פורסם 2003 במרץ 2322 שנים ג'ודו, פעעעםםם...!!! אחרי זה 6 שנים של שחייה אינטנסיבית (לא אמצעי חימה אבל אמצעי בריחה מעולה מכרישים ) ועכשיו שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר + ריצות בביצפר.. מה לעשות...הצבא מגיע...
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מגיל 4 עד 8.5 התאמנתי בקונג פו.מגיל 9 עד 14 התאמנתי בקרטה.וחודש הייתי בבריכה ואז הפסקתי.ועכשיו אני כמעט חצי שנה מתאמן בחדר כושר שבבית ספר שלי ;D
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים גיל 6 עד 13 ג'ודו, חגורה ירוקה אבל עוד חודש והייתי עושה לכחולה.מגיל 13 ועדיין ממשיך- ג'ו ג'יטסו, חגורה ירוקה ועוד שנה עושה לכחולה.אגב, יאיר- איפה אתה מתאמן בגבעתיים?
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים גיל 6 עד 13 ג'ודו, חגורה ירוקה אבל עוד חודש והייתי עושה לכחולה.מגיל 13 ועדיין ממשיך- ג'ו ג'יטסו, חגורה ירוקה ועוד שנה עושה לכחולה.אגב, יאיר- איפה אתה מתאמן בגבעתיים?בונא אחי זה בדיוק הסיפור שלי!אבל בדיוק!אני מגיל 6 הייתי בג'ודו, היתה לי חגורה כחולהאבל בניגוד אליך ( ;D) הייתי מקום 3 בארץ.אבל הפסקתי את הג'ודו לטובת הכדורסל
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אני מתאמן כבר שש שנים באומנות לחימה עתיקהוסודית...טקן - טקן 2 - טקן 3 - טקן טאג - טקן 4אני שולט באומנות העתיקה!לא כל אחד יכול ללמוד אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.