פורסם 2003 במרץ 2422 שנים בני זו**ות יוו איזה מגעילים הלוואי יתפסו את סדאם חוסין ויעשו לו בדיוק אותו דבר ואף יותר גרוע פשוט חיות הערבים האלה
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים בלי להעליב אף אחד... : לא ניראה לי שצבא ארה"ב או בריטניה (שאצלם גיל הגיוס הוא 16) ישלחו ילדים וזקנים למלחמה... :-X אלו כניראה תמונות הפצועים וההרוגים העיראקים. :-\ נ.ב אני אוהב את התגובות של האנשים שאפילו לא שמו לב לתמונות (או לא התסכלו...)
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים עד כמה שזה נראה מגעיל, האנשים האלו לא הרגישו כלום כשהם התפוצצו.אי אפשר לפוצץ טנק בלי שאנשים יתפרקו לחתיכות.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים לפי מה שאני מבין זה הפוך, תמונות של קורבנות מההפצצות של האמריקאים והבריטים.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מה הטעם בהצגת הזוועות הללו ? הרי מדובר באתר מכובד וחשוב , למה מציגים את התמונות המזוויעיות הללו ?חלאות אדם.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מה הטעם בהצגת הזוועות הללו ? הרי מדובר באתר מכובד וחשוב , למה מציגים את התמונות המזוויעיות הללו ?יש בזה משהו, אלג'זירה זה הערוץ הכי חסר צנזורה עצמית שקיים- לדעתי.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים כן, וזהו גם אחד הערוצים הערביים שפחות או יותר באמצע, לא קיצוניים מידי ולא "אוהבי ישראל"...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אל ג'זירה הוא ערוץ תקשורת ערבי , ברור לגמרי להיכן הולכת נטיית הלב !התמונה הראשונה מפוברקת בוודאות (בשירות יצא לי לראות פגיעות ראש ,לא בכוחותינו...) והתמונה כאן פשוט נקייה מדי !אבל אתם חייבים להבין מלחמה היא מלחמה !ישנם הרוגים ,פצועים ותמונות לא סימפטיות ,אם אתם לא רואים את זה ,זה לא אומר שזה לא קיים !
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים הת'רד הזה לא שווה כלום והייתי מצנזר את הלינק. יש כאן רק דבר אחד ששווה התייחסות- 2 התגובות הראשונות ושאר התגובות שכשגילו שזה לא ערבים (שישארו ערבים) עשו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.