עבור לתוכן

אבד לי הסלולארי :( אני זקוק לאחד חדש -התקציב 1000-1500

Featured Replies

פורסם

היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\

עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' .

אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר

מה אתם ממליצים?

היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?

פורסם

תלוי מה אתה צריך בטלפון.. אם אתה רוצה מצלמה יותר טובה אז כדאי לקנות אחד אחר

פורסם

בשביל זה יש פורום גאדג'טים, ובכל מקרה כדאי מאוד שתציין תקציב ואת הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

המצלמה שם ב6131 באמת לא משהו וגם הסוללה אבל כל השאר היה סבבה .

אם לקחת משהו אחר באזור המחיר הזה (בזמנו קניתי את זה ב1400)מה היית \הייתם ממליצים?

אבל אני יכול גם יד שנייה לקנות לא מפריע לי .

נגיד סוני אריקסון או נוקיה זה מה שאני לוקח לא משהו אחר .

פורסם

הזמנתי אתמול כזה:

http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&fpos=&satitle=DESAY+N8&from=R40&gbr=1&category0=&_trksid=m37&save=Save

200 דולר כולל משלוח.

בן זונה של פלאפון חיקוי קוריאני זול מאוד ודיי עלוב אבל נחמד של ה iPhone!

ביוטיוב:

http://www.youtube.com/watch?v=Xu0VtOKMim8

אם במכס תופסים אותך אז תתכונן לשלם עוד 132$ מע"מ ומס יבוא.(מע"מ 15.5% ועוד 50% מס יבוא על טלפונים סלולריים כפי שנקבע בקטלוג)

בכלל... אם הם ישחקו אותה ראש קטן ולא יחפשו באינטרנט כמה עולה הדגם שרשום עלה אריזה: Desay N8, אז הם יחשיבו לך את המסים כמו על iPhone... ואז זה 250$... אז תצטרך להדפיס את האימייל מפיפאל שקיבלת על התשלום למוכר על הפלאפון ולשלוח להם אותו בפקס ולשלם פחות...

אם אתה(או מישהו אחר לצורך העניין) גם מזמין את הטלפון שיכתוב פה! :)

פורסם
  • מחבר

DimaX ,

דבר ראשון תתחדש :xyxthumbs:

דבר שני ,אין לי כוח עכשיו להתעסק עם הזמנות מחו"ל ועם מכס .

נפלה עלי "צרה" אני לא משתמש בטלפון בבית אלא רק בנייד אז אני זקוק ביום-יומיים הקרובים לקנות משהו כבר.

יש לציין שאיני משתמש באינטרנט כמעט ולא שמעתי שם שירים ורדיו ( אני מדבר על המכשיר שהיה לי 6131 ) ,

מה שכן המצלמה והסוללה איכזבו אותי אז אולי באמת אני צריך אחר עם חיי סוללה ומצלמה טיפה טובה יותר .

פורסם

אפשר לקנות N80 יד שניה במחיר כזה פחות או יותר... אחלה מכשיר, ויש לו גם WIFI אם אני לא טועה.

פורסם

תודה והפסד שלך... :)

פורסם

יש את נוקיה 6120 קלסיק. אחלה סאונד, מסך איכותי, מצלמה 2 מ"פ של נוקיה, מערכת הפעלה סימביאנית. מתוצרת נוקיה יש גם את הN73ME שמגיע עם מצלמה יותר סוסה, אבל יותר גדול.

אם אתה רוצה טלפון קצת עסקי עם WIFI יש את הE65 שיותר יקר (תשים לב שכל הטלפונים האלו במבצע באורנג' שאם אתה מדבר גרושים הסכום מוחזר לך).

אם אתה מחפס טלפון של סוני אריקסון למוזיקה אז יש את הW880 והW660 שגם יצאו לך במחיר דרך אורנג'

פורסם

אבד, לא נאבד. עברית בסיסית בן-אדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים