פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו.מה לעשות?
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אני מצטער שאני מקפיץ אבל אני צריך את המחשב ממש דחוף ועם לא תעזרו לי אני יהיה חייב להזמין תכנאי
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מתי שניקיתה הוא היה מנותק מהחשמל?והאם כאשר עשיתה זאת הבחנתה באיזהשהו נוזל שיצא מהספריי? אולי יעזור אם תרסט את הביוס,בשביל זה תצטרך קודם כל לנתק את הכבל ממאחורי הספק כוחואז להוציא את הבטריה שעל הלוח אם (שים לב לסימון ה+ או - לפני שאתה עושה זאת כי תצטרך להחזיר אותה בדיוק ככה)תשתמש במברג שטוח קטן כדי ללחוץ טיפה על התפסן כדי שהיא תשתחרר,תחזיר אותה לאחר 10 דקותמזאת אומרת הרעש שונה? יש צפצופים בלתי רגילים? תהיה יותר ספציפיעריכה לפני שניקיתה,האם ניתקתה כבלים מסויימים?
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר כן המחשב היה מנותק לא ניראה לי שיצא ספריי וגם אם כן לא הרבה שלא ניראה עושה משהו שהמחשב מחובה..אני ממש לא רוצה להתעסק עם הביוס או כל דבר שאני יכול לעשות יותר נזק.הרעש שונה הכוונה כאילו המאורר עובד יותר חלש אבל יכול להיות שזה בגלל שניקיתי משהו שעשה רעש.=\ולא לא ניתקתי שום כבל אבל כן ניתקתי את המאורר של המעבד(לא נגעתי בכבל שלו) אבל בלי הגוף קירור או משהו כזה רק את המאורר, יכול להיות משהו שם?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אז בעקרון אתה אומר שלא ממש שמתה לב למה שיצא מהספריי וזה בגדר אפשרות שיצא ממנו נוזל פה ושם במקום אוויר ,אני לא ממש יודע איזה נוזלים בדיוק יש בספריי אוויר אבל אפשרי שהנוזל הזה מוליך חשמל והוא בעצם גרם לקצר בלוח.. ,לאפס את ההגדרות של הביוס לא יגרום שום נזק כל עוד תעשה את זה כפי שהסברתי ולמען האמת מדובר בבעיית חומרה אז בהחלט יש צורך ל"התעסק" אם דברים כאלה,זאת בהנחה שאתה רוצה להגיע לשורש הבעיה/פתרון בעצמך אחרת באמת אין טעם , למאורר של המעבד יש כבל לניטור המהירות אתה 100% בטוח שלא ניתקתה אותו? אם ממש הוצאתה אותו מהמארז אז בטוח שניתקתה אותו ,אבל למען האמת המחשב אמור להראות משו על המסך גם ככה אז אני לא חושב שזה קשור לעניין,אולי ניתקתה את הכבל של ה4פינים בלי לשים לב? הכבל הזה מספק כוח למעבד ונראה ככה , החיבור שלו צריך להיות קרוב לסוקט של המעבד
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר הכבל שאמרתה מחובר... עם זה באמת קצר מה יכול להיות התוצאות?ועוד דבר מה יקרה שאני ירסט את הביוס? עם זה לא קשור קורה משהו?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים קצת קשה לשער כיוון שלא ידוע לי אם באמת יצא נוזל מהספריי ואם כן יצאאז לאיזה חלקים בדיוק הוא הלך , אבל אני לא חושב שיש סיכוי גדול שקיצר משו אחר חוץ מהלוח אם בכללכדאי לך לנסות איפוס ביוס כפי שכבר הצעתי,ואם לא יעזור אז תוציא את הזכרונות ותדליק תראה אם יש צפצופים(אם אין אז זה סימן שהלוח שבק חיים,זאת בהנחה שהרמקול של המארז מחובר ללוח ושמעתה אותו מצפצף בעבר)עריכה: ,בקשר לשאלתך,המצב ישאר כפי שהוא אם איפוס הביוס לא יעזורזה לא יחמיר את המצב בשום אופן
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר טוב.. אתה יכול להסביר לי בדיוק מה לנתק אולי יש לך איזה תמונה שאני לא ינתק משהו לא נכון[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 02:46:53טוב, חיברתי את המחשב עכשיו אחרי שעברתי על רוב החיבורים במחשב והוא הפעם מציג משהו במסך:Scanning BIOS Image in Hard Drive...
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים זה לא היה הכי ברור אבל אני מניח שלא הבנתה למה התכוונתי ב"לנתק את הכבל ממאחורי הספק כוח" הכוונה היא לכבל שמספק חשמל לספק כוח המחובר בין השקע של החשמל לספק כוח זה כבל על תקן חשמל אמריקאי אבל הוא נראה אותו דבר פחות או יותר עריכה שמתי לב מה שכרגע הוספתה, האם במקרה עדכנתה את הביוס לפני שכל העניין קרה? מה הדגם המלא של הלוח אם שלך? ,הם כאשר אתה לוחץ על DELETE אתה מצליח להכנס לביוס?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר לא עשיתי שום עידכון לביוס(אני לא יודע איך), לא עשיתי עדיין כלום ללחוץ DEL?GB 965P-DS3
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים עזוב זה לא יעזור לך ,ככל הנראה הביוס של הלוח חצי חייתרסט את הביוס בתקווה שזה יעזור ,אם לא אז תן לו קצת זמןותבחין אם רושם משו בקשר לfloppy אם כן אז אולי יש דרך להצילאותו ,בכל אופן אם עדיין יש לך אחריות יהיה רעיון טוב לממש אותה
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אתה חושב ישימו עלי בכלל ? אני מתקוון כי זה דיי ברור שזה משהו שאני עשיתי
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים עקרונית כל עוד אין נזק פיזי צריכים להחליף לךשחק אותה ראש קטן,אל תגיד להם שזה בגלל משו שאתה עשיתהלך זה מן הסתם ברור אבל להם :s05: מי יודע
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אז להגיד פשוט שחיביתי אותו ושבאתי להדליק ככה הוא היה?(בלי כל הקטע של הניקיון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.