עבור לתוכן

לכל האנשים שעושים מילואים...

Featured Replies

פורסם

איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא...

מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים???

נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות...

אשמח לקבל פתרונות מעניינים...

פורסם

תאשה באיות. על תהיה פרייר!!!

או שלחלופין תבין שככה זה כל האנשים במדינה כמו אנוכי לדוגמא, תעשה מילואים ואז בגיל 36 ייתנו לך להשחרר משירות...

אני לא מבין את האנשים שמחפשים להתפרפר מזה. מילואים זה אחלה דבר, לצאת קצת מהשיגרה המעצבנת... :screwy:

פורסם

תבין שהשירות למדינה לא נגמר אחרי 3 שנים - הוא רק מתחיל.

פורסם

תסלח לי על תגובתי, אבל אני ממש מקווה שאנשים כמוך לא ישוחררו מסדק המילואים ורק יזומנו יותר ויותר.

אין שום סיבה שבעולם שאתה לא תוכל לעשות את אותם מילואים שאני וכל אזרח אחר במידנה.

המדינה שלנו נמצאת כרגע על סף משבר צבאי ואנשים כמוך רק חושבים איך אפשר לברוח ולהתחמק מתרומה למדינה/קהילה שלנו.

האם זה כל כך קשה לוותר על שבועיים מהחיים שלך ולהגיעה לאימון/תעסוקה מבצאית? האם זה יזיק לך יותר מאשר אי קיום מדינת ישראל? אי קיום מדינת יהודים בארץ ישראל?

למה עול המילאוים צריך ליפול על קבוצה קטנה של אנשים במדינה? למה אני צריך להתנדב ולעשות כמעט 3 חודשים בשנה מילואים אצלי ביחידה ואתה לא יכול להגיע לשבועיים?! איפה זה נראה לך בסדר? אני בעד שכל מי שמשטמת ממילואים יקבל צו פעם בחודש ואז כלא ועוד כלא ועוד ועוד.... :bash: עד שהוא לא יבין שמילואים זה לא בחירה!!! זאת חובה לאומית אזרחית!!!

גיוס לכולם!!!מילואים לכולם!!!

פורסם

תסלח לי על תגובתי, אבל אני ממש מקווה שאנשים כמוך לא ישוחררו מסדק המילואים ורק יזומנו יותר ויותר.

אין שום סיבה שבעולם שאתה לא תוכל לעשות את אותם מילואים שאני וכל אזרח אחר במידנה.

המדינה שלנו נמצאת כרגע על סף משבר צבאי ואנשים כמוך רק חושבים איך אפשר לברוח ולהתחמק מתרומה למדינה/קהילה שלנו.

האם זה כל כך קשה לוותר על שבועיים מהחיים שלך ולהגיעה לאימון/תעסוקה מבצאית? האם זה יזיק לך יותר מאשר אי קיום מדינת ישראל? אי קיום מדינת יהודים בארץ ישראל?

למה עול המילאוים צריך ליפול על קבוצה קטנה של אנשים במדינה? למה אני צריך להתנדב ולעשות כמעט 3 חודשים בשנה מילואים אצלי ביחידה ואתה לא יכול להגיע לשבועיים?! איפה זה נראה לך בסדר? אני בעד שכל מי שמשטמת ממילואים יקבל צו פעם בחודש ואז כלא ועוד כלא ועוד ועוד.... :bash: עד שהוא לא יבין שמילואים זה לא בחירה!!! זאת חובה לאומית אזרחית!!!

גיוס לכולם!!!מילואים לכולם!!!

קצת פאנט הייתי אומר... :lol:

אבל פשר להגיד שאני מסכים איתו... חוץ מהקטע שכולם מחר צריכים להתייצב ולהתאמן עד צאת הנשמה... :screwy:

אין שום סיבה שבעולם שאנשים ישתחררו סתם. אם אני וחברים שלי הולכים למילואים, אין סיבה שהאחרים במדינה ישתמטו.

פורסם

אני לא מבין את האנשים שמחפשים להתפרפר מזה. מילואים זה אחלה דבר, לצאת קצת מהשיגרה המעצבנת ולזלול סטיקים ופרגיות על האש עד צאת הנשמה :smile1:...

פורסם

פטור ממילואים בכלל, או מגיוס ספציפי בגלל בעיה אמיתית? (לימודים, אישה בהריון וכד') פרט, נמק והסבר.

פורסם

מילואים זאת אחלה דרך לנקות את הראש !

אני היום חזרתי לעבוד אחרי שבוע וחצי של מילואים, הלוואי וזה היה חודש !

אז מה שהייתי שבוע באימון בשטח בלי מקלחת, זה עדיין כיף כי זה כל כך שונה מלשבת מול מחשב יותר מ-10 שעות ביום בעבודה !

מילאוים זאת חובה, באותה מידה כמו השירות הסדיר בצה"ל, אז אין מה להתחמק - צריך לעשות !!!

פורסם
  • מחבר

כצפוי קיבלתי תגובות די זועמות כמו שתיארתי לעצמי...

o.k אז בוא נגיד לכם ככה בגדול אני אפילו מסכים איתכם מצד אחד גם אני התגייסתי לצבא

כמו כולכם ונתתי מעצמי 3 שנים למדינה שאני כל כך אוהב, למרות הבעיות שיש לי בבית {כלכליות}

גם בתוכי היה כעס על המשתמטים והבנתי שמעט כל מי שרוצה יכול להתגייס ולתרום כפי יכולתו...

אך לצערי לאחר השחרור מסדיר הבעיות קצת החמירו ואני כמו שאומרים "די מחזיק את הבית",

גם מבחינה כלכלית וגם נפשית... אך לצערי הצבא קצת אטום ואומר משהו מצדו שהוא האמת גם נכון:"לרובנו יש בעיות כלכליות"

אבל אף אחד לא יכול באמת להבין את מה שמתרחש אצלך בבית, כמה חשוב שתהיה שם, ומה תגרום העדרות כל שנה למשך זמן מסוים...

ומאז זה הפך לעיניין של לעשות דוקא הם דוקא שולחים לי מילואים כל פעם אחרי שאני משתחרר מהכלא ואני עושה להם דוקא שאני אפילו לא בא למילואים של יום אחד!

נוצרה בי כזאת שנאה למערכת לא מתחשבת, שתמיד מסתכלת על התמונה הכוללת {אם כל אחד עם בעיות לא יגיע, מה יהיה} מערכת שמתקשה

להפריד ולהבדיל בין מקרים אמיתיים לבין מקרים של סתם עצלנים...

ומעבר לזה במקרה של חס וחלילה מלחמה אני יבוא מרצוני להתגייס. הבעיה שאין דבר כזה של להגיע רק כשיש מלחמה וכמובן זה גם לא מקצועי ללא אימונים וימי ריענון... אז זהו בגדול. ושוב להזכירכם אשמח לקבל פתרונות למצבי...

פורסם

לא הבנתי..

לא שילמו לך כשהיית במילואים??

בדיוק את אותה המשכורת שאתה מקבל בחוץ?

פורסם

וגם...

ממילא כשאתה בכלא אתה לא בבית.... אז איך זה משנה משהו?

תקן אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שיש לך טראומה מהסדיר ואתה פשוט מפחד לעשות מילואים.

פורסם

לא הבנתי..

לא שילמו לך כשהיית במילואים??

בדיוק את אותה המשכורת שאתה מקבל בחוץ?

מה זה משהו חדש שמשלמים בדיוק את אותה המשכורת שאתה מקבל בחוץ?

נ.ב

אני לא עושה מילואים

אחרי 4 שנות מילואים עברתי תהליך גריעה ואני לא יודע על מה.(פרופיל 97% ונגד מצטיין).

האמת גם לא מעניין אותי על מה יצאתי.

טוב לי ככה ואני ממש לא מתגעגע למילואים.

למעשה עם כל מה ששומעים היום על המילואימניקים, איך מתעמרים בהם ועושים מהם צחוק,

גם ישלמו לי פי 10 אני לא אעשה מילואים.

המדינה יכולה לחפש אותי בסיבוב כי אני את שלי עשיתי.

פורסם

לי קרה משהו מצחיק. הגעתי לגדוד להשתחרר, נכנסתי למשרד השלישה והתחלתי בתהליך השחרור. השלישה גזרה את החוגר ונתנה לי תעודת הערכה. שאלתי אותה מה עם חוגר מילואים והיא אמרה שקיבלתי פטור ממילואים. שלוש שנים לא הוצאתי אף פטור, בשחרור קיבלתי את הפטור הכי טוב שיש. מי אמר שאין צדק בחיים?

פורסם

אממ... אתה?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לבעיות כלכליות.

על מילואים מקבלים תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים