עבור לתוכן

לכל האנשים שעושים מילואים...

Featured Replies

פורסם

הוא אמר שהוא מחזיק את הבית , נפשית וכלכלית.

משמע שהמשפחה שלו צריכה אותו בבית, מסיבות מסויימות.

להחזיק כלכלית - זה אומר שאולי הוא גם צריך ללכת להוציא כסף ולעשות קניות בשביל המשפחה שלו.

ושהוא לא יכול להעלם להם לחודש.

מצחיק הקטע הזה שמלא אנשים מקבלים פטור ממילואים בגלל עודף ואומרים להם שלא צריכים אותם.

ואז רודפים אחרי אנשים שלא רוצים לעשות מילואים. וגם כאלו עם סיבות מוצדקות.

פורסם

הבעיה היא לא עם סיבות מוצדקות אלא ההוכחה שלהן, ואתה יודע מה הובס אמר....

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון זה באמת לא משנה כמה הם משלמים לי כי מבחינת העסק שיש לי אני לא רוצה ולא מוכן להביא ולהכשיר עובד במיוחד לימים שאני לא נמצא

ואני לא צריך להתחיל לפרט לכם על כל הסיבות בדיוק אני מדבר סך הכל על העניין הכולל שבאמת כמו שציינו פה כבר במקומי של לשחרר המוון אנשים סתם

בגלל סיבות של עודף כח אדם ומצד שני ללכת ראש בראש ולעשות דוקא עם אנשים שיש להם בעיות בלי לעשות מיון וסדר נכון אצל מי הבעיות הם אמיתיות וכנות

ואצל מי הם לא.

פורסם

תכף הבעיות שלך יתגמדו לעומת זה שלא תהיה לנו מדינה.

לדעתי הגיע הזמן לנעול את הדיונים מסוג זה.

פורסם

התגובה שלי אולי היתה קצת מוגזמת אבל נמאס לי כל הזמן לשמוע על אנשים שמשתמטים מהצבא/מילואים.

אני לא מבקש מאף אחד להתגייס ליחידות התנדבותיות שדורשות ממך כוננות מתמדת והרבה יותר תרומה מזמך הפרטי, אבל אני כן מצפה שאנשים לפחות יעשו את החובה האזרחית המוטלת עליהם.

אני כל הזמן רואה אנשים הולכים לביטוח לאומי לקבל קיצבה מסויימת (שאין לי בעייה איתה ואני בעד למרות שזה בא מהכיס לי וכל אזרח אחר במדינה)

אנשים כל הזמן מבקשים, אנשים צורחים שהביטוח הרפואי המדיני לא מספיק וצריך יותר תרופות וכו' בקיצור דברים שצריך מהמדינה, ואני מסכים איתם.

אבל אני לא יכול לסבול שאנשים (אני לא מתייחס לאף אחד לא באתר, לא בנושא, ולא אישית) לא מוכנים לתת למדינה מה שהיא צריכה יותר מכל, אותנו כאזרחים במדינה שיעזרו, לפעמים אנשים שוכחים שהמדינה שלנו זה מדינה וגוף גדול שאם אף אחד לא ישלם מיסים,ישרת בצבא,יחייה חפי החוקים לא תהיה לנו מדינה.

אני מבין שיש בעיות בבית, וואללה לפעמים לא יוצא להגיע למילואים מסיבה כזאת או אחרת אבל מהנסיון שלי אם לא תעשה להם יותר מידי בעיות ותדבר עם המפ שלך אולי גם תזכה ליחס נאות ומתחשב מצידו.

פורסם
  • מחבר

o.k אהבתי את התגובה שלך שאני די מסכים איתה...

לקחתי לתשומת ליבי.

ואולי אני אפילו יעשה מחר טלפון למשרד קישור וננסה לקבוע פגישה שבה אולי נוכל לפתור את המחלוקות בנינו ולהגיע להסכם כל שהוא...

פורסם

:o

דיון בפורום שנגמר בצורה הגיונית?!

למסגר מיד. ;D

פורסם

המלצה קטנה:

משרד קישור בדרך כלל מאוכלס בפוציות צעירות שלא מזיז להן בשיט מה אתה רוצה. בד"כ עם יש סמג"ד מילואים / מ"פ מילואים / שליש מילואים, וכד', אולי עדיף לבקש את הפלאפון שלו ולדבר איתו ישירות ולא עם פאקצה בקישור.

ומחזק את שנאמר לפני; עושה מילואים כמו שצריך - מקבל בד"כ מה שאני רוצה (שיחרורים וכד').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים