פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים זה סתם מאכזב !!!הם נזכרו לשחק טוב במשחק שלא משנה כלום ? חוץ מזה שהם גם ניצחו בפוקס , וגנבו את הנצחון מהרוסים ששלטו כל המחצית השניה.ומה קשור זה שגולן יקבל מרצדס ?מיליארדר אנגלי, שכנראה לא רצה להסתכן בזה שאנגליה לא תיהיה ביורוהציעה לשחקן הישראלי שיכניס את גול הניצחון מרצדסאז עומר גולן....לשאלתך, בגלל זה הם נזכרו לשחק טוב במשחק שלא משנה כלום...
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים הם נצחו מסיבה שפוטה מאוד, הם הפסידו את ההזמנות שלהם להתקד אז כל מה שנשאר זה להרוס לקבוצה אחרת
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים זה קורה המון פעמים בספורט. ה underdog שאין לו מה להפסיד יכול להפתיע הרבה פעמים ולגנוב נצחונות.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים למרות שלא עלינו ליורו ולמרות שזה היה די במזל, כל הכבוד לנבחרתרק בגלל השחצנות של הרוסים לפני המשחק, הגיע להם להפסיד (חוץ מזה שהם תומכים בטרור). מה הקשר בין ספורטאים בני 20-35 לבין פולטיקאים בני 55-75 ??? מכככככוווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעררררררררררררר
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים קודם כל, מזל טוב לנבחרת על הניצחון, הגיע הזמן באמת. עכשיו צריך רק לנצח את מקדוניה ונתיל את הקמפיין הבא בטעם טוב =]ודבר שני, מי שחושב שהאנגלים לא תומכים בטרור (גם אם לא באופן ישיר) הוא צבוע/מנותק מהמציאות.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מה שאני אגיד עכשיו אתה כנראה לא תואהב ... אבל אני חייב ...מה קשור יא יצור ?! למה אתה ילד קטן אבל ?? תמיד חייבים להכניס גזענות ופוליטיקה בכל מקום ?! גועל נפש.WTF? גזענות?!שמע, אני בטוח שקשה לך לשמוע שהמדינה שנולדת בה היא תומכת טרור, אבל לצערנו, זאת האמת. וכן, קשה להתעלם מזה גם במשחק כדורגל.ואתה קורא לי ילד? תקרא שוב את התגובה שלך.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים רוסיה לא תומכת בטרור. רוסיה תומכת בכסף. יש להם מוצר ויש לקוחות, אז מוכרים את המוצר ללקוחות. כסף זה המניע היחיד של הפרלמנט ושל הגופים השולטים בפרלמנט.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים כל מדינה מודרנית תומכת בטרור במקום כלשהו בעולם כי זה מסייע לאינטרסים שלה. במקרה של רוסיה, זה פשוט מתנגש עם האינטרסים של ישראל.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים כל מדינה מודרנית תומכת בטרור במקום כלשהו בעולם כי זה מסייע לאינטרסים שלה. במקרה של רוסיה, זה פשוט מתנגש עם האינטרסים של ישראל.זה לא אומר שאני צריך לסלוח לרוסיה על זה.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים למה נראה לך שזה מזיז למישהו אם אתה "סולח" או לא? רוסיה מוכרת נשק וציוד לאיראן ולסוריה כי זה משתלם לה כלכלית, בדיוק כמו שישראל מכרה נשק לדרום אפריקה ולאיראן, כשזה השתלם לה כלכלית. It's just business.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אם יש הסבר למה רוסיה עושה את מה שהיא עושה ופוגע בי לא אומר שאני צריך לקבל את זה ולשתוק.הרבה אנשים מציגים דברים כמו מה שרוסיה עושה כ"לא הגיוניים" אז אנשים כמוך באים ונותנים הסבר כאילו הם גילו את אמריקה, אבל זה עדיין לא נותן לגיטימציה למה שרוסיה עושה.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים למה נראה לך שזה מזיז למישהו אם אתה "סולח" או לא? רוסיה מוכרת נשק וציוד לאיראן ולסוריה כי זה משתלם לה כלכלית, בדיוק כמו שישראל מכרה נשק לדרום אפריקה ולאיראן, כשזה השתלם לה כלכלית. It's just business.מתי ישראל מכרה נשק לאירן? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.