עבור לתוכן

אחריות, אחריות ושוב אחריות......

Featured Replies

פורסם

אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!!

אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .!

אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.

פורסם

sorry for you sAXIn, if you have the will and the time, u can SUE THERE @SS

for this, in small cases court.

:asthanos:

dont think that this is a bad advice, since both HD cost about 1500 shekels right ?? so u can sue them for violating the warrenty, they are liable for it since they are the disitributer of the H/W

you can start by sending them a notification letter for your action to come if they wont respect the warrenty ... and then to SUE THERE @SS if they refuse to replace your HD's

פורסם

הועדה להגנת הצרכן (או איך שלא קוראים לזה :P)

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה אבל הם סגרו , -=> פלונטר

לא מקבלים דואר לא עונים לטלפון

אין למי לפנות!!!

פורסם

לא יהיה לך את מי לתבוע אם הם החלו בפשיטת רגל, ואני לא חושב שתהיה נושה שלהם. תן כמה צעקות טובות על היבואן.

פורסם

אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!!

אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .!

אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.

I ment this duds

give'em a good bang on the head, dont afraid to yel :bash:l

פורסם

בשבילי זה לקח - כדאי לקנות ממי שיש לו כוח בשוק.

חנויות קטנות ועסקים בלי ותק - זה סיכון היום.

אני כבר אכלתי אותה פעם - היום אני קונה רק בעסק שאני רואה בעיניים שלי,

ולא חנות וירטואלית שאולי מחר תפשוט את הרגל ואני יאבד אחריות.

חנות שפשטה רגל - זה מבטל את האחריות אוטומטית.

אגב אני כבר בררתי ברשות להגנת הצרכן - והם אמרו לי שאכלתי אותה.

פורסם

אם תלך לאיזה חנות נחמדה, הם יוכלו לפנות לספק ולהחליף לך

זה לא בעיה להם

זה שאמרת פלונטר, הם לא מנעו החלפה בגלל החנות, אלה פרנציפ בגלל שהם סגרו

פורסם

בשבילי זה לקח - כדאי לקנות ממי שיש לו כוח בשוק.

חנויות קטנות ועסקים בלי ותק - זה סיכון היום.

אני כבר אכלתי אותה פעם - היום אני קונה רק בעסק שאני רואה בעיניים שלי,

ולא חנות וירטואלית שאולי מחר תפשוט את הרגל ואני יאבד אחריות.

חנות שפשטה רגל - זה מבטל את האחריות אוטומטית.

אגב אני כבר בררתי ברשות להגנת הצרכן - והם אמרו לי שאכלתי אותה.

אתה צודק :lol, או שלא? פלונטר היתה חנות אמיתית וגדולה שמכרה דרך הרשת, ומה דעתך לקנות בעתיד מחשבים, אלוף מחשבים, במשביר לצרכן או אולי לקנות קצת דלק מאנרון :AR15: ?

אבא שלי אומר שהמצב במשק רע וצריך לקוות שעוד עסקים לא יסגרו.

פורסם

שלח אימייל לכתובת שמבקשת תרומות בפלונטר, תגיד שאתה מעוניין בשיתוף פעולה עסקי ותשאיר את הסלולרי שלך. כשהם יתקשרו, תקליט הכל (אני מוכן להלוות לך את הSK שלי אם אתה גר באזור אשדוד, בהנחה שהשיחה תקח פחות מ4:30 דקות, אם לא, תקליט דרך טלפון עם ספיקר ומיקרופון של המחשב).

כמובן שבשיחה תדבר איתם על האחריות שלך על ההארד דיסק ואל תגיד מילה על שום שיתוף פעולה עסקי...

רואים שלא ראיתם מספיק סרטים כשהייתם קטנים.

פורסם

אתה צודק :lol, או שלא? פלונטר היתה חנות אמיתית וגדולה שמכרה דרך הרשת, ומה דעתך לקנות בעתיד מחשבים, אלוף מחשבים, במשביר לצרכן או אולי לקנות קצת דלק מאנרון :AR15: ?

אבא שלי אומר שהמצב במשק רע וצריך לקוות שעוד עסקים לא יסגרו.

אגב, אלוף מחשבים בראשון לציון נסגרה, אבא של חבר שלי ניהל אותה.

פורסם

איזה שיט גם אני קניתי מפלונטר!

למזלי הכל עובד כמו שצריך (!!!!! בלי לפתוח פה לשטן!!!!)

עכשיו לצערי פעם נישרף לי המעבד והסיבה שהמעבד נישרף הייתה בגלל הHsf הדפוק שקיבלתי אבל לא משנה

עכשיו קניתי מאורר בשביל שדבר כזה לא יקרה בשנית ואני זוכר שפירסמתי בPcTip על זה שנשרף לי המעבד (זה היה ממזמן!!!)

אז דיברתי עם פנדה אם אני לא טועה עם אחת בשם אורלי! שפשוט שאלה אותי אם נישרף לי המעבד אמרתי לה כן והיא פשוט אמרה לי לשלוח לה את המעבד והם כבר ידאגו לי. ואני עכשיו כותב מהמעבד הזה. הייתי צריך לשלם רק משלוח שזה34 שקל. לא נורא... שפלונטר רצו 87 שקל +-.

אז נסה לדבר עם פנדה. סימפלטק. Pch. יכול להיות שהם יכולו לעזור לך.

ואם לא תמיד יש את האפשרות איום בתביעה! ומימוש תביעה במקרה הצורך.

בהצלחה אחי.

ואם פנדה רואה את זה תודה רבה לכם.

פורסם

הפיתרון הכי קל זה באמת פשוט ללכת לחנות אחרת שגם מוכרת HD כאלה ולבקש מהם יפה שיחליפו לך דרכם - אתה תמיד יכול לצפר אותם במשהוא - כמו לקנות איזה מוצר תמורת זה - או אפילו תשלום סמלי - ככה כולם ירוויחו !!!

פורסם

איזה שיט גם אני קניתי מפלונטר!

למזלי הכל עובד כמו שצריך (!!!!! בלי לפתוח פה לשטן!!!!)

עכשיו לצערי פעם נישרף לי המעבד והסיבה שהמעבד נישרף הייתה בגלל הHsf הדפוק שקיבלתי אבל לא משנה

עכשיו קניתי מאורר בשביל שדבר כזה לא יקרה בשנית ואני זוכר שפירסמתי בPcTip על זה שנשרף לי המעבד (זה היה ממזמן!!!)

אז דיברתי עם פנדה אם אני לא טועה עם אחת בשם אורלי! שפשוט שאלה אותי אם נישרף לי המעבד אמרתי לה כן והיא פשוט אמרה לי לשלוח לה את המעבד והם כבר ידאגו לי. ואני עכשיו כותב מהמעבד הזה. הייתי צריך לשלם רק משלוח שזה34 שקל. לא נורא... שפלונטר רצו 87 שקל +-.

אז נסה לדבר עם פנדה. סימפלטק. Pch. יכול להיות שהם יכולו לעזור לך.

ואם לא תמיד יש את האפשרות איום בתביעה! ומימוש תביעה במקרה הצורך.

בהצלחה אחי.

ואם פנדה רואה את זה תודה רבה לכם.

תביעה נגד פלונטר לא תצליח. פלונטר הוא עסק בע"מ - בערבון מוגבל. כלומר כל הנכסים של העסק רשומים ומוצהרים. כאשר הוא פושט רגל הוא מצהיר שלעסק אין יותר כסף ואין מה לעשות, אי אפשר "לקחת" כסף מהאנשים הפרטיים אשר מפעילים את העסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים