עבור לתוכן

תודות לכל אנשי הפורום (ושבחים :))

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר :))

אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר

שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

פורסם

כנ"ל המון תודה לכלל אנשי הפורום

פורסם

ללא ספק, פורום מס' 1 בארץ. ישר כח לכולם, המשיכו כך אוהב אותכם! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אין כמו הפורום הזה ממש בית אני פה כבר שנתיים וחצי ורק 486 הודעות חח

תודה לכל חברי הפורום

הפורום הזה עזר לי המון

פורסם

כ-6 שנים בפורום, ולא התאכזבתי ממנו ולו פעם אחת. כל הכבוד לכולם המשיכו כך. ;)

פורסם

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר :))

אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר

שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

האמת שהוא כבר במשך שנה בתהליכי הרס עצמי מבחינת המשתמשים, הוא היה הרבה יותר נקי ומקצועי לפני שנתיים, לפני שהגיימר קידס ושאר הילדים הגיעו :-X

פורסם

בבקשה, לא היית צריך :)

אחלה פורום באמת, אבל קצת נוקשה לפעמים (מה עשיתי הפעם? ;D)

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

האמת שהוא כבר במשך שנה בתהליכי הרס עצמי מבחינת המשתמשים, הוא היה הרבה יותר נקי ומקצועי לפני שנתיים, לפני שהגיימר קידס ושאר הילדים הגיעו :-X

אני בפורום הזה כבר 6 שנים, בערך מאז פתיחת האתר. ואני חושב שמאז ומתמיד הרמה הכללית פה הייתה מאוד גבוהה, אך אולי יש משהו במה שאתה אומר.

יותר מדי דיונים מתמלאים יותר מדי מהר בשטויות שאומרים ילדים בני 12. בנוסף, כל המלצה לבניית מחשב נענית ב-40 מפרטים שההבדל ביניהם שולי. שווה אולי לנסות לנקוט בצעדים שיעזרו לרמה הכללית להישאר גבוהה, ולא לתת לגורמים כלשהם למשוך אותה למטה.

פורסם

בהזדמנות זאת אומר 2 כך:

מצד אחד ישנה מקצועיות רבה בפורום ואנשים שמבינים על מה הם מדברים. על כך אני רוצה לומר כל הכבוד והמשיכו כך.

מצד שני, וללא תלות במנהלי הפורום, אני שם לב שיש יותר ויותר דיוני "זבל" על שטויות ותגובות שלא מקדמות שום דבר.

לפעמים אני מרגיש שאני קורא הודעות שאני הייתי כותב אולי בגיל 10. לא יודע אם למנהלים יש משהו לעשות בנידון. אולי זה בכלל לא תפקידם. בואו אנחנו הגולשים נעיר ונאיר את צומת ליבם של החברים האחרים בפורום ונשמור עליו כמוביל, איכותי ואמין מבין הפורומים בארץ.

פורסם

הפורום באמת מעולה.

שאני רציתי לקנות את המחשב שלי באתי להתייעץ פה [בערך לפני 4 חודשים], למדתי מאנשים, מכתבות וביקורות המון,מצאתי סוף סוף פורום שאין בו ילדים קטנים שמדברים הרבה שטויות. ולסיכום: פורום מעולה, אנשים מקצועיים ברמה גבוה, קהילה טובה.

אבל באמת בזמן האחרון נפלו פה מלא ילדים קטנים שפותחים אשכולות מוזרים וכו'...

וגם במפרטים אנשים לפעמים באמת סתם מציפים במפרטים שההבדל ביניהם הוא כלום...

חבל...

אבל עדין פורום מעולה :yelclap:

פורסם

הכללי נועד להיות בשביל כולם, גם לילדים קטנים שפותחים תראדים מוזרים, כי לפי דעתי זה מה שעושה יותר כיף ב-HWzone.... שאתה שומע דברים שלא שמעת בחייך. :smile1:

וכל שאר הפורמים נועדו לתת לנו מענה מקצועי בכל הקשור למחשבים.

אני כולה פחות משנה פה... וממש התחברתי לאתר כפי שאתם רואים. :)

פורסם

^^

יש בזה משהו...

חוץ מיזה בלי כל האשכולות המוזרים לא היו לי את הציטוטים... חח :)

חח איזה מגניב

[glow=red,2,300][move]הטיסה הבאה לאמסטרדם יוצאת בעוד כ- 5 דקות[/move][/glow]

חח זה כמו בשדות תעופה xD

למה הכתוב הזה בקושי זז? שמתי לו move...

עריכה:

לא רציתי לעשות עוד הודעה אז אני יערוך את זאת...:

חחח איזה גרוע אתה [tasraf] :P

פורסם

[move][glow=green,2,300]הטיסה הבאה לאזהרת ספאם יוצאת בעוד מס' דקות.[/glow][/move]

:)

פורסם

פורום מעולה....

תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים