עבור לתוכן

הE4400 שלי על 33-37 מעלות עם OC של 40%.. עם BT וZALMAN F3.. הגיוני?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ..

בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות..

34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..)

זה הגיוני<?

או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים?

אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת?

~תודה רבה מראש~

עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?

פורסם

34-44 במצב רגיל ללא מאמץ זה בסדר

גם 68-73 זה בסדר למרות שזה די גבולי, רצוי לא לעבור מעבר לזה.

איזה קירור יש לךלמעבד BT או ZALMAN ?

פורסם

טמפ' כזו בבדיקה של TAT זה בסדר.

תריץ ORTHOS כדי לראות את טמפ' המאמץ הנורמאליות.

פורסם

אני ב OCשל 33 אחוז על E4300 ואין שינוי מהותי בטמפטורות ונוספ עם מאוורר סטוק

ככה שמקרה שלך מעורר תמיה[לפחותבשבילי]

נראה לי שהטמפ במאמצ גבוהות כי הקירור לא במגע טוב עם המעבד או שאין סירקולצייה אוויר טובה

פורסם

יש הרבה תוכנות מאמץ והרבה תוכנות למדידת טמפ'.

שיטות המאמת והבדיקה שונות מתוכנה לתוכנה.

למעבדי C2D בדר"כ מאמצים עם אוטורוס כי היא מדמה די טוב מאמץ יומיומי... TAT מאמצת את המעבד ברמות גבוההות שלא סביר להגיע אליהם.

לגבי מדידה, התוכנות היחידות שמודדות מהחיישנים בליבות ועושות את החישוב הנכון עם התוצאה השלילית מהחיישנים הם TAT וCORETEMP

בקיצור, מאמץ - אוטורוס, מדידה TAT/CORETEMP

לגבי מעלות, מתחת ל65 זה בסדר, 70 זה כבר לא כל כך טוב ומאוד לא מומלץ לעבור את ה75.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם אורטוס, במצב SMALL FFT, אחרי 2 דק' הטמפ' התייצבה על 63-65.. במצב StressCpu היא נעה סביבות ה60. בסדר?

חשבתי האם יש תוכנה שמורידה ומעלה את מהירות המאווררים אוטומטית במעבר ממנוחה לעבודה מאומצת, או תוכנה שמאפשרת לעשות זאת ידנית.. הייתי שמח שכשהמחשב שלי לא מתאמץ אלא נשאר להוריד דברים בלילה, הוא יעשה קצת פחות רעש.. יש חיה כזאת?

תודה רבה לעונים [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים