עבור לתוכן

רעיון למתנה ב-1000 שח

Featured Replies

פורסם

מה עושים שם ב- Hooters הזה? זה סוג של מועדון חשפנות?

מסעדה בעיקרון.

מקום מעולה, אוכל טוב - על האש, וכל הרעיון בו זה שהמלצריות נראות ממש ממש טוב - חזה גדול - חולצות צמודות.

נהנה שם כל פעם מחדש ;)

למרות שלדעתי, בארץ היא לא תחזיק יותר מכמה שבועות / חודשים.

ישר כל המזדיינים שמנתגדים לכל מה שזז יתחילו לדבר על אפליות בקבל העבודה או שסתם בנים יתחילו להתריד שם בנות.

חבל שזה ככה.

ובקשר לבחור עם הכסף,

כמויות של אלכוהול - כל החברים - לחגוג את היומולדת על הסוף. הדרך הכי טובה לבזבז כסף לא נחוץ.

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כסף לא נחוץ.

ואתה קורא לעצמך יהודי?! SHAME ON YOU!

פורסם

ואתה קורא לעצמך יהודי?! SHAME ON YOU!

חחחח מה הקשר בכלל להיותי יהודי?

אם ישלו כסף לא נחוץ זאת הדרך המהנה ביותר לבזבז אותו - לפי דעתי.

פורסם

יהודי שלא מבין בדיחות יהודים S:

עצוב X:

קראת לכסף "לא נחוץ", מפה אני מניח שכבר תבין את השאר.

בכל מקרה, לא הייתי מבזבז 1000 שקל על מתנה. אלא אם מוצאים משהו שימושי ומגניב במיוחד.

פורסם

חחח לא חשבתי בכיוון של בדיחה, חשבתי אתה אשכרה נופל עלי עכשיו.. חח בקטנה ;)

פורסם

הוטרס יפתחו בפולג בנתניה. אני מחזיק בידי את הכתבה במוסף 24 שעות מתאריך 9/10/07. אם תרצו אסרוק אותה. יש שם צילום של המלצריות הישראליות ות'אמת...הן לא כוסיות אש. היזם לא מוכן להגיד מראש היכן יפתחו כל הסניפים כדי למנוע ריבים עוד לפני הפתיחה. אבל יש תכנון ל-4 מסעדות.

לפותח הת'רד-1,000 ש"ח זה לא סכום גדול. במיוחד לאחד כמוך שאומר שיש לו 3 פלאפונים, אוטו וכו'. גם לחסוך לא ייתן לך כלום. על בגדים לא שווה להוציא.

בקיצור אני מציע לקנות מנורה אולטרא סגולה וגם פליקר יכול להיות נחמד. אורגן אורות ועוד רהיט מיוחד יהפכו את החדר שלך למקום עליה לרגל מכל העיר. עוד הצעה: תזמין מראה מיוחדת עם ציור שלך או שתשים מראה על כל התיקרה

פורסם

קנה טוסטוס! :lol: :lol: :lol:

תחשוב קצת לכיוון המוטורי

קנה איזה קורקינט ממונע אנערף

אתה נראה מספיק מפונק לדברים האלה ::):xyxthumbs::kopfpatsch:

פורסם

לא חובה לקנות דבר אחד.

אני במקומך הייתי משקיע את הסכום כמו הציעו לך במערכת סאונד לחדר + קונה הרבה דיסקים של מוסיקה, אבל למען האמת אני לא בטוח ש-1K יספיק...

פורסם

תחליף ספק כוח.

פורסם

תחסוך עוד 1500 שקל

ותקנה Z5500

:D

פורסם

זה דיי ברור ערב נחמד עם הרבה חברה שתייה טובה ושטויות כגון הפלגה \ מסעדה\לימוזינה או שילובים

פורסם

יש לו 1000 לא 10,000 ..

פורסם

אם אתה עצלן - כורסת טלויזיה ממוצעת.

אם אין לך פחד גבהים-צניחה חופשית.

אם אתה סטלן - 70 קילו קבוקים :hat:

פורסם

אם אתה סטלן - 70 קילו קבוקים :hat:

תומך בלב מלא.

פורסם

זה באמת לא נחוץ? אולי תחשוב על לתרום. הצעה שאף אחד כאן עדיין לא העלה אבל אני מניח שהרבה חשבו עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים