פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים ישלי בעיה בכרטיס מסך:sapphire HD 2600 PRO AGPכאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati...התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphireאשמח לעזרה
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים ניסית להתקין דרייבר של ATI?(מהאתר www.ati.amd.com )בכל אופן תנסה למחוק לגמריי את הדרייבר הנוכחי ולהתקין מחדש.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר כן התקנתי ת'דרייבר הכי מעודכן, יש לציין שזה קורה ספציפית רק במשחק הזה.יש למישהו פתרון?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים האם יש לך כרטיס מובנה על הלוח?האם הסרת את הדרייברים של הכרטיס הקודם עם driver cleaner 3 pro?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר לא הכרטיס לא מובנה על הלוח האם.הקובץ שאיתו יש תבעיה במסך הכחול הוא: ati3duag.dll הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה לא רק אצלי.בכל מקרה, מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אח שלי ... לצערי יש לך בעייה דיי חמורה ... הבעייה נובעת עקב ה AGP שלך ..הייתה לי בדיוק אותה הבעייה בדיוק עם אותו הכרטיס ! ( אגב הבעייה הייתה עם עוד משחקים Jused2 Call Of Duty4 ועוד כמה )הבעייה הייתה גם בנוגע לעידכון דרייברים חדשים ( ז"א שיכלתי להתקין רק דרייברים שהגיעו עם הכרטיס עצמו )אפילו שלחתי את בעייה לפורום הראשמי של החברה\כמוכן שלחתי את הבעייה גם לAMD\ATI עצמם .. והם ענו לי שבגדול כל הזין לי !( יעני התחמקו מתשובה ). הבעייה עם הכרטיסים החדשים של AGP שאין להם באמת תמיכה מהחברות, ככה שלצערי אין כל כך מה לעשות אםזה ... ( לפחות לא שמעתי שיש משהו כזה ) .אני נאלצתי לשדרג בגלל זה את המחשב, כך שהוא יתמוך ב PCI-E ... ונראה לי שלצערי זאת הדרך היחידה גם שלך ...אגב עכשיו יש לי את 2600XT PCI-E והכל עובד לי מצויין כולל NFS .מקווה שעזרתי לך .
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר אתה רציני איתי? יאו איזה סרט. לא ידעתי שזה ככה. אין מצב יוציאו תיקון או משהו? וד'א COD4 פועל לי בלי שגיאות הכל חלק. ידעתי שהAGP ידפוק אותי
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אתה רציני איתי? יאו איזה סרט. לא ידעתי שזה ככה. אין מצב יוציאו תיקון או משהו? וד'א COD4 פועל לי בלי שגיאות הכל חלק. ידעתי שהAGP ידפוק אותי כן אח שלי מצטער ... ד"א תנסה להחזיר אותו לחנות (אני הספקתי והחלפתי אותו לPCIE) כמובן עם רוב המחשב ביחד .. וכן COD עובד טוב ב XP אבל בVISTA הוא עבד לי רק על ההגדרות הטבעיות .. אם הייתי משנה משהו, אז המחשב היה עושה ריסט .
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר sapphire הוציאו דרייבר לAGP אבל זה עדין לא עוזר.מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי?
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים קודם כל אל תיכנס לפניקה אם אתה מכיר את הלוח אם שלך ואת הביוס שלו.חפש את הרוחב פס של הסלוט AGP. יש לך אפשרות שינוי בכפולות של 2.כלומר ----->2------->4-------->8 אני לא יודע בדיוק איפה זה אבל יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה.אולי אתה צריך להתאים מתחים בין הכרטיס ללוח.האפשרות האחרונה של "8" זה רק אם הלוח שלך הוא יחסית חדש..מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים דרך COOLBITS 2 אפשר לשנות את דרגת האפיקאני בטוח גם שזה קשור לAparture size בBIOSתנסה את הדבר הבא:*תמחק לחלוטין את הדרייבר עם התוכנה driver cleaner prohttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=745*תתקין מחדש את הדרייברhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp*תתקין מחדש DX9.0C NOVEMBER 2007http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1a2393c0-1b2f-428e-bd79-02df977d17b8&displaylang=en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.