עבור לתוכן

צריך עזרה עם PAYPAL

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה:

The phone number is not properly formatted

ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני.

ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים.

אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן.

בתודה.

פורסם

שמת + לפני הקידומות של ישראל...?

פורסם

...

The phone number is not properly formatted

מספר הטלפון הוא של בזק או של חברה אחרת (קידומת תלת ספרתית)?

בעקרון אתה צריך להשתמש בפורמט הבא:

phnxd8.png

+972 רווח, אזור חיוג בלי אפס ואז מספר הטלפון.

אותו עקרון חל כאשר מכניסים מספר סוללרי, פשוט להסיר את ה-0 מהקידומת.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ככה:

+972 48239***

לא עבד.

זה כבר מתחיל להיות מתסכל שאתר שאמור להיות כל כך רציני ופשוט למשתמש עושה בעיה כזאת מטומטמת.

פורסם

היי

אני לא זוכר בדיוק בקשר לפתיחת חשבון חדש

אבל נכנסתי לפרטי החשבון שלי ב PAYPAL בשביל לראות מה רשמתי בטלפון

מקווה שזה יעזור לך - אצלי רשום הפלאפון שלי (בצורה פשוטה, כל 10 הספרות של מספר הפלאפון שלי)

payphoneeh0.jpg

נסה להכניס את הפלאפון שלך עם +972 וגם בלי

(אני לא זוכר אם אני הוספתי את ה PREFIX הזה או שזה התווסף אוטומטית בעקבות בחירת מדינה..)

פורסם

אני גם נרשמתי לא מזמן לpaypal (לפני חודשיים בערך) ואני בכלל לא זוכר שהייתה לי בעיה כזאת, אני גם לא זוכר ששמתי את סימן הפלוס

לדעתי הכנסתי רק

97204*******

תנסה את זה

פורסם

אני נאבקתי עם אותה בעיה במשך חצי שעה (וניסיתי כל קומבינציה אפשרית) עד שגיליתי שמדובר בבאג של PAYPAL, הנה הפיתרון:

Try using this format xxx yyy zzzz (308 555 1234) to get past the code and get into the account. Then once in the account, you can update the account information to the correct phone number through Profile> phone number.[/quote

]

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לרשום כמו שאמרת:

972 482 *****

ניסיתי גם עם האפס לפני הקידומות, לא עובד, אני מתחיל להתייאש..

פורסם

תרשום בדיוק כפי שהוא רשם: 308 555 1234. אחרי זה תשנה את הטלפון במנוי שלך לטלפון האמיתי שלך.

פורסם

אולי תשלח לתמיכה טכנית שלהם מייל?

פורסם
  • מחבר

תרשום בדיוק כפי שהוא רשם: 308 555 1234. אחרי זה תשנה את הטלפון במנוי שלך לטלפון האמיתי שלך.

הללויה.

יותר קל כבר לפרוץ לחשבונות מאשר להירשם אליהם :screwy:, בכל מקרה תודה רבה על העזרה, בחיים לא הייתי עולה על זה.

פורסם

מה שהכי עיצבן אותי ב-PAYPAL הוא שאין מדריך מפורט להרשמה אלא הסבר כללי בלבד, למשל לגבי הטלפון לא רשום שם כיצד לרשום את מספר הטלפון שלך וזה עצוב שצריך לחפש בגוגל במקום שאתר שמרוויח מיליארדי דולרים בשנה יהפוך את ההרשמה אליו לפשוטה.

פורסם

אם כבר מדברים

עשיתי גם חשבון ואני רוצה לאמת אותו, אבל אין לי זמן לחכות עד לקבלת הפירוט חשבון ואין לי אפשרות לבדוק באינטרנט, יש דרך אחרת?

פורסם

^ תבדוק בכספומט, תוציא פירוט אשראי נוכחי, זה אמור להופיע כבר 3-4 ימים אחרי שעשית את התהליך, לא צריך לחכות לסוף החודש.

פורסם

מה שהכי עיצבן אותי ב-PAYPAL הוא שאין מדריך מפורט להרשמה אלא הסבר כללי בלבד, למשל לגבי הטלפון לא רשום שם כיצד לרשום את מספר הטלפון שלך וזה עצוב שצריך לחפש בגוגל במקום שאתר שמרוויח מיליארדי דולרים בשנה יהפוך את ההרשמה אליו לפשוטה.

ההרשמה לPaypal זכורה לי כהרשמה מאוד קלה, אני לא זוכר שהייתה לי שום בעיה (ועכשיו ההרשמה נהייתה פשוטה יותר).

כנראה מדובר בבאג בהרשמה שלהם בסה"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים