עבור לתוכן

כבל scart - rca בעיה שמטריפה אותי ....

Featured Replies

פורסם

משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט....

לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה.

עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא:

ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV.

כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין

לי מושג למה... :nixweiss:

על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות

מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא בכיוון מעבר האות...

אז למישהו יש רעיון שלא כולל זריקת ה- TV והוידאו דרך החלון \ מרפסת ? :pissed: תודה ! :smile1:

פורסם

אולי כי אתה באצמך אמרת שחיברת את זה לIN של הווידאו כאשר זה אמור להיות על out?

פורסם

מה שלא הבנת מהחיבור הזה שכן יש לו כיוון

בחיבור של 21 פינים - יש פינים שאחראים על וידאו וסאונד נכנסים, ויש פינים אחרים על ההפך, ויש פינים שאחראים על העברה אוטומטית לערוץ וכו'

ברגע שכתוב לך VIDEO IN זה אומר שהכיוון הוא מהSCART אל הRCA

משמע אתה צריך לחבר מהוידאו אל הטלויזיה

ואז לשים את הטלויזיה על AV המתאים לוידאו...

פורסם
  • מחבר

מה שלא הבנת מהחיבור הזה שכן יש לו כיוון

בחיבור של 21 פינים - יש פינים שאחראים על וידאו וסאונד נכנסים, ויש פינים אחרים על ההפך, ויש פינים שאחראים על העברה אוטומטית לערוץ וכו'

ברגע שכתוב לך VIDEO IN זה אומר שהכיוון הוא מהSCART אל הRCA

משמע אתה צריך לחבר מהוידאו אל הטלויזיה

ואז לשים את הטלויזיה על AV המתאים לוידאו...

אתה בעצם אומר שקיימים 2 כבלים זהים לחלוטין מבחינה חיצונית אבל אחד יעביר מה- SCART ל- RCA , ואחר יעביר

מה- RCA ל- SCART ?

פורסם

אתה בעצם אומר שקיימים 2 כבלים זהים לחלוטין מבחינה חיצונית אבל אחד יעביר מה- SCART ל- RCA , ואחר יעביר

מה- RCA ל- SCART ?

בדיוק

אם תסתכל יש כמה סוגים של SCART

SCART TO SCART

SCART TO 6RCA

SCART TO 3RCA IN

3RCA OUT TO SCART

אני בפעם הראשונה שנתקלתי בחד כיווני הזה גם לא הבנתי מה הלך, עד ששיחקתי עם זה קצת :)

פורסם
  • מחבר

אז אני בעצם צריך 2RCA To Scart (הוידאו ישן), כאשר ב-TV יש לי SCART ובוידאו 2RCA ? :smile1:

פורסם

נכון

אתה צריך RCA TO SCART

גם אם יש לך 3RCA

אתה עדיין יכול לחבר רק אחד מהם (לסאונד), ואז זה יעבוד לך בתור מונו ולא סטריאו, רק צריך לבדוק אם זה השמאלי או הימני, אני שכחתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים