פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט?תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר אני מתכוון למשוואה של e כאשר במקרה הפרטי הזה n מוחלף ע"י n^2 + n.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים בהנחה שהבנתי את כוונתך נכון אז:אם אתה מכיר את הזהות הראשונה, אז הפתרון כמעט מיידי, כפי שמתואר בקבצים הבאים:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים על לא דבר, שמחתי לעזור (והופתעתי לגלות שאני זוכר משהו...) אופיר, עם איזו תוכנה אתה משתמש כדי לכתוב את זה? :
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים במקרה הזה השתמשתי בword2007, אבל אם אתה מחפש תוכנה שמיועדת לכך (והרבה יותר נוחה בעריכת נוסחאות) ממליץ על MathType
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר היי חבר'ה. יום חדש ואיתו תרגיל חדש. ניסיתי את השיטה של אופיר מהתרגיל הקודם אבל לא ממש הלך לי. אולי בכל זאת למישהו יש קצה חוט? לעזרתכם המהירה אודה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים גם כאן, ה"טריק" די דומה, ותחילה אדגיש שהזהות שכתבתי בתרגיל הקודם תקפה גם אם an שואפת לאינסוף או למינוס אינסוף ואז:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר יפה! באמת לא לקחתי בחשבון סדרות שליליות. אני חושב שמכאן אני כבר אסתדר לבד, ושוב - תודה על כל העזרה.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אם אתה מתכוון לשאלון בגרות, אז אתה יכול להפסיק להילחץ. כנראה שלא תיתקל בזה, אלא אם תבחר ללמוד מקצוע ריאלי כלשהו, בלימודיך בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.