פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים הנה הטמפרטורות שלי הטמפרטורה של הכרטיס מסך אמורה להיות AUX לא? ולמה זה לא מופיע? ויש לי כרטיס מסך של radeon 9550 יהיה שווה לעשות לו OC ? יהיה שיפור משמעותי? או שבכלל לא כדאי להתעסק איתו? ואיזה קירור יתאים לי? תודה רבה
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים לא נראה לי שכב תומך בדברים החדשים ככה שאני לא יודע כמה שווה לך להתעסק עליו. אם אתה רוצה לשחק אז עזוב אל תתחיל אם זה למטרות אחרות אז אולי כן שווה לך אבל עדיין אתה יכול לקנות היום כרטיסם פי כמה וכמה יותר טובים בממש זול אז אולי עדיף לקנות חדש ולעזוב אותו לנפשו... שיפור משמעותי גם ככה אני לא יודע כצה תוציא ממנו ולגבי קירור אתה יכול לאלתר משהו או לחפש בגוגל גופי קירור שמתאימים ולחפש בחנויות בארץ...
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים מחבר הכרטיס מסך הוא לא AGP ?איזה כרטיסי מסך אתם ממליצים עם חיבור AGP ?אם אתם שואלים תקציב עד 500
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים מה הייעוד של הכרטיס?אם למשחקים אז עד 500 שקל אולי תצליח למצוא 6800 או 7300 אבל בתוספת של בין 300-400 אתה יכול להשיג 1950GT\7600GS...
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים מחבר אבל יש להם חיבור AGP ?אתה יכול לתת לי לינק לאיזשהוא אתר שמוכר אותם?והייעוד זה למשחקיםויש לי מעבד אינטל 2.6 dualcoreלא יהיה צוואר בקבוק?יש לי ספק 450 ATXזה יחזיק את המערכת?
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים כול הכרטיסים הנ"ל באים גם בדגמים של AGP8 רק צריך למצוא איפה יש אותם... הכי פשוט כנס לזאפ או לאיזו חנות שאתה עובד איתו וחפש... אישית ראיתי אותם גם בנועה וגם בטיאםאסואיזה מעבד? (core2duo? איזה דגם...?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.