עבור לתוכן

איפה עדיף לקנות ? skypc \ ivory \ ksp \ אחר

Featured Replies

פורסם

אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש,

מי מהם הכי אמין ?

בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד .

ותודה מראש

פורסם

אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש,

מי מהם הכי אמין ?

בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד .

ותודה מראש

KSP ממש לא...

איפה אתה גר?..

באיזור צפון יש את TMS לא יקרים ואמינים.

פורסם

בלי לכלוכים ותשובות ענייניות ...

אז ככה

אתה צריך לקחת בחשבון כמה דברים :

מיקום\מרחק גיאוגרפי מהחנות\בית העסק שממנו אתה קונה -זה דבר חשוב אם יש אי אילו בעיות אחריות רצוי שהחנות תהייה כמה שיותר קרובה

למקרה הצורך.

אחר כך בתור ולפי הסדר הזה באים :

שירות ומוניטין טוב - תסתכל בפורומים השונים מה אנשים חושבים על שלושת המקומות הנ"ל , אני לדוגמא חושב שסקיי הם סבבה וקניתי מהם פעם ואני ממליץ עליהם מבין השלושה... (בלי לכלוכים לא ? :})

מחיר - המחיר כמובן חייב להיות אטרקטיבי, אל תסתכל על המחיר פר פריט, תסתכל על המחיר הכולל של כל סל הרכיבים שאתה קונה

אחריות - על רוב החלקים החשובים ישנה אחריות של בד"כ שלוש שנים, תוודא את המדיניות הזאת, אם אתה קונה עם מערכת הפעלה אז האם יש אחריות גם על תקינות המערכת וכו ...

פורסם

לי יש נסיון טוב עם TMS, גם אישי וגם תגובות בפורומים, הם בצפון (מוצקין אני חושב) + מעבדה בת"א

SKY שמעתי שהם בסדר, אין נסיון אישי

IQPC שמעתי שהם בסדר, אבל תמיד שהתקשרתי בגלל מוצרים שיש במחירים משתלמים כמו P150 כולל ספק ב700שח, 8800GT של גיגהבייט ב1400 כו' אז אין במלאי

ומנחם תמיד מנסה לסבן אותי בתשובות של תזמין ונדבר, כאילו עד שאני לא נותן כ.אשראי אני לא שווה את המאמץ שלו,

LOGIC PC שמעתי גם דברים טובים

מאיזה איזור אתה ? רוצה רק קרוב גאורגפית או גמיש במידה ויש משלוחים ?

פורסם

בקטע של שירות אני ממליץ על זיגזאג למרות שלא הזכרת אותם, שם קיבלתי את היחס הכי טוב ...הם גם מבינים באוברקלוק ומוצרי קירור שהמשתמש הפשוט לא מתעניין בזה...... רק בעיה יקרנים

SKYPC קניתי משם מחשב הם זולים וקיבלתי יחס בסדר, לא פוצי מוצי כמו זיגזאג אבל את מי זה מעניין ... העיקר שילמתי לקחתי.... אין תלונות.

בדרך כלל קניתי בזיגזאג אבל לא יודע למה הכל שם יקר ב 200 שקל אז אמרתי ננסה SKYPC ובסוף עבר בשלום.

פורסם

לפעמים עדיף לשלם קצת יותר כי בסוף מה שזול עולה ביוקר

פורסם

KSP - לפני שנה קניתי מהם חלקים למחשב והייתי מרוצה לגמרי... אין לי טענות. הגעתי לחנות עם מפרט והכל היה במלאי. השירות בסניף פ"ת לא היה משהו... מה שכן עשיתי פעם הזמנה מהאינטרנט ולא התיחסו אליה... רק בטלפון מקבלים יחס.

IVORY - שמעתי עליהם הרבה דברים ועד היום לא קניתי מהם דברים רציניים, רק כמה כרטיסי הרחבה, ופה הייתי נורא מרוצה מהשירות בסניף פ"ת.

LAMIR - קניתי מהם כמה דברים והייתי נורא מרוצה מהשירות. הם קצת יקרים...

PANDA - קניתי גם מהם בעבר והייתי מרוצה, אבל גם הם יקרים.

מ-SKYPC אני מתכנן לקנות את המחשב שלי, למרות שלא קניתי מהם אף פעם שמעתי הרבה דברים טובים והביקורות עליהם בזאפ טובות...

פורסם

מהאופציות שהזכרת אני הייתי קונה בSKY PC.ממקומות אחרים למשל IQPC.כעיקרון מחשב שלם קונים ממקום בסביבת מגורים כדי לא להיסתבך אם אחריות.( יותר חשובה אמינות החנות שוב בגלל אחריות :xyxthumbs:).היה פה תרד ניכבד על חנויות לפני כמה שבועות.כדאי לחפש.

פורסם

ksp נייט

ivory נייט

SKYPC דא!

דא SKYPC

פורסם

לי יש נסיון טוב עם TMS, גם אישי וגם תגובות בפורומים, הם בצפון (מוצקין אני חושב) + מעבדה בת"א

יש להם מעבדה בת"א? זה אומר שאם משהו קורה למחשב לא צריך ללכת עד לצפון?

אני מתכנן לקנות שם מחשב ואחד השיקולים שלי זה קרבה לת"א, אם זה נפתר אז בטוח אני קונה מהם.

פורסם

כן, יש להם מעבדה בת"א

ציטוט מהדף הראשי באתר שלהם :

מרכז : רח המסגר 60, ת"א, שעות פעילות 09:00-17:00 בימי חול בלבד.

במקום במעבדה המספקת שירות ואחריות ללקוחות אשר רכשו מחשבים ועדיין בתקופת האחריות - אין במקום תצוגה ו\או מלאי מוצרים לרכישה.

פורסם

רק לא אייבורי

כל מה שאתה שומע עליהם נכון

אמרתי את זה גם לחבר שלי והוא בסוף קנה מהם (משיקולים כספיים) והוא מצטער על זה עכשיו

לא מלכלך פשוט לא רוצה שתסבול

פורסם

KSP יש לי ניסיון מעול איתם, קניתי משם כבר שני מחשבים (ועוד אחד בדרך) בסניף נתניה ותמיד הכל טוב שירות מצויין קיצר לאדע מה רוצים מהם הם אחלה...

Ivory יש לי חבר שקנה מהם והכל היה לו טוב חוץ מהכרטיס מסך שהם קצת עבדו עליו אבל סה"כ עובד לו טוב - הוא נראה לי הבן אדם היחיד שאני מכיר שלא מצטער על קנייה שעשה מהם

SkyPC אני לא הכי מכיר... אבל שמעתי דברים טובים

פורסם

נמאס לי שאנשים אומרים שזיגזג יקרנים.. הוכחה שהם לא יקרנים, מלפני איזה חודש:

הם לא יקרנים בכלל, אל תשכח שהמחירים ב-KSP הם למזומן ועם אחריות מופחתת מן הסתם בגלל יבוא מקבילי, בעוד בזיגזג תקבל 3% הנחה למזומן ואחריות נורמאלית של יבואנים רישמיים. אם כי יש רכיבים שלפעמים לא שווה לקנות אצלהם, כמו מסכים.

ההבדל בין השירות הוא שמים וארץ. אמרת שחשוב לך אמינות, ובזה הם מספר 1, איפה KSP ממוקמת בעיניין.. זה כבר נושא אחר שחיפוש בגוגל עונה עליו.

אני אישית לא שמעתי על זיגזג אף תלונה אף פעם, על כל חנות אחרת, שומעים. זה אומר משהו.

אני אתן לך דוגמאות למחיר של רכיבים פופלארים בתנאי מזומן בשתי החנויות נכון לעכשיו:

מעבד E6550 של אינטל - זיגזג הוא 950 ש"ח , KSP הוא 955 ש"ח (עם הנחות קטנות במספר סניפים).

לוח אם ג'יגהבייט P35-DS3L - זיגזג הוא 608 ש"ח עם שלוש שנים אחריות , KSP הוא 630 ש"ח (עם 40 ש"ח הנחה בשני סנפים) אחריות שנה בלבד (אלא אם כן הרכבה שלהם).

זיכרון 800MHZ סטיק 1GB הכי זול - זיגזג סמסונג אוריג'נל 260 ש"ח עם שלוש שנים אחריות, KSP ל-Twinmos תשלם 250 ש"ח ותקבל שנה אחריות.

כרטיס 8800GTS 320MB הכי זול - זיגזג Ledatek יעלה 1685 ש"ח עם שלוש שנים אחריות, KSP הכי זול ה-Gigabyte ב-1680 ש"ח עם שנה אחריות.

כונן קשיח WD 250GB AAKS - זיגזג הוא 361 ש"ח, KSP הוא 360 ש"ח (עם הנחות קטנות בסניפים מסויימים).

צורב פיוניר 212D שחור - זיגזג 184 ש"ח עם שנתיים אחריות, KSP עולה 220 ש"ח עם שנה אחריות (הנחה בסניפים מסויימים).

מארז Compucase שחור - זיגזג ה-6A19 יעלה 218 ש"ח. KSP ה-6A21 יעלה 245 ש"ח (בזיגזג הוא עולה איזה 10 ש"ח יותר, פנימית הם זהים בכל אופן).

מסך LG L1953TR - זיגזג 1345 ש"ח, KSP הוא 1290 ש"ח, מכיוון שלמסכים האחריות היא יבואן רישמי, אפשר לקנות במקום הכי זול בזאפ בכל מקרה.

עכבר לוג'יטק MX518 - זיגזג עולה 228 ש"ח, KSP עולה 220 ש"ח (לא יודע בקשר לאחריות במקרה זה).

נראה לי שהוכחתי שלרכיבים מסויימים הם זולים באותה רמה, אם לא יותר מ-KSP. שלא לדבר בכלל על השירות והאחריות.

כך שלדעתי המחירים שלהם תחרותיים מספיק.

פורסם

הכי חשוב לא להתקרב ל KSP IVORY

כל השאר טובים ההבדל הוא במחירים מקצועיות ומיקום

והמחירים בזיזג לפחות למי שאני ראיתי לפני כמה חודשים היו מאוד מאוד יקרים אבל עכשיו אני ראיתי שהם עדכנו תמחירים

שווה להציץ ולהשוות לפי מפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים