עבור לתוכן

PCH - לא מה שחשבתם!

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש.

הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן.

שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע.

למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני לתת לא את הפרטים שלי והוא יבדוק מה קורה עם ההזמנה ויצור איתי קשר בהקדם האפשרי. לאחר שעברו כ 4 שעות, התייאשתי והחלטתי להתקשר שוב, ולשאול מה לעזעזל קורה עם ההזמנה שלי?! או אז, נאמר לי שישנה בעיה עם צורב ה SAMSUNG שהזמנתי מפני שהם לא מצליחים ליצור קשר עם היבואן. [נשאלת השאלה, מה, הם לא ידעו על כך לפני כן??? הם לא יכלו להתקשר אלי ולומר לי שיש בעיה שכזאת כדי שאוכל להזמין צורב אחר??] שאלתי איזה צורבים יש להם במלאי, ומבין הצורבים הנ"ל,לא היה אחד שמשך את עיני, מה שכן, נאמר לי שהצורבים של MSI יגיעו ביום שני ולכן החלטתי להזמין אחד שכזה. ונאמר לי שזה הדבר היחיד שחסר מההזמנה שלי, ושברגע שהצורבים יגיעו, הם יצרו איתי קשר.

חיכיתי בציפיה ליום שני, ומניסיום קודם, החלטתי לא לחכות והתקשרתי אליהם כדי לשאול האם הגיע הרגע המיוחל. איש המכירות אמר לי לחכות שניה ושאל מישהו האם הגיעו הצורבים של MSI, התשובה היתה כן, ואני כבר חשבתי שסוף-סוף, אחרי שבועיים ההזמנה מוכנה ואני יכול לבוא לקחחת אותה....

אבל לא!!! כעת הסתבר שהלוח אם(EPOX 8RDA+) חסר והוא יגיע ביום חמישי.

ובכן, אני לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי הצנועה, זה לא נקרא שירות טוב, אלא בדיוק להפך.

ואני כבר הגעתי להחלטה, שבמידה וביום חמישי הזמנתי לא תהיה מוכנה, היא תבוטל ואני אזמין את המחשב מכל חנות אחרת, שבה רמת השירות היא טיפה יותר טובה, ושבה ההבטחות שניתנות ללקוחות אינן מופרות...

עדכונים בהמשך...

הסיפור מובא כשירות לציבור מטעמי, לקוח מאוכזב קשות :asthanos:

פורסם

ת'אמת, לא נמאס כבר מכל הת'רדים שמציפים את הפורום

בנושא "החנות XXX היא ככה, וזה ככה.."

נמאס כבר ,לא!?

פורסם

שלום slider.

אתה צודק 100%. בתקופה של 10.3.2003 - 20.3.3003 היו ב-PCH תקלות באספקה סדירה של מוצרים ומענה ללקוחות.

זה קרה כתוצאה של מחסור בכוח אדם שנוצר כשצוות ניהול ורכש של החברה נסע לתערוכת CEBIT, רכש לא התבצע כרגיל, ובנוסף לזה כמה מאנשי צוות מכירה ותמיכה חלו או נזקקו באירוע דחוף אחר. ( אפשר לסלוח לבחור שנעדר להלווית חברו שנפטר, או לאישה בחודש שישי להריון שלא הרגישה טוב, לא ? :) החנות נשארה עם 2 אנשים ש"הותקפו" על ידי המון זועם ;D , ואני אישית לא ממליץ לאף אחד מכם להכנס לנעליהם ביום הזה.

ידידי slider - קבל התנצלות רשמית והבטחה שהנושא יטופל.

בברכה,

אלכס רזניקוב.

PCH - מנהל.

פורסם

נכון , שזה קורה , וצריך להגיד את האמת(חסר חלקים חסרים עובדים ) "והאמת היא השקר הטוב ביותר" , ולשאול את

הלקוח אם הוא מוכן לחכות שבועיים או יותר כדי לקבל את המחשב .

ההתנצלות של PCH ראויה לשמה. :hat:

זה עדיף על לקבל מחשב תוך יומיים "מעתיד" ולגלות שהוא מורכב לא נכון !! וצריך להחזירו למעבדה...

תאר לך שהייתי צריך לשלוח אותו למעבדה אם אמא שלי !! בגלל "צו שמונה" ואח"כ לרדוף אחרי המחשב שבועיים!.

בסופו של דבר תקבל את המחשב אם חלקים יותר איכותיים ויותר בזול !! בהרבה.

פורסם

ראוי לכל שבח

גם אני קונה מרוצה שלהם

המתנתי אבל בסוף קיבלתי

פורסם

שמע זה בעיות באספקה זה קורה לכל חנות.. השירות האמיתי מתבטא באם קורות לך תקלות אחרי שקנית את המוצר (בניגוד לחנויות מסוימות שמגיעות לרמה של רמאות לקוחות.. *שיעול*).

מה שבטוח ראוי לתשבוחת זו העובדה שאלכס עוקב אחרי כל הפורומים במטרה בדיוק על דברים כאלה להגיב ולהסביר את זווית הראיה של החנות. (בניגוד לחברה מסויימת ופורום מסויים שמוחקים ת'רדים מסויימים על לקוחות מסויימים שלא מרוצים משירות מסויים שניתן להם ;D).

פורסם

נו באמת כמה אפשר אז לכל 100 איש נגיד יש אחד שלא יצא לו לקבל בזמן את המשלוח זה לא אומר שהשירות דפוק מה לעשות זה קורה ישנן הרבה סיבות לדברים כאלו לפי דעתי זו לא סיבה ללכלך על חנות כלשהיא כמו שעשו מלא פעמים הממ דו**ם הרבה זמן אכן ישנם מקרים שהיו לקוחות לא מרוצים אבל אני אישית קניתי המון משם ואף פעם לא היה לי בעיה איתם לא בציוד ולא במשלוחים.

אז דיי להוציא שם רע לחנויות כי אחרי הכל זו פרנסה של בנאדם אם היה מדובר במשהו שהוא דרך קבע אז בסדר היה אפשר להבין אותך אבל הרוס מרוצים מאוד מ PCH.

פורסם
  • מחבר

שלום slider.

אתה צודק 100%. בתקופה של 10.3.2003 - 20.3.3003 היו ב-PCH תקלות באספקה סדירה של מוצרים ומענה ללקוחות.

זה קרה כתוצאה של מחסור בכוח אדם שנוצר כשצוות ניהול ורכש של החברה נסע לתערוכת CEBIT, רכש לא התבצע כרגיל, ובנוסף לזה כמה מאנשי צוות מכירה ותמיכה חלו או נזקקו באירוע דחוף אחר. ( אפשר לסלוח לבחור שנעדר להלווית חברו שנפטר, או לאישה בחודש שישי להריון שלא הרגישה טוב, לא ? :) החנות נשארה עם 2 אנשים ש"הותקפו" על ידי המון זועם ;D , ואני אישית לא ממליץ לאף אחד מכם להכנס לנעליהם ביום הזה.

ידידי slider - קבל התנצלות רשמית והבטחה שהנושא יטופל.

בברכה,

אלכס רזניקוב.

PCH - מנהל.

APOLOGY ACCEPTED...

ול SOULESS, ממש לא אכפת לי שהרוב מרוצים מ PCH, וזה ממש לא עוזר לי. לי יותר חשוב מה קרה לי, ועד עכשיו אני לא מרוצה, למרות שאני מבין אותם, ומבין שזאת לא לגמרי אשמתם, ואני מקווה שברגע שאני אקבל את המחשב אוכל לומר רק דברים טובים על PCH.

וחוצמזה, אני ממש לא לכלכתי על החנות,אלא פשוט סיפרתי את הסיפור שקרה לי. לכל היותר אפשר לקרוא לזה ביקורת ובזה אין שום דבר רע!

פורסם

מPCH לא הזמנתי, אבל רציתי לספר לך קצת מה קורה בחנויות הגדולות וביבואנים:

בד"כ מה שקורה הוא שהם שולחים לך מה שיש במלאי, וצריך שהכל יהיה אצלם.

כלומר נגיד הזמנת צורב ועכבר, חסר הצורב, אז בינתיים הם ימכרו את העכבר "שלך" ויזמינו עוד אחד בשבילך, ואז נוצר מחסור ועיכוב..

אני לא יודע אם ככה זה בPCH, אבל זה מה שהם עושים כדי לחסוך בכסף.

פורסם

לא כל החנויות עושות את זה יש כאלו ששומרות לך במלאי את הציוד שכבר נמצא כמובן שאם הם אמרו לך שהלוח נגיד שהזמנתה יגיעה בעוד חודש רק אז הם לא יחזיקו במלאי את הפריט השני שלך אבל אתה יכול בנתיים לקבל אותו ולחכות לשני.

וזה שאתה מספר ככה בפורום את הסיפור שלך כמו שאתה אומר אז זה מרתיעה אנשים לקנות מחנויות הנ"ל אז תחשוב פעמיים האם אתה עושה דבר יפה.

פורסם

נו באמת כמה אפשר אז לכל 100 איש נגיד יש אחד שלא יצא לו לקבל בזמן את המשלוח זה לא אומר שהשירות דפוק מה לעשות זה קורה ישנן הרבה סיבות לדברים כאלו לפי דעתי זו לא סיבה ללכלך על חנות כלשהיא כמו שעשו מלא פעמים הממ דו**ם הרבה זמן אכן ישנם מקרים שהיו לקוחות לא מרוצים אבל אני אישית קניתי המון משם ואף פעם לא היה לי בעיה איתם לא בציוד ולא במשלוחים.

אז דיי להוציא שם רע לחנויות כי אחרי הכל זו פרנסה של בנאדם אם היה מדובר במשהו שהוא דרך קבע אז בסדר היה אפשר להבין אותך אבל הרוס מרוצים מאוד מ PCH.

הכי מצחיק זה כשאנשים כמוך נכווים משירות גרוע במקום אחרי ש'לא הבינו מה כולם רוצים' ו'האישה תמיד היתה נחמדה בטלפון' ואז כל ההודעות

שלהם משתנות פתאום.

פורסם

תשמע גפ זה יכול לקרות אני לא אומר שהכל הוא שחור ולבן, וכן היו לי את התקרים שלי עם חנויות שונות שאני לא יזכיר את שמן פה, אבל ניסיתי להבין את הבעיה שלהם והגעתי למסכנה שזה באמת לא אשמתן וזה שבאים בטענות לחנות ופירסום רע זה לא ישפר את הגישה שלהם אליך.

אבל אם אתה מבין את הבעיה וניגש יפה לעניין אפילו אתה תיצא ברווח מכיוון שבדרך כלל חנויות מצ'פרות אם קרתה פאשלה מצדם.

פורסם

אתם יודעים, פאשלות של חנויות זה עניין של מקריות. למשל אני ממש ממש מרוצה מPCH ומפנדה שאתם כ"כ שונאים פה.

אני מרוצה מהשירות שאני מקבל. אני לא מבין מה אתם מצפים? תשומי? שהמוכר ילקק את הרגליים שלכם ויודה לאלוהים שכיבדתם את חנותו בקניית מחשב? זה ממש לא במקום, מקרים כאלה לוקחים מול החנות. ואם יש אי-צדק משפטי, אז הולכים לבית משפט.

פורסם

צודק 100% למרות שאם הייתה פעם בארה"ב או באנגליה או בכלל באירופה הייתה מבין שהשירות שנותנים לנו בארץ עד כמה שהוא בכמה שנים האחרונות עשה תפנית של 180 מעלות הוא בכל זאת מתחת לכל ביקורת. אבל אנחנו בארץ ואין מה לעשות צריך להסתפק במה שיש ששנדיר שאתה רואה חנות שיש לה יחס ממש ממש טוב ללקוחות שלה והם עומדים בתנאי הזה: CUSTOMER ALWAYS RIGHT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים