר כשקמים אז מנסים לחשוב\להזכר אם זה היה באמת או שזה היה בחלום (זה בעצם כל חלום).

פורסם

מכירים את זה שאתם נכנסים לאשכולות כאלה ומתפוצצים מצחוק לאורך 45 עמודים וכשאתם מגיעים לסוף אין לכם מה לכתוב?

מכירים את זה שהשולחן בחדר עמוס בכל מיני שיט ואז אמא מנג'סת לכם לסדר ואתם מסדרים והכל נוצץ ואז אחרי יומיים זה פתאום אותה ערימה של דברים

פורסם

מכירים את זה שיש לכם מורה שסבבה לכם ללמוד איתה . ויש מורה שמביאה לכם את הסעיף ? :nixweiss:

פורסם

מכירים את זה שתם מגיעים לכתה\ביה"ס חדש\ה או למקום עבודה חדש וכדומה, ויש שם מישהו שיש לו אותו שם כמו לחבר שלכם אז אתם נקשרים אליו?

מכירים את זה שאתם ב-iTunes ובטעות מעבירים הרבה מאוד שירים לפלייליסט של זמר\להקה אחרת ואתם לא בטוחים איזה אז אתם עוברים אחד אחד עד שתמצאו את זה ואז למחוק משם...

מכירים את זה שהייתם ילדים קטנים אז בכתה (וגם בגן) היה את זה שתמיד היתה לו נזלת...

פורסם

מכירים את זה שאתם גרועים בספרות ויש לכם מבחן מחר ואתם צריכים לענות על 3 שאלות כדי לגשת למבחן אבל פשוט אין לכם מה לכתוב אז יוצא שלכתוב שורה אחת לקח לכם שעתיים וחצי?

אני כן כי זה מה שקורא עכשיו.... מי שלומד בית הבובות ובא לו לתת לי תשובה לשאלות הבאות יבורך:

שאלה מס 3 : תאר את היחסים בין בני המשפחה והסבר כיצד באמצעותם עולים נושאים מרכזיים במחזה. נמק והסבר.

שאלה מס' 5: אמצעים דרמתיים כגון דיאלוגים , אביזרים , תפאורה או סצנות מרכזיות משקפים את הקונפליקט במחזה.

א. מהו הקונפליקט במחזה?

ב. הסבר כיצד שניים מהאמצעים משקפים את הקונפליקט.

שאלה מס' 6 : הסבר והדגם מדוע נחשב המחזה למחזה ריאליסטי ופמיניסטי.

פורסם

מכירים את זה שאנשים אשכרה משקיעים בלהקליד 3 שאלות מתוך אמונה שלאנשים מספיק אכפת כדי לענות עליהן ב12 בלילה?

פורסם

מכירים את זה שאף אחד פה לא מצחיק וזה עצוב לראות אותכם מנסים..

פורסם

אני ב-4-בבוקר היה יוצאת לי שאלה יותר טובה?

החיים הם בת ספר,למרות שאין בת ספר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים