עבור לתוכן

דוגמא מצויינת לאפליה בבתי משפט בין יהודים לערבים

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן שלא ראיתי הודעה חסרת טעם ואחיזה במציאות כמו זו.

ממתי מבצעים השוואה בין שני דברים עם דוגמא אחת, וללא דוגמא נגדית? :screwy:

הנער הבדואי הזה קיבל בדיוק את מה שמגיע לו, ולא מעניין אותי מה מוצאו.

אבל אתה Chymes, פשוט אידיוט. לא נורא, אולי כשתגדל תלמד. בינתיים עשית את הפדיחה שלך.

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

אין לי מה להוסיף.

פורסם

3 שנים מאסר בפועל ואילו מאסר עולם על תנאי.

בית משפט בדיחה.

לא.. מאסר עולם בפועל.

פורסם
נער, בדואי תושב הצפון, הורשע הבוקר (יום ה') בבית המשפט המחוזי בחיפה ברצח ובמעשה מגונה, ובנוסף למאסר עולם נגזרו עליו שלוש שנות מאסר בפועל.

בנוסף למאסר עולם, יש לו שלוש שנות מאסר בפועל, כלומר המאסר עולם הוא לא בפועל, כלומר הוא על תנאי.

זה מה שאני הסקתי, האם אני טועה?

פורסם

כן.

פורסם

מה הקטע שלך (פותח התארד), במקום לשמוח שמערכת המשפט הקוקסינלית שיש לנו, סוף כל סוף קיבלה ביצים

וזרקה אותו למאסר עולם (חבל שלא דחפו לו עוד שניים), ואתה מתלונן על אפליה?

וחוץ מזה תשים לב שהוא מעונש על לפחות שני סעיפים:

1. רצח

2. נסיון לאונס.

וחוץ מזה די עם הזין הזה שיש הפליה במערכת המשפט בין יהודי לערבי.

אין שום הפליה, השופט קובע לפי החוק את העונש. הכל תלוי בפרקליט שלך, ואיך הוא מצליח להראות סיבות מקלות.

(צריך להעיף את זה, או שהוא חף מפשע או שיזרקו אותו בכלא לכמעט שארית חייו, ששמעון פרס לא יקצוב לו את העונש!)

ואגב אני די בטוח שהיה לו עוד כמה עבירות שהוא עשה.

פורסם

כן.

אם כך מהו ההבדל בין מאסר רגיל למאסר בפועל?

כנראה אני מתבלבל במינוח, הוא הולך להיות מאסר עולם בכלא נכון? וזה הרי בפועל לא?

*וסוף סוף יש עונש ראוי למעשים של הפושעים האלה :pissed: *

פורסם

הכל תלוי בפרקליט שלך, ואיך הוא מצליח להראות סיבות מקלות.

אז ההפליה היא על רקע כלכלי.

פורסם

^^^ כן

פורסם

האם ניתן להגיד שהמצב הכלכלי של הערבים טוב משל הישראלים(בממוצע)? האם להיפך?

פורסם

אם כך מהו ההבדל בין מאסר רגיל למאסר בפועל?

כנראה אני מתבלבל במינוח, הוא הולך להיות מאסר עולם בכלא נכון? וזה הרי בפועל לא?

אין דבר כזה מאסר "רגיל", יש מאסר בפועל ויש מאסר על תנאי. העונש שהוא קיבל הוא מאסר עולם + 3 שנים נוספות.

פורסם

ערבים ישראלים או ערבים בכלל ?

פורסם

אין דבר כזה מאסר "רגיל", יש מאסר בפועל ויש מאסר על תנאי. העונש שהוא קיבל הוא מאסר עולם + 3 שנים נוספות.

אוקיי, לי משום מה היה יותר נוח לראות את זה כ28 שנים בפועל במקום עולם + 3, ניחא.

ותודה על ההסבר.

פורסם

אז ההפליה היא על רקע כלכלי.

ממש לא, אין הלפיה, אלא שפשוט משפחה בעלת 10 ילדים, שכאשר אחד מהם רוצח

יש הרבה פחות כסף לשלם לעורך דין, מאשר משפחה בעלת 2-3 ילדים.

למעשה מצבם תלוי בעצמם בלבד, ולא בגלל הפליה, הם יכולים לשנות את מצבם על ידי

שימוש פשוט, במוצר פשוט-קונדום, גלולות למינעת היריון וכדומה. זה שזה אסור על פי אמונתם?

זה בעייתם הבלעדית, ולהפך במקום שהמדינה תעודד אותם (גם דוסים למנהם) ללדת פחות ילדים,

מה היא עושה? נותנת להם כסף, מה שלמעשה גורם לעידוד התהליך. (אי אפשר להפסיק את הדבר הזה

בלי שהם יגידו ש"הם מופלים לרעה פתאום, וזו מדינה גזענית..."), וחוץ מזה שהיא גם פוגעת בעצמה.

אשמתנו שהם בורים? לא, ולכן ברור שכאשר מרביתם עובדים במשכורות נמוכות, עקב השכלתם, ויש להם

הרבה ילדים לפרנס, לא יכול להווצר מצב שבו יהיה להם כסף.

מסקנה: צריך לחוקק חוק שיאסור על ילידת ילד חמישי (כלומר מותר להיות בעלי 4 ילידים מקסימום).

דבר שיעצור את קצב גידול האוכלוסיה שלהם ושל הדוסים, וישמור על האופי של היום גם בעוד 20 שנה

ולא יווצר מצב בו, נהפוך להיות מדינה דתית פנאטית כמו איראן, כאשר אפילו היום ניתן לראות השפעות דתיות רבות.

(כמו הוראה של משרד החינוך: חובה לאכול כשר בלבד במהלך טיול בית ספרי, פשוט כפייה דתית, ושאף יפה נפש

לא יעז להגיד בכלל שמה שאנחנו עושים זו כפייה "חילונית", כי פשוט לא קיימת חיה כזו מפני שלמעשה החילוניות מאפשרת

חופש יותר מאשר הדת.

פורסם

שמע נא ^^^ אם אתה יכול להנות מזה שהם בורים קרי להעביד אותם בעבודות שחורות וכו' - ( ואני לא אכנס פה לשיטה שרוצה , צריכה ומעודדת במעשה ובמחדל בורות ) - אז כן אתה אשם בזה שהם לא רוכשים השכלה - ערבות הדדית - יש דבר כזה - הרמוניה קוראים לזה באופן טיבעי - הומהוסטאסיס קוראים לזה ברפואה נקודת השיוויון קוראים לזה בכלכלה . אני לא מתכוון אליך אישית אבל אם הציבור הישראלי סובל מזה -----כנראה הוא אשם במידה מסויימת או לפחות יכול ו / או צריך לעשות משהוא בנידון .

המדינה שלנו היא לא מדינה גיזענית אך יש בה אנשים גיזעניים ואי לכך יכול לפעמים להיווצר הרושם המוטעה . ( וגם כאן אני לא אומר האם הם גיזענים בצדק או לא הוויכוח הוא על עובדות ולא על הצדקות / סיבות .

העובדות הן שיש אנשים שונים

העובדות הן שיש אנשים אשר מנצלים את ההבדלים כדי להשיג יתרון

הם משיגים יתרון על ידי הפרד ומשול

הם מעודדים הפרדה - כי הם מרוויחים מזה

ואלו כל העובדות --- מה היחס האישי של כל אחד ---- :nixweiss: --- זה אפילו לא מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים