פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים גלגול זו מעין 'אמנות' קטנה, חבל להרוס אותה עם כל המכונות המחורבנות האלו.אין דבר יותר מספק מלהכין איזה ספליף יפה, להסתכל עליו בגאווה ולהדליק.ד"א ירושלמיות או לא, אל תיהיה אידיוט ואל תעשן ברחוב, אנשים מזהים את זה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר גלגול זו מעין 'אמנות' קטנה, חבל להרוס אותה עם כל המכונות המחורבנות האלו.אין דבר יותר מספק מלהכין איזה ספליף יפה, להסתכל עליו בגאווה ולהדליק.ד"א ירושלמיות או לא, אל תיהיה אידיוט ואל תעשן ברחוב, אנשים מזהים את זה.אל תיהיה טיפש אתה יודע שיש מקומות שחייב את זה איתך....ועישנת כבר מלא במקומות עם ירושלמית והיה בסדר גמור..ברור שיש קצת סיכון אבל זה הכי פחות שאפשר..
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אל תיהיה טיפש אתה יודע שיש מקומות שחייב את זה איתך....ועישנת כבר מלא במקומות עם ירושלמית והיה בסדר גמור..ברור שיש קצת סיכון אבל זה הכי פחות שאפשר.. בחיים שלי לא הכנתי ירושלמית ואני גם לא אכין. אתה רוצה תמשיך לעשן בציבור עם ירושלמיות, נראה כמה זמן השיטה שלך תחזיק.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר בחיים שלי לא הכנתי ירושלמית ואני גם לא אכין. אתה רוצה תמשיך לעשן בציבור עם ירושלמיות, נראה כמה זמן השיטה שלך תחזיק. אז כדאי שתתחיל להכין כפרה
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים ומה הבעיה לעשן איתה בציבור?אני מעשן דראם מגולגל מלא זמן ולא אמרו לי כלום.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים ומה הבעיה לעשן איתה בציבור?אני מעשן דראם מגולגל מלא זמן ולא אמרו לי כלום.הבעיה היא שזה לא טבק, ומריחים את העניין הזה - כאן הבעיה.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים על איכות לא מתפשרים כל הסחורה של סטלן מגיע מהולנד וגרמניה והיא באיכות גבוה מאד ובולנט מביא סחורה מהודו אז אם אתה מתפשר על איכות אז לך לבולנט שהם מוכרים בכלל בגדים ועדיף את אתר בלבלה עליו אני נשאר עם סטלן לא יודע מה איתך ואני בטוח שהרבה חושבים כמוני liar,last time i bought in "satlan" guess what i got? balbala sticker ,coincidence,i think not...
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר ומה הבעיה לעשן איתה בציבור?אני מעשן דראם מגולגל מלא זמן ולא אמרו לי כלום.חחח מה לא אמרו לך כלום אחי?!?!שמעתי יושבים על זה 13 שנה בכלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.