פורסם 2003 במרץ 2622 שנים הזמנתי מהם את העכבר הזה:http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELIכמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי??את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני....בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומולא לקנות שם תעשו לי טובה
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים כתוב בתמונה שזה אינטלימאוס, תאיים לתבוע.מצד שני לא התחייבו לדגם מסויים, ואמרו שהתמונה להמחשה בלבד...
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר מה שממש אבל ממש מרגיז זה שב90 שקל שהזמנתי את העכבר הזה יכולתי לקנות מנט אקשן מקלדת מיקרוספט מולטימדייה היפה הזאת ולקבל את העכבר מתנה...יענו שהם גנבו לי 100 שקל כמחירה של המקלדתחברים:ציוד למחשב קונים אך ורק מחנויות שיש להם מושג מה הם מוכרים ואתם יודעים על מה אני מדבר...יא אללה איזה עצבים עם זהיש עוד מישהו שהזמין את זה?
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים כתוב בתמונה שזה אינטלימאוס, תאיים לתבוע.מצד שני לא התחייבו לדגם מסויים, ואמרו שהתמונה להמחשה בלבד...איפה ג'נריק... הוא יכול לתבוע בשמך :-Xאני במקומך הייתי "הופך שולחנות"..הם כבר יפצו אותך.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים איפה ג'נריק... הוא יכול לתבוע בשמך :-X אני במקומך הייתי "הופך שולחנות".. הם כבר יפצו אותך. L L
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים את האופטיקל מאוס אפשר לקנות בחנות שכונתית ב 80 ש"ח בלי להוסיף על משלוח.התמונה אולי להמחשב בלבד, אבל הכיתוב לא!
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים הכיתוב בא כחלק מן התמונה...ככה שנראה לי שגם ה"שם" של העכבר הינו להמחשה בלבד
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר התקשרתי אליה אמרתי לה שהם טעו בעכבר היא אומרת זה לא נכון האינטלימאוס זה דגם ישן לםני המון זמן מה שנתנו לך זה המחליף שלו יצא השנה לא בא לכם לרסס לה את הפנים באג'קס?קנו רק מחנויות חומרה כי אני נדפקתי על מה אני יקח זיכוי עד שזה יגיד שנה יקח... פעם הבאה אני לא קונה שם
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים היא בכל מקרה לא יודעת על מה היא מדברת, בטח התלוננו הרבה ונתנו לה תשובה סטנדרתית לספר לכולם.מבחינה פנימית העכברים זהים, רק שלאינטלי יש שני כפתורים נוספים והוא יפה יותר.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים יש כאלה הרבה הונאותהיית צריך להבין לפי המילים "עם כפתור גלילה"אם היו עוד 2 לחצנים היו אומרים לך בכל מקרה אני הייתי מדפיס יפה את דף המוצר ושולח מכתב מנומק להנהלה
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים 1) שלח מכתב למנכל וחכה יומיים2) תודיע להם על החזרת העכבר (זכותך, 14 יום מעת הרכישה).
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר ניסחתי להם מכתב ושלחתי במיילאני הזמנתי במחיר של 90 ש"ח עכבר שלפיככם הוא מדגם Microsoft IntelliMouse Optical OEMבעל שני כפתורים צדדיים שניים רגילים וגלגלתהעכבר הגיע לביתי כולי שמחתיאני פותח את החבילה ואני רואה את העכבר Microsoft Wheel mouse Opticalשנחשב לירוד באיכותו ובביצועיו מול העכבר שחשבתי שאני אקבל ושאתם פרסמתםהעכבר הנ"ל שחשבתי שאני אקבל הוא מתקדם יותר טכנולוגית עם עינית אופטית מהירה יותרהוא בעל עיצוב וזמני סריקה יפים ומהירים יותראני לא ישלם 90 ש"ח בשביל עכבר שיכולתי לקנות ממש ממש באותו עמוד ב45 ש"ל כולל משלוח וזה לא יעבור בשקטברצוני לשלוח לכם את העכבר ולקבל את העכבר שאני ועוד לקוחות רבים אחרים היו אמולים לקבל הלא הואMicrosoft IntelliMouse Optical OEMבמידה ואין לכם אותו במלאי אז אפשר להחליפו גם בMicrosoft EXPLORER OPTICAL ואם אין לכם את אלה במלאי תגידו לי מה כם יש לכם במלאי ששווה ערך לעכבר שהייתי אמור לקבלזה ממש לא פייר מצידכם ואני מחכה לתשובה ל
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר ניסוח לא ניסוח אני יאכל אותם חיים!! :AR15: אני עצבני רצח מזה אני את העכבר שלי יקבל... מה לדעתכם תהיה התגובה שלהם למייל הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.