עבור לתוכן

שרות לקוחות - והפעם ניופאן

Featured Replies

פורסם

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות.

דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה

כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט).

עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם.

לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש).

הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין.

השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי.

האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל מהם שרות.

חבל שלא כל החברות כמוהם.

אם יש לכם חוויות טובות (כי רעות יש לא מעט) מחברות שסיפקו לכם שרות שתפו אותנו :)

פורסם

השירות של ניפאן ידוע כשירות מצויין. אחת הסיבות שלקחתי טלויזיה של טושיבה. בעת ההתקנה של הטלויזיה בא טכנאי והתקין אותה כמו שצריך, ללא תוספת תשלום.

עוד חברה עם תודעת שירות גבוהה היא אורנג'. אדיבים ומקצועיים. פעם התקלקל לי משהו במכשיר, הלכנו אליהם והם "פירמטו" את הטלפון. כתוצאה מהפרמוט הלכו חלק מהנתונים(צלצולים), וכפיצוי נתנו לנו חודש גלישה ע"מ להוריד שוב את התוכן החסר.

הם לא התנערו מאחריות, וזה מעודד מאוד שיש חברות כאלה בארץ.

פורסם

על אורנג' יש לי מספיק סיפורים גרועים. האמת, השירות שלהם לפעמים כ"כ לא בסדר שזה מטורף!

בכל מקרה, גם לחבר שלי היה אותו סיפור עם טלויזית טושיבה והוא גם אמר לי שהשירות מצויין...

פורסם

ניופאן ידועים בשרות שלהם. כשקנינו LCD באו שני טכנאים, התקינו אותה על הקיר עם המתקן שלה, וגם עשו סידור כבלים, וזה חלק מעסקת הקנייה של הטלויזיה, זה לא שרות בתשלום נוסף או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים