עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור לפורומים כש...

Featured Replies

פורסם

(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה :P)

כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך

כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום

כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict)

כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה

כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם :P

פורסם

כשאתה חסר חיים ואתה גולש יותר משעה... :sleep:

פורסם
  • מחבר

כשאתה מחפש בפורום מידע או פתרונות לבעיות לפניש אתה מחפש בגוגל... :P

פורסם

הבעיה אצלי היא שאני ממש מכור אבל אין לי הרבה הודעות (פה יש לי 50 במונה וסך הכול 100 ומשהו)

ובפורום פרש שבו אני נמצא כבר ממש הרבסה זמן יש לי סך הכול 600 או 700

מה זה אומר עלי ? :)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בוא אני אנתח אותך פסיכולוגית:

אתה קצת סחר ביטחון, בטח בכיתה אתה שקט ולא מרים את האצבע גם אם אתה ידוע את התשובה, אתה לא המנהיג בחבורה שלך, אתה תמיד חותר להימנע מויכוחים וריבים, אתה אוהב לקרוא בפורום, להבין, אבל לא לתת את דעתך. אתה קצת תמים.

קלעתי בול?

(אני מרגיש כמו הכותב של המבחנים והתשובות של הנקודות ב"Cosmo", או למי שלא ראה את שנות השבעים, מעריב לנוער)

פורסם

בערך , טיפה חסר ביטחון , בכיתה אני אף פעם לא עונה אני פשוט אומר את התשובה לאלה שסביבי ואחרי שהתשובה הנכונה נאמרת אני אומר "מה אמרתי?"

דווקא אני אוהב לריב ולהיתווכח , ולא תמיד נותן דעה....לא יודע לגבי התמים -תצטרך להסביר לי למה התכוונת.

מישהו פה נמצא ב Offtopic.com?? זה פורום רצחני לגמרי (לאף אחד אין שמה חיים-אם אין לך יותר מכמה K הודעות שמים עליך זין) יש שמה אנשים עם 60K+ וכדי לשים חתימה או אווטר צריך לשלם (חחחח זין אני משלם חמש דולר לחודש) אה כן הוא באנגלית :)

(לא מפרסם את הפורום הזה ככה שאני לא עובר על שום חוק כמדומני)

פורסם

פעם הייתי... היום כבר פחות אומנם אני נכנס כל יום (אפילו כמה פעמים) ומגיב מידי פעם אבל לא בקצב של פעם...

פורסם

אתה יודע שאתה מכור לפורומים כש...אתה יודע מתי אתה מכור לפורומים.

פורסם

כשקראת את כל הנושאים שעניינו אותך בפורום,

אח"כ נכנסת שוב ראית שאין חדש...

ואתה מתחיל להיכנס לסתם נושאים שלא מעניינים אותך מתוך שעמום...

פורסם
אתה יודע שאתה מכור לפורומים כש...
אתה קורא משהו פה ואחרי זה מתלהב על החברים שלך שאתה מבין משהו במחשבים והם לא
פורסם

כש....אתה מאחר לשיעור חדו"א כי פיספסת את האוטובוס ב 30 שניות..... שבהם היית חייב לסיים להגיב על איזה דיון בפורום. :lol:

כש... אתה נכנס לפורום ב 5 דקות האחרונות שיש לך בבית לפני שאתה יוצא ל 21 יום אבט"ש. :silly:

פורסם

שאתה לוחץ F5 כל כמה שניות לראות אם מישהו הגיב לת'רד שלך.

פורסם

1. כשאתה פותח ת'רדים כאלה... :-X

2. כשאתה בודק את ההודעה שלך 40 פעמים לפני שאתה שולח, כדי לוודא שלא עברת על חוקי הפורום.

פורסם

כשאתה מגיב בת'ראדים כאלה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים