עבור לתוכן

מעוניין לשפר את האוברקלוק שלי

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ;)) ומאווררים על הספק.

אז בעיקרון יש פוטנציאל.

עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין.

כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי.

בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד?

ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד?

ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן שאני צריך המלצה לאחת.)

תודה

פורסם

כמות המתח הנדרשת משתנה ממעבד למעבד ....אז שאתה כבר תראה כאשר תתקל בבעיה של אי יציבות תעלה קצת מתח ותבדוק שוב פעם .

לזכרוני ב P4 3.2 זה 1.5 או 1.6 V .

תוכנות יציבות יש לך מלא באתר כמו PRIME 95 יש שם 3 סוגי בדיקות שונות ,יש את SUPER PI -בדיקת זיכרון ,ועוד .

פורסם
  • מחבר

ולגבי 1 על1 להגדיר את זה ככה וזה ישאיר את הזיכרון שלי באותה מהירות? או שזה יפריע לאובר קלוק..

פורסם

איזו ליבה יש לך? PRESCOTT או NORTHWOOD ? איזו רוויזיה? תעלה תמונה מCPUZ בבקשה.

לגבי הזכרונות - בבאס של 240 (3.6) היחס צריך להיות 4:5, ככה הם ירוצו ב192MHZ DDR - אפקטיבי 384 אלא אם יש לך זכרונות שמסוגלים לרוץ בתדרים גבוהים יותר. בכל אופן, בשביל לבודד את המרכיב המגביל, תשאיר את הזכרונות בתדר נמוך ואחרי שתגיע לPC יציב עם המעבד, תמשיך עם הזכרונות.

לגבי בדיקה במאמץ - תריץ ORTHOS על LARGE FFTs ותנטר טמפ' עם תוכנה כמו EVEREST.

אני האצתי פרסקוט 3GHZ בסוקט 478 מרוויזיה N0 ל3.75 במתח 1.48 ללא בעיה מיוחדת לפני שלושה ימים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה יש לי פרסקוט הרוויזיה שלי היא D0 ואיך אני מעלה תמונה של CPU Z עכשיו הזכרונות שלי הם DDR400 מן הסתם וקניתי לפני חודש בערך 2 מודלים של 512MB אם תגיד לי איך אני מעלה תמונות אני יוכל לתת את כול הפרטים.

תודה רבה!

פורסם

כמו שאמרתי, תעלה את הFSB ל240 קודם כל, מתח מעבד על 1.48 בערך, זכרונות על 166 או 4:5 .

כדי להעלות תמונה של מסך שלם, לוחצים PRINT SCREEN (כפתור ליד הF12 לרוב) ואם רוצים רק את החלון הפעיל כרגע אז ALT+PRINTSCREEN.

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי זאת.. העלתי את הFSB ל240 את הזיכרון שמתי על 4:5 רק תמתח למעבד לא יכולתי לשים על 1.48 כי אין לי הגדרה כזאת בביוס, אז עלתי ל1.3875 ובCPU Z זה רושם לי 1.488 מה הלאה?

:yelclap:

אני יודע איך לצלם את המסך, אני לא יודע איך לעלות את התמונה לאתר...

פורסם

תבדוק יציבות עם ORTHOS על LARGE FFTS וטמפרטורה עם EVEREST לדוגמא.

בשביל להעלות תמונות, תלחץ מתחת לתיבת הטקסט על "אפשרויות נוספות), אתה יכול להעלות עד 4 תמונות, מקסימום 500K לתמונה (שמור כJPG מהצייר!).

פורסם
  • מחבר

סבבה רק תוכל לשלוח לי קישור בבקשה לתוכנות

ותסביר לי בדיוק מה אני אמור לחפש/לבדוק שם

מזל טוב על ההודעה ה2000 שלך ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לגבי התוכנות, חפש בגוגל, אתה תמצא מיד.

חסר לי הTAB של הMEMORY מCPUZ, תעלה אותו בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא להורדה את EVEREST :s05:.. אשמח לקישור להורדה :smile1:

תבדוק יציבות עם ORTHOS על LARGE FFTS וטמפרטורה עם EVEREST לדוגמא.

פורסם

כותבים EVEREST DOWNLOAD בגוגל (גאוני לא?)

ואז כמעט כל אחת בסדר (השניה אחלה)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי רק בלי DOWNLOAD :-\

העיקר שמצאתי :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 19:18:57

מה זה אומר תנטר? :nixweiss: יש לי ת'תוכנות על מה ללחוץ ועל מה להסתכל?
פורסם

computer=>sensor

פורסם
  • מחבר

אחרי 2 דקות ו45 שניות הוא עצר ועושה לי צפצופים כול 2 שניות במחשב, הטמפרטורה היתה 55 שהוא הפסיק אבל רוב הזמן הוא היה על 53.

מה הלאה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים