עבור לתוכן

שאלה דבילית - ראו הוזהרתם!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה :).

השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר.

ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד?

אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר.

(זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)

פורסם

קירור אויר אף פעם לא יתן למעבד שלך לעבוד מתחת לטמ"פ האמביינטית במארז.

אוברקלוקים ברמת ה EXTREME - תוך שימוש ב LN2, קרח יבש או PHASE CHANGE מורידים את הטמ"פ של המעבד רחוק מתחת ל 0 מעלות.

פורסם
  • מחבר

בו'נה, זה נשמע מעניין. אני אשמח אם תוכל לתת כמה לינקים לפרוייקטים כאלה שבהם המעבד מתפקד מתחת לאפס מעלות.

אגב, רק כדי שאני אדע שאני מפרש את זה כהלכה: טמפרטורת אמביינט היא טמפרטורה פנימית ממוצעת של המארז?

פורסם
  • מחבר

כן כן, ביקרתי שם בסטיקי. נחמד שם בקיץ.

הנתונים היבשים אכן מעניינים והכל, אבל אני רוצה לראות איך זה נראה ואיך זה מתבצע. לא חשוב, כבר מצאתי ביו טיוב כל מיני סרטונים מעניינים על שיטות קירור.

היפותטית בלבד: נראה לכם אפשרי לקחת מערכת קירור מבוססת המראה (נניח מערכת פריאון של מיני בר) ולהתאים אותה למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים