פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים קיבלתי את הלוח הזה במקום הDQ 6 שהלך לעולמו ובהגדרות בביוסלא משנה מה שאני מגדיר הוא לא מעלה את המחשב הוא נדלק ולא קורה כלום ואז שאני מכבה את המחשב ומדליק הוא עושה OC FAILEDעשיתי fsb 400vcore 1.5dram 2.32pll 1.6nb 1.6fsb vtt 1.44לא משנה מה זה לא עושה שום BOOTבHARDWER MONITOR אני רואה שהמתחים שני מגדיר משתנים בהתאם חוץ מהמתח של המעבד שנשאר המקוריאולי זאת הבעיה?כשאני עושה AUTO בביוס ומגדיר FSB 400 וכל השאר על אוטומאטי המחשב עושה בוט ונכנס לWINDOWS אבל המתחים נמוכים מדי ובORTHOS הוא מתרסקלפני זה היה לי DQ6 ובקלות הגעתי לFSB 460מה הבעיה?
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים האים ווידאת את הבאים בביוס?DRAM COMMAND RATE - 2Tתיזמוני זכרונות מה הכנסת?מה קבעת ל TRANSACTION BOOSTER (זו פונקציה שמשנה את ה INTERNAL LATENCIES ו PERFORMANCE LVL כפי שהוא מופיע ב MEMSET) - עם FSB מהירות הזכרונות שלך הייתי שם את זה על DISABLEמה קבעת ל DRAM STATIC CONTROL - יש לו השפעה מאוד דומה ל TRANSACTION BOOSTER - גם פה הייתי שם את זה על DISABLEFSB Strap to Northbridge - מוגדר ל 333?הזכרת לבטל את CPU ו PCIE SPREAD SPECTRUM?מה המקסימום OC אליו הגעת עם קביעה ידנית של מתחים? ואיזה מתחים היית צריך?
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים מחבר הצלחתי לעשות OC TRANSACTION BOOSTER disable2tdram static enablefsb strap autocpu spread pcie spread disablefsb 455 m8ddr2 1136 5-5-5-1vcore 1.46dram 2.35dram ref 1.17nb 1.55fsb transmiter 1.46sb 1.06pll 1.57וזהו נראה לי מתחים גבוהים יחסית לOC הצנוע.הטמפרטורות בORTHOS אחרי 10 דקות למעבד 61 ב CORE TEMP NB 55SB 50טמפרטורות גבוהות במיוחד בטמפרטורת חדר של 24 מעלותלא התעסקתי עם זה יותר מדי אני בטוח שאפשר לשפר אבל אני לא יודע מה להגדיר
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים מציע שתבחר יחס יותר מתאים לזכרונות כך שהם לא יגבילו את נסיונות ה OC שלך.שנה FSB STRAP ל 333 במקום AUTO.למה dram static enable - בנתיים תבטל - חבל שזה יהיה גורם מגביל...
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים מחבר אוקי אני אעשה את מה שאמרת אבל איזה יחס לזכורנות לעשות?איך המתחים של כל המערכל גבוהיים?הזכרונות יכולים להגיע להרבה יותר השאלה על איזה מתח.זה די בטוח עד 2.4
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים לא רואה שום סיבה להמהיר את הזכרונות בנתיים עד שתבדוק לאן אתה יכול להגיע עם המעבד.לכן הייתי משתמש בנתיים ביחס 1:1 לזכרונות על מתח ה DEFAULT שלהם - שהוא 2.1 VOLT ותיזמוני 5.5.5.15לאחר שתחליט היכן אתה רוצה לעצור עם האוברקלוק למעבד - אז תבחר יחס מתאים יותר לזכרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.