עבור לתוכן

השלמת בגרות במתמטיקה מ4 ל5 יחידות

Featured Replies

פורסם

שלום רב !

בבית ספרי עשיתי בגרות 4 יחידות.

עכשיו הייתי רוצה להשלים את 006 ו007 כדי לקבל 5 יחידות.

כמה יעלה קורס להשלמת שני השאלונים האלה ?

ושאלה נוספת האם אפשרי להשלים אותם בעצמי, כלומר ללמוד אם ספרים ?

פורסם

א. הקורס יעלה בין 3 - 5 אלף ש"ח. המחיר תלוי במוסד.

ב. כן, בהחלט ניתן ללמוד לבד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדייק: כששאלתי האם ניתן ללמוד לבד התכוונתי להאם ניתן ללמוד לבד מספרי בני גורן ולקבל ציון סביר (80+).

ואם כבר אז האם יש ספרים מיוחדים ללימוד עצמי של השאלונים הנ"ל ? והאם מישהו ניסה ללמוד את השאלונים הנ"ל לבד ?

פורסם

את הבגרויות שלי במתמטיקה עברתי עם מיקודיות. פשוט קנה מיקודיות כמו של לחמן למשל שעולה 55 שח אם אינני טועה ותתחיל לפתור את כולה.

יש לך חלק של למידה וחלק של מבחנים לפתור. מה שטוב בזה ,זה שמלמדים אותך שם את החומר במיוחד למועד הקרוב של המיקודית.

מהנסיון שלי עם מיקודיות אם תילמד אותן טוב ותפטור הכל לפחות פעמיים-שלוש לא תהיה לך בעיה גם להוציא 100.

פורסם
  • מחבר

מיקודית טובה להתחיל ללמוד את השאלון מ0, כלומר מההתחלה ?

פורסם

בחלק של הלימוד במיקודית יש לך את כל החומר שאתה צריך לדעת בשביל המועד הספציפי של המקודית.

החומר כמובן מ0 אבל בסיס מאוד בסיסי אתה צריך לדעת(כמו להשתמש במחשבון :P). יש לך שם הסברים ושיטות פתירת תרגילים ואז תרגול.

פורסם

לדעתי כדאי לך לקחת מס' שעורים פרטים + מיקודית.

פורסם

שיעורים פרטיים כדאי לקחת רק במקרה שהוא לא הבין הסבר פה ושם במיקודית אחרת זה ביזבוז כסף.

פורסם

להשלים לבד (עם ספר) שאלונים כמו 06 ו07 זה לא כ"כ פשוט...

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה פשוט, שאלתי אם זה אפשרי.

פורסם

לדעתי ללמוד לבד רק מהמיקודיות זה יהיה בעייתי מאוד.. אני לא יודע לגבי המיקודיות של 06/07 אבל מהמיקודיות שאני ראיתי של 4 יחידות החומר מאוד מאוד מאוד מתומצת ונותן לך רק את הבסיס של הלמידה, החומר במיקודיות יותר נועד על מנת להזכיר לך דברים שלמדת כבר, לא חושב שאפשר ללמוד משם.. סך הכל הם עוברים על חומר של כל השאלון בפחות מ20 עמודים... במיקודית שיש לי בבית כל החומר של 04 מתומצת ל16 עמודים... אי אפשר ללמוד את החומר מזה...

פורסם

5000 שקל לקורס? תחסוף את הכסף ולך תעשה SAT +TOEFL ולך ללמוד בחו"ל.. בגרות שמגרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים