עבור לתוכן

איפה עדיף לקנות ? skypc \ ivory \ ksp \ אחר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואלה, בחיים לא שמעתי על זיג זאג, איפה הם יושבים ?

KSP ו אייבורי לפחות רשתות גדולות,

זה גם חשוב לא ?

ההוא הקטן יכול מחר לסגור

פורסם

חשיבה מוטעית.

תסתכל על רשת גדולה לשעבר- "שמיר מחשבים"

הם היו דומים מאוד לאייבורי, והם נפלו בגדול בגלל זה.

"ההוא הקטן" בד"כ מחזיק יותר זמן, כי הוא לא מנסה להתרחב בלי בסיס.

פורסם

שוק זה גם מקום גדול וזול, בכל זאת רוב האנשים יבחרו לקנות במקום אחר.

אני קניתי מ SKYPC את הכרטיס מסך שלי, בטלפון הם היו כמו שצריך, הכרטיס הגיע בזמן והמחיר היה בין ההכי זולים למצאתי (זול בערך ב 150 שקל ממה שאייבורי הציעו).

ZIGAZAG, PANDAS, NOACOMP ו LOGICPC יקרים אם משווים אותם ל IQPC, SKYPC ו TMS

פורסם

הרבה זמן לא הגבתי פה ולא הייתי מעורב במה שהולך, אבל אני לא יתן שאתה תיפול כמוני-

תשמע אני לא יכול להגיד לך לגבי כל החנויות חוץ מאחת- KSP

לפני שנתיים קניתי מחשב, שכמעט את כולו קניתי שם (חוץ מממארז שהבאתי משהו שלי שעשיתי עליו מודינג וספק כוח שנקנה בחנות אחרת).

עד לפני שלושה חודשים הכל מבחינתי היה סבבה עם KSP- המחיר בזמנו היה מצוין, ככה גם ההתיחסות אלי בתור לקוח, השירות והמקצועיות. בקיצור יצאתי עם חיוך על הפנים שנשאר עד לאחרונה.

לפני בערך שלושה חודשים התחילה לי במחשב תקלה מעצבנת שגורמת למחשב להיכבות באופן ספונטני בלי שום אזהרה. אחרי כמה בדיקות פשוטות שעשיתי וראיתי שאני לא עולה על התקלה ובגלל חוסר זמן לפרק את כל המחשב לגורמים (צבא) ולהתחיל להחליף כל חלק החל מהזכרונות ועד לספק נתתי את המחשב לחנות (כאשר רוב הרכיבים עדיין באחריות!) ונאמר לי שתמורת תשלום סימלי ימצאו את התקלה.

אם הרכיב באחריות, אני יקבל אותו אם לא אני יקנה אותו, הוגן לפי דעתי.

עד לפה הכל היה נחמד ואז התחיל הסיפור שביקרתי בKSP על בסיס שבועי, כל פעם הם טענו שזה חלק אחד.

זה התחיל בHD שהחליפו לי אותו במסגרת האחריות (לא לפני שהייתי צריך לקחת את המחשב לבית ולגבות אותו, כי הם לא מגבים בחנות).

אמרו שהתקלה סודרה, אז אמרו. חזרתי עם המחשב ולאחר שבועיים אומרים לי שאין תקלה.

החזרתי את המחשב למעבדה וככה אותו סיפור....

אני יכול להמשיך ולייגע אותך בסיפור הארוך הזה שנגמר לא מזמן אחרי שהחלפתי HD חינם במסגרת האחריות, אמרו לי שהבעיה בכרטיס מסך, אז קניתי אחד (700 שקל) ונגמר בלוח אם שבכלל טענו שלא קניתי אצלם (הכחישו מספר פעמים שבכלל קניתי אצלהם את הרכיבים כי הטכנאי לא יודע לאיית את השם שלי נכון).

בסופו של דבר לא נתנו לי את האחריות שהבטיחו לי על הלוח אם (3 שנים) ונאלצתי לקנות לוח אם חדש (עוד 350 שקל) ועוד לשלם להם שוב את דמי ההרכבה (150*2).

תעשה את החשבון לבד, אם אתה לא מאמין לי יש לי הכל מתועד עם קבלות, שהלכתי וחזרתי למעבדה לפחות 10 פעמים.

יותר מזה, לך תישב בסניף של KSP בשעות הערב, המקום נראה כמו שדה קרב. תמיד נתקלתי בצעקות של עוד אנשים שנפלו למחיר הזול והצטערו על זה, המעבדה פשוט קרסה מרוב עומס ולא יכלה לתת שירות.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

מה לגבי ZED ?

פורסם

ומה לגבי FoxPC? מישהו קונה מהם בכלל? מחירים טובים מאוד...

פורסם

תקנה רכיבים ותלך לטכנאי שכונתי שירכיב אותם.

בגדול, החלקים מגיעים מהיבואן שרוכש מהיצרן. לכן מדובר באותם רכיבים בכל החנויות.

חנות נוספת שלא הוזכרה כאן היא: WELLCOM. קניתי מהם את הלוח אם והמעבד. הם היו הכי זולים ואין תלונות.

פורסם

אני לא יכול להגיד הרבה על חנויות שרשומות בתרד הזה.

אני יכול רק להעיד על המקום בו אני קניתי את המחשב שלי: IVORY

יש לי מאייבורי כבר 5 מחשבים (אבא, אח, אחות, גיס ואני),

עד היום לפני כל קנייה אני עושה סקר שוק ועדיין לא מצאתי מישהו יותר זול מהם, עם 3 מתוך 5 המחשבים עד היום לא הגעתי למעבדה (והם בני שנה עד 3), עם המחשבים האחרים הגעתי למעבדה פעם אחת על בעיה של ספק כח, תוך פחות מחצי שעה כבר הייתי מחוץ למעבדה עם ספק תקין.

אני תמיד שומע על אייבורי דברים רעים, עד היום לא נתקלתי בהם.

חנות נוספת שיצא לי לעבוד איתה היא LOGIC PC, מחירים סבירים מאוד ואנשים מקצועיים, עדיין לא הגעתי לקבל שם שירות (על 2 רכיבים שקניתי אצלם) אז אני גם לא יעיד על שירות, רק על מקצועיות של העובדים.

מקווה שזה עוזר.

פורסם

באתי להזמין היום מ-SkyPC ולפני ביצוע החיוב בכרטיס אני שם לב שיש סעיף של "תשלומים" עם 420 ש"ח.

אז הבנתי שכל המחירים שראיתי הם עבור מזומן ולא לכרטיס אשראי.

אבל מה - עפ"י המידע בדפי המוצר, ההפרש היה אמור להיות בערך 40 ש"ח בין מזומן לכרטיס אשראי (רק במוצר אחד היה הפרש בין מחיר האשראי למחיר המזומן, בכל המוצרים האחרים המחיר היה זהה).

אין לי מושג מאיפה הם השחילו פתאום 420 ש"ח לחשבון, אבל זה מעצבן ומטעה... נראה כמו שיטת "מצליח".

מיותר להגיד שלא הזמנתי בסוף...

פורסם

מה לגבי FOXPC באמת? אני כנראה הולך לקנות שם כרטיס מסך וספק...

פורסם

אגב, דיברתי עם SkyPC לגבי החיוב ההזוי של 400 ש"ח מיותרים על מזומן.

הם טוענים שיש באג באתר, זה ידוע להם, והם מטפלים בעניין...

הוא גם טוען שכאשר אני מזמין אני יחויב על המחיר הנכון, ולא המחיר (המופרז) כפי שנרשם ע"י המערכת.

בכל מקרה, זה נראה לי לא הולם, וכמובן דורש טיפול מיידי. לקוח אחר שלא שם לב היה עלול ליפול בפח :bash:

פורסם

אני לא יכול להגיד הרבה על חנויות שרשומות בתרד הזה.

אני יכול רק להעיד על המקום בו אני קניתי את המחשב שלי: IVORY

יש לי מאייבורי כבר 5 מחשבים (אבא, אח, אחות, גיס ואני),

עד היום לפני כל קנייה אני עושה סקר שוק ועדיין לא מצאתי מישהו יותר זול מהם, עם 3 מתוך 5 המחשבים עד היום לא הגעתי למעבדה (והם בני שנה עד 3), עם המחשבים האחרים הגעתי למעבדה פעם אחת על בעיה של ספק כח, תוך פחות מחצי שעה כבר הייתי מחוץ למעבדה עם ספק תקין.

אני תמיד שומע על אייבורי דברים רעים, עד היום לא נתקלתי בהם.

חנות נוספת שיצא לי לעבוד איתה היא LOGIC PC, מחירים סבירים מאוד ואנשים מקצועיים, עדיין לא הגעתי לקבל שם שירות (על 2 רכיבים שקניתי אצלם) אז אני גם לא יעיד על שירות, רק על מקצועיות של העובדים.

מקווה שזה עוזר.

זה עניין של מזל. יש לי חבר עם מחשב מאייבורי בן שנתיים וחצי שעד היום עבד בסדר ולא ביקר במעבדה, ועוד חבר שיש לו שני מחשבים מאייבורי, אחד בן שנתיים, ואחד בן שנה וגם הם לא ביקרו במעבדה עד היום. לעומת זאת לי יש מחשב מאייבורי בן שנתיים ו-4 חודשים בערך שהיו לי איתו את כל הבעיות שבעולם מהיום הראשון שקיבלתי אותו ועד היום.

פורסם

לא לפני הרבה זמן קניתי מחשב מ IQPC ואני חייב להגיד שקיבלתי שירות מעולה!

גם מעידן (הטכנאי) שייעץ לי על רכיבים ובמיוחד מנחם שהיה איתי בקשר כמעט כל יום ולבסוף הגיע אלי הבייתה עם המחשב החדש :xyxthumbs:

אני בנוסף חייב לציין שבהתחלה בכלל רציתי לרכוש את המחשב מ SKYPC והשירות היה איך להגיד... ממש לא משהו :nixweiss:

פורסם

בגדול, החלקים מגיעים מהיבואן שרוכש מהיצרן. לכן מדובר באותם רכיבים בכל החנויות.

הרבה חנויות לא עובדות עם יבואנים רישמיים ומיבאות בעצמן או מצד שלישי בחו"ל על מנת לקצץ בעלויות, אותן חנויות גם אחרי זה יעשו לך גיהנום כשיגיע הזמן לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

כמו איזה חנויות ?

בכלל, מי זה הספק היעני רישמי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים