פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים שלום לכולם, גם אני חדש יש לי במחשב מאוורר אינטל לסוקט LGA775 (כמו כאן: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817). אני מנקה את המחשב כרגע ורוצה לנקות את המאוורר, אבל ההברגה שלו מעצבנת... מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן לפרק אותו (בנזק מינימלי)? ערכתי חיפוש בפורומים ובמדריכים אבל לא מצאתי משהו ספציפי לגבי זה... תודה רבה מראש!
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים למה לך לפרק את המאוורר, תן לו עם לחץ אויר וזהו.ועל איזו הברגה אתה מדבר, של ארבעת הברגים האלו שמחזיקים את כל הגוף קירור?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר ובמידה ואין לי אפשרות עם לחץ אוויר,יש אפשרות לפרק אותו?ובקשר להברגה, ראה תמונה בקישור... לא בדיוק ברגים, מזכירים יותר קפיץ.קראתי איפשהו שניתן לפרק את זה למרות הקושי, ואני מקווה שכאן יוכלו לענות לי איך.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אם תפרק אותם תאלץ לשים משחה תרמית חדשה.אין צורך לפרק את גוף הקירור, קצת עם מברשת עדינה ופוו אחד גדול יעשה את העבודה.אם בכל זאת אתה רוצה לפרק, אז בעדינות סובב אותם לפי החץ ובעדינות תרים את גוף הקירור עד שהוא יצא.אני מדגיש שוב בעדינות.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אוקיי תודה רבה ברוב טיפשותי חשבתי שזה לא כרוך במשחה טרמית בינתיים אני מוציא משם גושים של אבק... שוב תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.