פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים להההה אחי באמת?!?!חח מה הקשר של ההודעה לא הבנתי....מישהו פה שאל האם מה שהוא מדבר עליו חוקי או לא.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר מישהו פה שאל האם מה שהוא מדבר עליו חוקי או לא.כן אחי אבל הוא לא כזה חאשב הוא יודע שטבק חוקי זה בטוח...הוא שאל מה אני הולך לעשן בזה..
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים btw the machine that fills empty cigarettes in tobacco is really cool,i actually looks like a normal cig,fkng great
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים טוב חברה אתם לא מבינם הייתי בסטלן אתמול והגיע להם בדיוק סחורה חדשה מהולנדקנית מכונת גילגול פצצה שעוד לא נראתה בארץ במחיר מצחיק וזה עוד כולל 200 סיגריות "ירושלמיות "קבלו את המפלצת הזאת http://www.satlan.co.il/products/93084 הגיע להם עוד ים מוצרים מגניבים :נייר גלגול בגודל 30 ס"מ שזה ענקי מכונת גילגול שמכינה קונוסים מחזיק מפתחות סטש ועוד ים של מוצרים מגניבים שלא היו עד היום בארץ ממש אמסטרדם בישראל אתם לא מבינים הרגשתי כמו בלונה פארק אתמול ולכל מי שמחפש את החניות בשנקין סגרו אותם גם את אמסטרדם הקטנה וגם את החנות השניה לי זה יצא טוב ככה הגעתי לסטלן
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים i was there allso yesterdaydamn its hot in the second flooranyway,i bought the conus rolling machine,king size.and rolling papers menthol flavoredfkng sweet,its candy landand like candy land,somewhat overpriced...
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים באמת הקומה העליונה בסטלן מגניבה, לצערי רוב הציוד שהם מוכרים הוא די מינימלי, ואפילו חסר ערך ( תלמדו לגלגל עם היידים, גם מקבלים סיפוק). לעומת זאת אני ממליץ על "בולנט", מגוון עצום של מכשירים וציוד , אני לקוח קבוע כבר שנים
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים על איכות לא מתפשרים כל הסחורה של סטלן מגיע מהולנד וגרמניה והיא באיכות גבוה מאד ובולנט מביא סחורה מהודו אז אם אתה מתפשר על איכות אז לך לבולנט שהם מוכרים בכלל בגדים ועדיף את אתר בלבלה עליו אני נשאר עם סטלן לא יודע מה איתך ואני בטוח שהרבה חושבים כמוני
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים קימבו, למה ללכך על בולנט? הם מיאבים אקרילים מהולנד, אומנם במחיר מופקע, אבל הם היחידים בארץ.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים הלוואי והייתי מסטלן זה כמו להיות בלונה פארק אתה באמת חושב שהמכשירים שלהם מהולד אולי כדי שתבדוק לפני שאתה סתם רושם פה
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אין צורך, חבר חזר מאמסטדם עם אקרילי בדיוק כמו שלי, רק שאני רכשתי אותו בבולנט.קיצר, מיובא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.