פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים וואו, מחריד... אתם חושבים שזה אולי בסגנון הירוס שפתאום הוא מפתח איזה משהו בגנים שלו שגרמו לו להגיע למצב המזעזע הזה.. אוי ואבוי.. אני חייב לצאת קצת. :jump1:
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מעניין אותי אם אפשר לאכול את הפירות שהוא מייצר? זה יהייה טעים? מישהו צריך להתנדב ולאכול את הדברים שהוא מייצר ולומר איך הטעם. אולי גילינו פטריות חדשות לאכילה.האיש לא יצטרך יותר לדאוג לפרנסת משפחתו, וגם יהפוך לחתיך.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים ואללה , איך הוא באמת לבש את החולצה.. אני מאוד מקווה שזה לא אמיתי כי זה לא יוצא לי מהראש החרא הזה זה פשוט מחריד איך אפשר להגיע למצב הזה.אבל מצב שני זה לא תמונות אלה ממש יש את הסרטון שאותו בלתי אפשר לזייף
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אחרי 24 חודש של ניסיונות נואשים להמעיט באכילה,היום, רשמית איבדתי את התאבון.כן אמיתי, לא אמיתי, זה הדבר המגעיל, הדוחה והמזעזע ביותר שראיתי ב-10 שנים האחרונות.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים איזה קיבות חלשות יש לאנשים פה... האמת גם לי אין ממש קיבה חזקה אבל זה לא מגעיל אותי בגלל (לעומת זאת איש הפיל קצת מגעיל אותי)
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אם זה אמיתי אז אין ממש בעיה ללבוש חולצה ..לוקחים את החולצה גוזרים אותה ל2 .. החלק האחורי והקדמי ואז תופרים אותה עליואולי הוא לא מחליף חולצה ? פשוט הולך להתקלח איתה או משוזה לא כל כך מזעזע .אבל אם המערכת החיסונית שלו לא מצליחה להתגבר על זה איך הוא עדיין חי ?!
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מצחיק שאתה יוצא מנקודת הנחה שבמדינה המוסלמית הגדולה בעולם מתקלחים מדי יום.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים הכל הגיוני חוץ מדבר אחד, איך הוא הצליח להעביר את היד דרך השרוול של החולצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.