עבור לתוכן

נשבר הזין מהצבא .... מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ..

אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ...

אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@!

כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

פורסם

אווו מסקן.....בטח מתגעגע לאמא כל יום .....יש אנשים שמוכנים לתת את החיים למדינה ......והבחור כל מה שרצה זה לצאת יומיות ......תשמע אני בן 27 עשיתי צבא

למרות שלא אהבתי את הצבא ויש לי תואר ראשון בהנדסת חשמל ואם אחד כמוך אי פעם יגיע אלי לראיון עבודה ל " אינטל וכל חברות ההי טק " תאמין לי שאתה תהיה אחרון שאני אקבל לעבודה

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שזה *מסכן , וכן מה לעשות , זזו לי שתי חוליות בצוואר לפני שנתיים , הייתי בפיזוטרפיה שנתיים , והצבא לא שם זין על הבריאות שלי , לא סתם נתנו לי פרופיל 45 , אני רוצה לעשות צבא בסבבה , לא רוצה להיות קרבי אבל לא רוצה להיות באיזה זבל מה לעשות ... רוצה להיות עם אנשים נורמלים , ואתה לא מכיר אותי אז שמור על הפה , המשפחה שלי הקריבה מספיק מספיק למען המדינה , אמא שלי גדלה יתומה מגיל 3 , אז מה לעשות שזה עוד אחת מהסיבות שלא רציתי ללכת לקרבי .

אבל אתה יש לך תואר ראשון אתה יודע הכל לא ? חמוצים אתה יודע לעשות , לפני שאתה פותח את הפה תלמד לשמוע קודם .

אגב כן , אני מתגעגע לאמא , אבא , לאחים , לחברים , כנראה שלא הייתי כמוך , בלי משפחה וחברים , מה אני יעשה .. =\

פורסם

צבא? חשוב רק אם אתה רוצה לעבוד ב:

שב"כ

מוסד

משטרה

גוף ביטחוני אחר

אבטחה

פנאט חולה נפש שלא מקבל אנשים שלא עשו שירות צבאי מלא לעבודה

פורסם

אם הצבא לא שם זין על הביראות שלך, למה בדיוק הוא הביא לך פרופיל 45? :nixweiss:

בכל מקרה, סיפור חייך הנוגע ללב אינו קשור.

תישאר בתפקיד ותשתוק.

פורסם

אתה מאלה שלא משנה איפה ישבצו אותך תמיד תמצא על מה לקטר! אז שבוע שבוע... אפשר לחשוב!!! יש אנשים שסוגרים 21 על שמאל ועל ימין!

זה הכל עניין של גישה תבוא תבכה תעביר את השרות כמו איזה חייל מתבכיין, או שתעשה את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר!

פורסם

תישאר בתפקיד ותשתוק.

אם הוא סובל שלא ישאר , שימצא תפקיד שהוא רוצה ויכול להתקבל עליו וינסה להתקבל עליו...

לדעתי, אל תצא על נפשי , ואני לא מהאנשים שאומרים שאתה חייב לתרום ושכול משתמט צריך להעיף מהארץ (כמו שחלק כן חושבים) אבל לדעתי עדיף לך למצוא תפקיד שאתה "אוהב" או "לא ממש אוהב אבל יכול לסבול" במקום לצאת על נפשי ולהיגרר עם כול ההשלכות של זה...

לעומת זאת אם אתה מתכנן את החיים שלך בחול ובטוח שאתה לא רוצה להישאר בארץ , תצא על נפשי ותהנה עם החיים שלך...

כול מי שרוצה לקפוץ עלי עכשיו בגלל שהצעתי לו לצאת על נפשי אם הוא רוצה לחיות בחול בבקשה שיסתום את הפה , נמאס לי מכול אלה שמחליטים שצריך להעיף את מי שלא רוצה לא רוצה להתגייס / לא מתגייס מסיבות מסויימות.

פורסם

ולנו נמאס מפרזיטים שחושבים שמגיע להם הכל.

(ולא, אני לא חושב שצריך להעיף את כולם מהארץ)

פורסם

א. למה פרזיטים? אתה רוצה להגיד לי שכול שאר החיים שלו הוא לא יתרום למדינה? בסוף הוא יתרום פחות מכול השאר בגלל שהוא לא שירת

ב. למה חושבים שמגיע להם הכול? (עכשיו אני לא מדבר על המקרה שלו אלא על מקרה כללי) אם בן אדם רוצה ללמוד ולא רוצה לשרת 3 שנים באיזה חור ולסבול כול יום אז למה לא? אם יש לו סיבה מספיק טובה (בוא נגיד שהוא רוצה ללמוד אמממ אני יודע.... משפטים למשל באוניברסיטה מסויימת והוא התקבל אליה אז למה לא לתת לו ללמוד? כמובן שכול זה אחרי שהוא הראה שאין תפקיד שיכול לעניין/למצות אותו בצהל)

פורסם

כי מישהו אחר יצטרך לעשות זאת במקומו.

למה נראה לך שצבא שלם יכולים להיות רק תפקידים ממצים?

פורסם

א. למה פרזיטים? אתה רוצה להגיד לי שכול שאר החיים שלו הוא לא יתרום למדינה? בסוף הוא יתרום פחות מכול השאר בגלל שהוא לא שירת

ב. למה חושבים שמגיע להם הכול? (עכשיו אני לא מדבר על המקרה שלו אלא על מקרה כללי) אם בן אדם רוצה ללמוד ולא רוצה לשרת 3 שנים באיזה חור ולסבול כול יום אז למה לא? אם יש לו סיבה מספיק טובה (בוא נגיד שהוא רוצה ללמוד אמממ אני יודע.... משפטים למשל באוניברסיטה מסויימת והוא התקבל אליה אז למה לא לתת לו ללמוד? כמובן שכול זה אחרי שהוא הראה שאין תפקיד שיכול לעניין/למצות אותו בצהל)

נירא לך שכל מי שמרשת בצבא ממצה עצמו?? :kopfpatsch: נירא לך שכל לוחם או ג'ובניק הולך לצב במחשבה שאני אעשה את התפקיד הכי טוב!!

איפה אתה חי???? טוב, מחר כולם יתעוררו בבוקר ויגידו שמחר הם לא מתגייסים, למה? כי הם חושבים או אפילו יודעים כי הם לא ימצו את עצמם או את התפקיד, מעניין מה יקרה.. איזה צבא יהיה לנו, אם יהה צבא בכלל.

פורסם

the avatar מה אתה חושב שלעשות צבא זה הכי לתרום למדינה אז יש לי חדשות בשבילך אנשים שעושים יש הרבה אנשים שעושים צבא וכל מה שהם עושים זה בעיות ויש אנשים שהמערכת הצבאית מבזבזת אותם אז תשים על עצמך מחסום לפני שאתה פוסל מישהו ודרך אגב לעשות צבא ואחרי זה לא לעשות יותר כלום למען המדינה שלך זה הרבה פחות מאשר אנשים שלא עושים צבא ונותנים מעצמם כל החיים אחרי זה בשביל השכבות החלשות למשל.

פורסם

לא אמרתי שום דבר שנוגד את מה שאמרת.

פורסם

תיראה,תפקידי בצבא הוא טכנאי בק"ש מרכבה( מערכות אש בטנקי המרכבה),ואני עושה יומיות,יום העבודה שלי מתחיל מ9 עד 5 רשמית אבל זה תמיד 4.30,אולם אני בבית ב 7.30 והולך לישון מקסימום 10.30 כי צריך לקום מוקדם להסעה,כך שאל תחשוב אתה אתה בבית ב 4 ויש לך המון המון זמן,כי אתה לא יודע באיזה בסיס פתוח תיהיה,האם הוא קרוב לבית או לא,ולכן למשל בחורף אני שוקל להישאר לישון שם,מה שטוב בלהישאר בבסיס זה שאתה מכיר חברה,זה אנשים שאתה תעבוד איתם,אצלי במחלקה כול אחד מוכן לגבות את השני היחסים כמו אחים,אולי ב חיל ששלחו אותך גם יש אנשים טובים,אתה אפילו לא פגשת אותם.

אני אישית אוהב את מה שאני רוצה ורוב הסיכויים שאני אשאר קבע,אולי אתה תאהב גם את עבודתך,איני יודע מה זה מאחזק חימושי אבל נסה להיכנס לאתר של חיל הים ולנסות לברר,ותבין אתה לא רוצה קרבי וזה ברור יש לך בעיה,אבל תבין גם אותו נהג משאית אי אפשר בלעדיו,תחשוב על זה ככה,טנקים חשובים בזמן מלחמה ואם נגיד הלך לי מספר מערכות בטנק וצריך להזמין חדשים,נהג משאית מביא אותה,אם הוא לא יביא לא אפשר יהיה להתקין והטנק יהיה מושבת,זה שצוחקים על ג'ובניקים זה לא אומר שג'ובניק לא תורם גם אני נחשב לג'ובניק אבל בלעדי טנקים לא יכלו לצאת לקרב,כך שעצה שלי תתן הזדמנות למקצוע שלך,כול אחד תורם בצבא.

בהצלחה בצבא ואני מקווה שלא תצא על נפשי אלא תתרום כפי יכולתך

שירות נעים.

פורסם

לא אמרתי שאתה חייב למצות את עצמך....

אמרתי שמי שלא רוצה לשרת , והתקבל לאוניברסיטה מיצידי שיהיו עליו הקלות/שיחרור משירות כי ככה אתה גם מתחשב בבן אדם ולא רק בצבא

כן מישהו צריך לעשות את התפקיד במקומו אבל זה לא שאי יהיה אפשר למצוא מישהו

אני כמובן בא מנקודת מבט שלא כול בן אדם שלישי קופץ מתקבל לאוניברסיטה ואומר "אני לא רוצה לשרת" אלא מנקודת מבט שאחוז קטן של אנשים לא הולכים לשרת בגלל שהם התקבלו לאוניברסיטה ללימודים או לא רוצים לחיות בארץ... ובוא נגיד שיש אפשרות לגרום לאנשים האלה לתרום למדינה בדרך אחרת

עדיף שכמות קטנה לא תתגייס מאשר שהכמות הזאת תשתמט ואז עוד אנשים ישתמטו בגלל שזה IN להשתמט ובגלל שהם חושבים שזה יעזור להם בחיים (וזה ממש לא כי עד שאתה מחליט מה שאתה רוצה, מתקבל וכול הסידורים שקשורים בלימודים מסודרים אז כבר עברה לפחות שנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים