עבור לתוכן

עזרה בייצוב e6600 על 3.2..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. יש לי את המפרט שבצד עם big typhoon vx..

אני צריך עזרה בייצוב הe6600 על 3.2.. כרגע אני במתח 1.4625 למעבד והבדיקות עוברות אמנם - orthos אבל אחרי הבדיקות המחשב נעשה איטי מאוד -חוסר יציבות אני מניח..

האם אני צריך להעלות את המתח למעבד עוד או שמה יש דרך אחרת לייצב אותו?

היחס זיכרון fsb הוא 1:1 וכרגע הFSB על 356..

יש אופציה אחרת חוץ מלהעלות את המתח למעבד?

+

האם orthos היא בדיקה מספיק טובה על מנת לבדוק יציבות של מעבד?

פורסם

היי

קודם כל, 1.4625 זה לא הרבה, אל תתרגש מזה בכלל.

לגבי ORTHOS - זו תוכנה מעולה לבדיקת יציבות... 4 שעות בLARGE FFTS ועוד 4 בSMALL מקנים את אות היציבות :silly:

מה הטמפרטורה שלך אחרי 15 דקות לפחות בORTHOS ? תשתמש ב CORE TEMP 0.95.4 ותרשום.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה.. נראה לי שהגעתי ליציבות..

הטמפ' הגיעה ל63 במקס אם ראיתי נכון אבל חשוב לציין שהרצתי רק Large in-place FFTs.. במשך כמה שעות טובות.. כי לא הייתי בבית..

זה מספיק ?

עריכה:

שאלה נוספת.. - בעבר שניסיתי לעשות OC.. תמיד ב65 מעלות למעבד המחשב ריסט לי.. -למה ? המעבד הזה אמור לעמוד בטמפ גבוהות מאוד..

יכול להיות שיש איזשהו מנגנון שמונע ממנו לעבור את ה65 ? בלוח אולי?

פורסם

אני עם זיכרונות 667 הגעתי ל 3.3 גיגה הרץ הכול יציב ועובד כמו שצריך רק שהמעבד מגיע ל 80 מעלות במאמץ אז זה לא בעיה שהמעבד יהיה יציב

ואחי קצת הגזמת עם המתח אני על 3.3 גיגה הרץ ואני על מתח 1.39 ואתה על 1.46 ואני עוד חשבתי שאני הגזמתי עם המתח LOL

פורסם

Tתה בטוח שזה היה הכרחי להעלות מתח?

אני עם 6600 ב9*356 עם BT עובד במתח סטוק עם יציבות מלאה....

פורסם
  • מחבר

כן..../=

בגלל זה שאלתי אם יש דרך אחרת לייצב את זה

אבל באמת אחרי שהעליתי את המתח הכל התייצב כמו שצריך..

פורסם

אני צריך עזרה בייצוב הe6600 על 3.2.. כרגע אני במתח 1.4625 למעבד והבדיקות עוברות אמנם - orthos אבל אחרי הבדיקות המחשב נעשה איטי מאוד -חוסר יציבות אני מניח..

במה מתבטאת האיטיות?

מציע שתבדוק ב CPUZ את לשונית ה CPU - ותראה אם אתה באמת על 3.2 GHZ.

אני גם מציע שתבדוק ב CPUZ תחת הלשונית של MAINBOARD אם LINK WIDTH ו MAX SUPPORTED הם עדיין על X16 - האיטיות יכולה לנבוע אם לא נעלת את ה PCIE.

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי..

אני באמת הייתי על 3.2..

והאיטיות מתבטאת בנגיד-השמעת קבצי מוזיקה מקוטעים מאוד.. דברים זזים מאוד באיטיות..העלאת המתח פתרה את זה

ונעלתי את הpcie

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים