עבור לתוכן

LG L1710B - איזה פאנל יש לו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי המסך שבנידון, ורציתי לדעת איזה פאנל יש לו.

אני מכיר 2 אתרים שבהם ניתן לבדוק סוג הפאנל של מסך מסויים, אך ב-http://www.flatpanels.dk/panels.php רשום שיש לסמך פאנל TN,

אך באתר http://www.prad.de/en/ רשום כי יש לו מסך s-ips. מישהו יכול לתת לי תשובה ודאית בנושא?

פורסם

TN

לא נראה לי בכלל קיים 17" שהוא לא TN

פורסם

המסך יכול להיות בעל פאנל TN של AUO, Hydis או LG.Philips.

יש מסכי 17" עם פאנל S-IPS אך אלו מוישנים מאוד והרזולוציה שלהם היא 1024X768 בדומה למסכי 15".

פורסם
  • מחבר

המסך אכן ישן יחסית (בן 4 שנים בערך) אך אני צופה בו ברזולוציה של 1280*1024 ולכן כנראה שהוא לא "ישן מספיק"... ;)

באתר שבו רשום כי הוא TN רשום שהפאנל הוא של AUO, ולכן כנראה שאתה צודק...

הייתי רוצה לראות מסך בעל פאנל איכותי יותר (VA או IPS) - מישהו מכיר אם יש חנות עם תצוגה של הדל 2007WFP/FP או של הviewsonic vp930? אני כרגע עובד על מסך בעל פאנל TN (של viewsonic vx922) והייתי רוצה לראות את ההבדל בין הפאנלים, משום שאני עובד בעיקר על טקסט ושוקל אולי להחליפו אם השיפור יהיה משמעותי... מחפש תצוגה באזור השרון אם יש...

תודה.

פורסם

יש את הסאמסונג 971p כמעט בכל אופיס דיפו ובאג.

פורסם

את הדל 2007WFP אמור להיות בתצוגה ב LCDTV בפתח תקווה כמדומני ...

פורסם
  • מחבר

דודיפלצת - אתה יודע בטח כמוני כי באופיס דיפו וחנויות כאלה כל המסכים מחוברים ביחד ולא ברזולוציה הנכונה, כך שאי אפשר ממש לראות את האיכויות של המסך, אבל תודה בכל מקרה...

kfir9999 - תודה, אולי אני אקפוץ לשם... אתה יודע אם המסך מחובר בנפרד ואפשר ממש לראות את האיכות שלו או שהוא מחובר במקביל עם עוד מסכים?

פורסם

PolishMan - ברור שאי אפשר לראות באמת את האיכויות, אבל כן אפשר להשוות לשאר המסכים הלא-מכויילים והמחוברים במקביל האחרים.

היום הייתי ב-LCDTV ומחוברים רק 4 מסכים והם לא מחוברים עם מפצל אלא כל אחד בחיבור נפרד לאותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

דודיפלצת,

אני שוקל לקפוץ ל-LCDTV - אתה יודע איזה מסכים היו מחוברים? אני מעוניין לראות את הדל 20 אינץ (הרחב או הרגיל).

אתה אומר שהם מחוברים לאותו מחשב - זאת אומרת שהרזולוציה בחלקם בטח זו לא הרזולוציה הטבעית של המסך - האם כך הדבר? וד"א, איך אפשר לחבר לאותו מחשב 4 מסכים ללא מפצל? הדרכים היחידות שאני מכיר זה אם יש 4 יציאות לכרטיס מסך (מה שלא סביר) או שיש 2 כרטיסי מסך (ולכל אחד 2 יציאות) - יש לך מושג מה הייתה הקונפיגורציה?

פורסם

הם בטוח מחוברים בנפרד כי הם היו מוגדרים כמו dual view - שאפשר להעביר את העכבר מאחד לשני.

היו שם 4 מסכים:

2007FP

2007WFP

2047WFP

E228WFP - נדמה לי

אני לא יודע איך היתה הקונפיגורציה כי המחשב לא היה נראה לעין.

פורסם
  • מחבר

כל הארבע היו שולחן עבודה אחד או כל 2?

בכל מקרה, ממה שאתה ראית, שווה ללכת לראות, אפשר לראות את האיכות של הפאנל גם בחיבור הקיים?

פורסם

שולחן עבודה יחיד שמתפרס על 4 מסכים.

שווה לראות בכל מקרה, אפשר לעשות השוואה בין המסכים עם הפאנלים הטובים לעומת ה-E228 שיש לו TN ואפשר לראות הבדלים למשל.

זה לא בהכרח אומר כי זה גם תלוי בכיול.

אבל בעקרון אפשר.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה על התשובות. אני אשקול לקפוץ לשם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים