פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו...תודה מראש.ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אני ימל לך על כמה דיסקים של megadeth: "!so far, so good... so what" - רובם שם טובים "Youthanasia" - אחלה דיסק עוד אחד שאני לא זוכר את שמו ולא מוצא אותו ( אררר ), הוא בצבע צהוב... זהו, לא זוכר :-\ להקה אחרת, machine head: דיסק - The Burning Red - מצוין וחץ משיר 12... :
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים יש לי רק דיסק אחד של מגהדת' ושל פנטרה.להקות דומות יש לי בפול. מציא לך לנסות את iced earth - dark sega (זה אלבום שמספר את הסיפור של ספון) ,אתה יכול גם לנסות את children of bodom, coal chamber,Dark Tranquillity, nightWishיש לי עוד להקות...אבל תגיד מה בדיוק אתה מחפש.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים שירים של פנטרהCowboys from hellfucking hostilewalkstone the crowim brokensleepburnavoid the lightאלו השירים האהובים עלי של פנטרה
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אני אוהב גםcemetary gates של penteraמתחיל שקט אבל אחרי דקה וחצי..............
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר יש לי רק דיסק אחד של מגהדת' ושל פנטרה. להקות דומות יש לי בפול. מציא לך לנסות את iced earth - dark sega (זה אלבום שמספר את הסיפור של ספון) , אתה יכול גם לנסות את children of bodom, coal chamber,Dark Tranquillity, nightWish יש לי עוד להקות...אבל תגיד מה בדיוק אתה מחפש. טראש, מטאל, ספיד מטאל, הארד רוק וכדומה...
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים יש לי להקה שאני די אוהב.................system of a down זה מעין metalhard core לא יודע בדיוק
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לא עוזר ממש...תן דוגאות של שירים :-\אתה יכול לנסות גם את אנטרקס (anthrax) זה טראש מטאל איכותי
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים לא עוזר ממש...תן דוגאות של שירים :-\אתה יכול לנסות גם את אנטרקס (anthrax) זה טראש מטאל איכותי אוקי אני יכתוב מה שעולה לי עכשיוroulette,Chop Suey,Toxicity,Sugar,aerias,ieaiaio,innervision שיר שקט אבל יפהיש אולי עוד שירים יפים שאני לא זוכר
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אוקי אני יכתוב מה שעולה לי עכשיוroulette,Chop Suey,Toxicity,Sugar,aerias,ieaiaio,innervision שיר שקט אבל יפהיש אולי עוד שירים יפים שאני לא זוכרהתכוונתי לor007 :-\ הוא פשוט אומר את זה ג'נרי מידי...
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר אוקי אני יכתוב מה שעולה לי עכשיוroulette,Chop Suey,Toxicity,Sugar,aerias,ieaiaio,innervision שיר שקט אבל יפהיש אולי עוד שירים יפים שאני לא זוכרשמעתי את SOAD, נחמד אבל לא כ"כ אהבתי אותם...הם בסדר + לא חושב שיותר מזה.אהבתי את הסגנון של megadeth, גם את פנטרה, כמובן שאת מטליקה , איירון מיידן...יותר מאוחר אני אתן שירים ספציפיים פשוט עכשיו אני חייב לזוז ! (מחוייבות אישית מקוללת)
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים כן נחמדים לא יותר גם לדעתי ;Dאה כן ודרך אגב שמעתי על Children Of Bodom שהם לדעתי די טובים למרות שאני מכיר רק שיר אחד - Everytime I Die
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים שירים של MegaDeth:Kill the kingSecret PlaceSymphony of destructionMortal Kombat AnnihiletionDuke Nukem ThemeCount down to extinctionAngry againAlmost honest99 ways to die
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.