עבור לתוכן

זרקו עכשיו חזיז ענקי במשחק של הפועל ירושלים

Featured Replies

פורסם

אוהד מסריח זרק חזיז לתוך המגרש באמצע המשחק ופגע במאבטח...

שמעו, אין לי יותר מה להגיד, אני פשוט מתעב ישראלים אחרי כל מה שקורה בזמן האחרון, זה עם מסריח עם תרבות של קופים (אני מכליל כמובן שיש כמה שבאמת בסדר)

אבל זה פשוט מגעיל אותי, כל יום אני רואה משהו כזה.. זה לא קורה אפילו באיראן ! אוהד אשכרה זורק רימון לתוך מגרש.. זה מחבלים !

יש לי חדשות בשבילכם, אוהדי ספורט חוליגנים- אתם מ-ח-ב-ל-י-ם וצריך לכלוא אתכם ביחד עם ברגותי וכל השאר, אתם לא פחות טובים מהם, להפך... אתם הרבה יותר גרועים ממחבל ערבי

למה ? כי אתם עושים את זה לעם שלכם..

נמאס לי לחיות במדינה הזאת...

עריכה *** זה היה פלאש באנג ! חולה נפש... נשבע לכם

פורסם

זה לא רק בארץ ככה , בכל העולם יש אוהדי כדורגל מופרעים.

ואפילו הרבה יותר גרועים באירופה , בעיקר באנגליה.

פורסם

אז מה אם יש כאלה בכל העולם?

האם אנחנו לא צריכים לשאוף להיות יותר טובים? לדעתי- כן.

בנוסע לאנגליה וכו'- שם זה לפחות רק מחוץ למגרש.

ברגע שאתה נכנס למגרש שם אתה לא צריך לפחד לחייך כמו בארץ (כן- גם בעוד מקומות, אז מה?!).

אני כבר לא מסוגל בכלל להתעניין, שלא לדבר על ללכת למגרשים, בספורט הישראלי.

גועל נפש פשוט.

פורסם

בארצות אחרות???בכדורסל?!?!

ראבאק!לא!!!

אתה בא לראות משחק ליגה מעניין, והעסק מתפוצץ :pissed:

לזרוק נפץ למגרש ובכלל להכניס אותו למקום הומה אדם שבאו לראות פאקינג ס-פ-ו-ר-ט?מה עובר לטרוריסט כזה בראש?

עכשיו יהיו כלבים במגרשים(מינימום הכרחי).ולא, אני לא מדבר על האוהדים האלה.

הגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף

אין לזה מקום. בטח שלא בספורט.

זה לא רק בארץ ככה , בכל העולם יש אוהדי כדורגל מופרעים.

ואפילו הרבה יותר גרועים באירופה , בעיקר באנגליה.

פורסם

אוהד מסריח זרק חזיז לתוך המגרש באמצע המשחק ופגע במאבטח...

שמעו, אין לי יותר מה להגיד, אני פשוט מתעב ישראלים אחרי כל מה שקורה בזמן האחרון, זה עם מסריח עם תרבות של קופים (אני מכליל כמובן שיש כמה שבאמת בסדר)

אבל זה פשוט מגעיל אותי, כל יום אני רואה משהו כזה.. זה לא קורה אפילו באיראן ! אוהד אשכרה זורק רימון לתוך מגרש.. זה מחבלים !

יש לי חדשות בשבילכם, אוהדי ספורט חוליגנים- אתם מ-ח-ב-ל-י-ם וצריך לכלוא אתכם ביחד עם ברגותי וכל השאר, אתם לא פחות טובים מהם, להפך... אתם הרבה יותר גרועים ממחבל ערבי

למה ? כי אתם עושים את זה לעם שלכם..

נמאס לי לחיות במדינה הזאת...

עריכה *** זה היה פלאש באנג ! חולה נפש... נשבע לכם

מסכים עם כל מילה, עם הקטע הזה שעשו בוז לרבין זה כבר היה השיא.

עריכה, מראים את זה בחדשות כרגע, ממש נראה משהו חמור.

פורסם

אני כבר ממזמן לא הולך למשחקים יותר, בגלל האנשים האלה שמוציאים לך את כל החשק.

פורסם

בכלל האנשים בארץ הזאת חושבים שמותר להם יותר מדי...

אני רואה בחדשות את האנשם מבית"ר ירושלים מדברים ומקלליםשם וממש שם כווולם ערסים כאלה.

פשוט התרגלו שאם שוברים את החוקים ומתפרעים הם יהיו "גברים"...

ואם כבר זה היה רק אצל הנוער אבל זה גם אצל אנשים בני 30!

פורסם

ראיתי את זה בשידור חי פשוט בושה.

פורסם

מזעזע.

ומה שמדאיג, שאירוע כזה יכול לקרות שוב, כל עוד חומרי הנפץ האלה כך כך נגישים. ולא נראה שהרשות האוכפת עושה עם זה משהו.

פורסם

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1193517

אוהד נהרג, המשחק בין אינטר ללאציו נדחה - וואלה! ספורט

אז מה, זה קורה רק בארץ?

פורסם

האיטלקים חיים אצל אמא שלהם עד גיל 30+! אתה ברצינות מביא אותם כדוגמה?

בכל מקרה הבעיה היא שכדורגל זה המשחק של הפועלים והעניים. משום שמספיק כדי לשחק אותו רק כדור סמרטוטים ארבעה חלוקי נחל וכמה מטרים רבועים.

אנשים פחות אינטיליגנטים(פועלים והעניים.) הסיכויים שלהם להפוך מקהל לאספסוף הרבה יותר גדולים.

כאשר הקהל גדל הסיכוים גדלים עוד יותר וגם אנשים יותר ויותר אינטיליגנטים נמשכים לאספסוף ואז נוצרות הצרות.

אנ ימניח ששום דבר פחות בצבא קטן של שוטרים עם זרנוקי מים ושוקרים חשמליים יוכל לפתור את הבעיה,

אולי הפרדה בין יציאים ע"י קירות בטון וזכוכית משוריינת מול המגרש? או אולי גדר תייל חשמלית תספיק?

פורסם

ושוב- האם אנחנו לא רואים עצמו כעם "סגולה"? במדינה בה הרמה יותר גבוהה?

אנחנו כן רואים עצמנו כאלה. אנחנו כן רואים עצמנו כאלה. ישנו חוק חינוך חובה שאמור לספק חינוך מינימלי גם לאנשים עם פחות כסף.

אבל מה? אין פה קשר לכסף. אין קשר בין כסף לבין ערכים.

יש אנשים "טובים" עניים ויש אנשים "רעים" עשירים.

ומי שמביא רימון (תגדירו אותו איך שבא לכם) למגרש ספורט (או לכל שטח ציבורי) הוא אדם רע. הוא אדם אלים.

והפתרון היחיד לדברים האלה הם לא אכיפה. כי בחיים לא יוכלו לאכוף 100 אחוז. ככה זה. קשה לבצע עקיפה על כאלה כמויות של אנשים (ועוד בארץ שאנשים מקללים\זורקים אבנים על\חוטפים שוטרים חופשי ואין להם מה לעשות).

יש שלוש דברים שצריך לעשות:

א. הגברת ה"יראה" מהמשטרה. וואלק, ברגע שאני רואה שמקללים שוטר בפנים ואין לו מה לעשות, אני מרגיש שהמשטרה היא בדיחה. אם זה אני מילא, אבל השאלה מה קורה שאדם "רע" רואה את זה.

ב. מערכת חינוך נורמלית. אין מה להסויף.

ג. חינוך נורמלי מההורים. מה אני אגיד...החינוך מבית היום דורש אך ורק כסף ודריסה של כל ערך ודבר אחר בשביל להביא אותו.

פורסם

מישהו שמע על מיקרה אלימות יותר חמור במהלך משחק כדורסל בארץ או בעולם?

פורסם

מישהו שמע על מיקרה אלימות יותר חמור במהלך משחק כדורסל בארץ או בעולם?

כבר שמעתי על קטטות בין שחקנים לשחקנים או שחקנים לאוהדים - גם בכדורגל וגם בכדורסל, אבל על זריקת חזיז במשחק כדורסל עוד לא שמעתי.

האיטלקים חיים אצל אמא שלהם עד גיל 30+! אתה ברצינות מביא אותם כדוגמה?

בכל מקרה הבעיה היא שכדורגל זה המשחק של הפועלים והעניים. משום שמספיק כדי לשחק אותו רק כדור סמרטוטים ארבעה חלוקי נחל וכמה מטרים רבועים.

אנשים פחות אינטיליגנטים(פועלים והעניים.) הסיכויים שלהם להפוך מקהל לאספסוף הרבה יותר גדולים.

כאשר הקהל גדל הסיכוים גדלים עוד יותר וגם אנשים יותר ויותר אינטיליגנטים נמשכים לאספסוף ואז נוצרות הצרות.

אנ ימניח ששום דבר פחות בצבא קטן של שוטרים עם זרנוקי מים ושוקרים חשמליים יוכל לפתור את הבעיה,

אולי הפרדה בין יציאים ע"י קירות בטון וזכוכית משוריינת מול המגרש? או אולי גדר תייל חשמלית תספיק?

כמה שזה כן או לא נכון, זו הכללה מטורפת. אני מכיר לא מעט אנשים שהם מאוד אינטילגנטים וחכמים שאוהבים כדורגל. חלק מאוד כדול משחקני הכדורגל הם אנשים אינטליגנטים למדי (חיים רביבו לדוגמה. כמובן שיש דוגמאות הפוכות, ע"ע אלון מזרחי.. :lol:). ככה שזה אולי המשחק של העם (ועם המכירים של הכרטיסים זה ממש לא :screwy:), אבל הוא כבר ממש לא משחק של הפועלים ועניים. יחי ההבדל הקטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים