פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין)שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake.(חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן)תודה..
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מתוכנן OC רציני? צריך שקט מופתי? מארז מיוחד?הקירור המקורי יכול להספיק גם
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר ה-OC אני לא יודע אם אני יעשה כי אמרו לי שמי שלא מבין במחשבים לא כדאי לו להתעסק עם זה כי אפשר לעשות נזק...שקט מופתי בהחלט רצוי והמארז שלי הוא:Trinity NO PSU הוא מגיע עם מאוורר צד, מאוורר אחורי ומאוורר קדמי..
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר יכול להיות שאני יעשה OC אני לא רוצה לשללו את האופציה לכן אני רוצה מאוור טוב מה שהמלצת לי לא נראה משהוא...אני גם רוצה מאוור שקט..איך המאורר הבא:Thermaltake BigTyphoon שקט? , מתאים למעבד שלי ? , מקרר בצורה טובה?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר אוקיי איפה אפשר להשיג את הדגם הזה? בזאפ לא מצאתי אותוויש עוד אופציות או שהוא הכי מומלץ?נ.ב-משהוא שלא הבנתי הקירור מגיע עם מאוורר או שזה רק הצלע וצריך להוסיף לו מאוורר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.