פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים \/ \/ \/הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפעצעצוע עדיין מוקדם מידידובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגעחשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אטמי אוזניים יהיה נחמד , אם תשלב את זה עם צנצנת כדורי שינה , 2 צנצנות קפה , ומערכת קריזה , זה אפילו יהיה שימושי .
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים פטיש? כלוריפורם?מסור?סתם צחוקים... :'(זה מאוד תלויי בתקציב שלך...אתה יכול לקנות להם דברים שימושיים כמו כיסא או אוניברסיטה לתינוקות...אני זוכר שנתנו לנו במתנה כאח הקטן שלי נולד
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים בשעה כזו נכנסים ל Tapuz.co.il, מאתרים את הפורום או את הסקשן של ה Q&A בכל הקשור לעדכוני קושחה והזמנה של תינוקות מ EBAY ושמים שם אשכול עם השאלה הזו.אבל גם כאן זה נחמד.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר משום מה חשבתי שאוניברסיטה לתינוק זה ספר עם הסברים להוריםהאמת שלא אוהב את כל הפלסטיקים המאפנים האלה, שעולים ליצור גרוש ורבע ונמכרים במחיר של ג'יגה זיכרוןאבל ספר להורים יכול להיות באמת רעיון לא רע
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים או את ה Comfy בגירסת "I'm not going to work as long as you cry", השתחרר יום אחרי - "Cry! Sis.."
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אתה יכול לקנות היטסינק לתינוק, טרמלטייק יצאו בליין חדש לתינוקות: למקרה והיה לו חום, פשוט אמא שלו תמרח לו קצת משחה טרמית על הראש ותתקין את ההיטסינק זה מוריד את החום פלאים ! LOL
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מזה הרבה זמן שמישהו הצחיק אותי בפורום הזה.יפה מאוד.למרות שחבל שהמאוורר לא יפעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.