עבור לתוכן

PCH - לא מה שחשבתם!

Featured Replies

פורסם

בדיוק לזה התכוונתי. תזכרו שאתם בארץ וזהו.

שמע, אם מוכר לא מתייחס יפה ללקוחות ברגע מסויים, מה לעשות, קורה. כל עוד הוא לא עובר על החוק, הוא בסדר.

ברגע שהוא כן! אז הלך על הקקי הקטן :)

פורסם

מPCH לא הזמנתי, אבל רציתי לספר לך קצת מה קורה בחנויות הגדולות וביבואנים:

בד"כ מה שקורה הוא שהם שולחים לך מה שיש במלאי, וצריך שהכל יהיה אצלם.

כלומר נגיד הזמנת צורב ועכבר, חסר הצורב, אז בינתיים הם ימכרו את העכבר "שלך" ויזמינו עוד אחד בשבילך, ואז נוצר מחסור ועיכוב..

אני לא יודע אם ככה זה בPCH, אבל זה מה שהם עושים כדי לחסוך בכסף.

במקרה שלי זה לא היה ככה. הזמנתי מעבד ומאורר חיכיתי למאורר ובנתיים הם שמרו לי את המעבד כמו גדולים.

קניתי מהם פעמים ועוד לא הייתה לי בעיה איתם.

פורסם

לפי מה שאני יודע PCH יקרים מחנויות אחרות וכל מחיר אצלהם יקר יותר לפחות ב 70 שקל ממחירים אחרים.

ולדעתי אתה (מחבר הנושא), לא צודק בשיפוט שלך, כי כל מה שהם עשו זה כולה לעכב הזמנה. זה לא ביג דיל.

זה שאתה לחוץ על מחשב חדש לא מחייב אותם לספק לך את הסחורה. יש להם 14 ימי עבודה לפי חוק לספק לך את הסחורה. ואם ביצעת שינויים בהזמנה אז זה מעכב גם כן.

פורסם

לא יודע מה אתכם, לי יותר חשוב היחס שאחרי מאשר יום או יומיים המתנה. יש מוצרים שמתעכבים אצל היבואן, לרב מוצרי OC למינהם (לוחות מיוחדים, היטסינקים, זיכרונות מיוחדים) ולהם אני מוכן לחכות - העיקר שהיחס יהיה הולם ושהשירות לאחר הקבלה לא ישתנה.

את הכל קיבלתי מ PCH - השירות לפני מעולה, מחירים מוצלחים מאוד, שירות אחרי קנייה לא ירד כמו ברב המיקרים, פשוט תענוג! ;D

פורסם

אני לא ממש מבין אותך. מה זה יחס טוב מהמוכרים? תשומי מסויים? אני לא ממש מבין.

פורסם

אני תחלס מעדיף שהמוחר יהיה ישר ולעניין ושיתן מחיר טוב ולא כמו המוחרים "הנחמדים" שיש הרבה בארץ שרק מנסים לתחמן ודפוק אותך במחיר ובמוצר אבל מה הם דופקים חיוך עד לשמיים בזמן שהם דופקים אותך,לצערי ככה זה בארץ אפילו לא מזמן קראתי בחוברת לימוד לבחינה הפסיכומטרית מאמר שלם שדיבר בדיוק על העניין הזה שעד לפני כמה שנים היחס לקונה היה פשוט זוועה ובגלל שאנשים התחילו לטייל באירופה והתחרות התגברה אז המוחרים מנסים להשתנות אבל הרבה עוד נשאר כמו שהיה :((.

פורסם
  • מחבר

אפתח ואומר שאני כותב את זה מהמחשב החדש שלי...

בסופו של דבר, אין לי טענות נגד PCH. כשבאתי לקחת את המחשב ציפתה לי הפתעה בדמותו של לוח EPOX 8RGA+ במקום ה 8RDA+ שהזמנתי (מה שלא ממש משנה לי כי אני לא מתכנן OC רציני) ,ללא תוספת מחיר כמובן, מה שבהחלט מראה על רצון לפצות אותי על העיכוב בהזמנה ועל כך תודה!

ישנן אמנם כמה בעיות מינוריות עם המחשב, דברים לא ממש רציניים שזה לא המקום לפרט עליהם, אבל כעת אני בטוח שהן יטופלו ללא בעיות כשאני אפנה אל החנות.

פורסם

עכשיו אתה רואה ומבין אני מקווה שהתרד הזה היה מיותר לחלוטין ולא צריך צמיד להתעצבן על החנות אלה צריך לתת להם הזדמנות נוספת מכיוון שעכובים בכל מקום קורים.

ותתחדש על המחשב החדש שלך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים