עבור לתוכן

מבצע אוברקלוק בפעם הראשונה, זקוק להכוונה

Featured Replies

פורסם

שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ... :hi::xyxthumbs:

פורסם

היי וברוך הבא לפורום! :xyxthumbs:

קראתי את ההודעה ואין צורך להאיץ את הזיכרונות שלך ל800 כי המעבד שלך ב3GHZ ירוץ על באס של 333 ומחלק הזכרונות בלוח יהיה על 2, משמע 666 (667) MHZ .

תכנס לביוס, תלחץ CTRL F1, לך לMIT (הסעיף האחרון בצד שמאל), שם תבחר באס של 334, תנעל את הPCIE על 100, מכפלת זכרונות על 2, תזמונים על AUTO לבינתיים, תעלה את המתח למעבד ל1.4 וזהו בינתיים. אחרי זה תעלה לפה תמונות של הCPUZ - לשוניות הCPU, MAINBOARD, MEMORY וכן תמונה של CORETEMP בזמן הרצת ORTHOS על LARGE FFTS .

במקרה של חוסר יציבות יש להעלות את מתח הFSB ל0.1 אבל לOC של 3GHZ לא יהיה צורך ברוב המקרים.

לא הבנתי למה לא לקחת את הפריזר בסוף, אגב...

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה ... כמה דברים למה רשמת שם תלחץ על F1 ? אני לא בדיוק הבנתי איזה תמונות אמרת לי להעלות ?

פורסם

זה CTRL F1 , תיקנתי.

CTRL F1 מכניס אותך לתפריטים מתקדמים בביוס של גיגהבייט.

לגבי תמונות, בסגנון הזה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני מצאתי את הכל חוץ מהORTHOS אתה יודע מאיפה אפשר להוריד אותו ? ???

פורסם

רן, תכיר את גוגל...גוגל, תכיר את רן :silly:

http://www.overclock.net/attachments/downloads/36840d1165737486-orthos-v20060420-orthos_exe_20060420.zip

אתה יכול להשתמש גם בPRIME95 (הם זהים, פרט לזה שPRIME מסוגל לפנות גם ל4 ליבות בו זמנית).

http://www.softpedia.com/get/Others/Home-Education/Prime95.shtml

פורסם
  • מחבר

חח תודה רבה.. אני יקנה בקרוב את הפריזר ואז אני יעשה את הOC רק עוד שאלה אחת תגיד .. הOC מקצר את החיים של החלקים של המחשב

או מסכן אותם (אני מתכוון לOC הקטן שאני עושה ) :hi:

פורסם

אם רמות החום נשארות נמוכות אז לא ממש (לא באופן שתרגיש) .. המארז הקודם שלך לעומת זאת היה מקצר את החיים ממש יופי עם כל הג'ונגל שהלך שם.

אורך החיים הממוצע של מעבד הוא 10 שנים...גם אם תקח את הOC הכי קיצוני שיש, תקצר בחצי (היפוטתי). רוב הסיכויים שתחליף מחשב אחרי 5 שנים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים