עבור לתוכן

אוחחחח באסה.

Featured Replies

פורסם

אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו ::))

הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם.

המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\

כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2)

עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את המפרט שלי.

כרטיס מסך 8800GT, מעבד Q6600 בגרסא G0, לוח אם..אותו דבר רק בלי בקר ה-RAID (DS3L), דיסק קשיח בגרסא של ה-2 דיסקים (AAKS), מסך של סמסונג 20" (סתם להשוות, אין שם את המסך של LG), מארז TRITON, ספק Enermax Liberty, זכרונות של CROSAIR.

אנשים פשוט א-ל תקנות מחנויות שכונתיות!!!!

אם לעוד מישהו יש סיפורים כמו מה שקרה לי והוא מתוסכל על זה, שפכו פה. :'(

(אגב, אני רק בן 13 אז לא יכולתי להזמין בעצמי.)

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאני היחידי שקרה לו מקרה כזה?

פורסם

שקוף.. פרסומת לסקאי פי סי.

פורסם

יש חנות שכונתית שאני קונה משם כל הזמן, היום הרכבתי לחבר שלי מפרט:

E6550

8800GT

2GB DDR2-667

P35-DS3 (תומך ב-FSB 1333Mhz)

דיסק קשיח 250GB

מארז רגיל ופשוט

ספק (לא זוכר איזה ספק אבל זה לא ג'נרי)

*ללא כונן כי יש לו כבר כונן

הכל ייצא לו 3600 ש"ח

מה אתם אומרים?

פורסם

מחשב מאבד בערך 40% ממחיר הקנייה שלו תוך שנה אז אל תתפלא ירידת מחירים היא דבר צפוי

פורסם
  • מחבר

שקוף.. פרסומת לסקאי פי סי.

ממך אתאלם.

לקחתי את SKYPC מהסיבה היחידה ש-TMS לא נתמך אצלי טוב בדפדפן, ו-IQPC לאחרונה נהיו יקרנים.

>מחשב מאבד בערך 40% ממחיר הקנייה שלו תוך שנה אז אל תתפלא ירידת מחירים היא דבר צפוי

קניתי את המחשב לפניי חודשיים, ומה שהמחירים לא ממש השתנו חוץ ממחיר הזכרונות (ירד ב-39 ש"ח)

פורסם

מצטער מאוד אבל צורת הניסוח שלך גורמת לזה להראות כך..

בוא נעזוב בצד את מונה ההודעות שלך.

פורסם
  • מחבר

מצטער מאוד אבל צורת הניסוח שלך גורמת לזה להראות כך..

בוא נעזוב בצד את מונה ההודעות שלך.

מפנה אותך למשתמש הקודם שלי שקיבל באן, Xeydo.

ולא, באן IP לא יעזור לכם.

פורסם

בסדר... החיים קשים. :nixweiss:

תהיה מרוצה ממה שיש.

פורסם

מפנה אותך למשתמש הקודם שלי שקיבל באן, Xeydo.

ולא, באן IP לא יעזור לכם.

סליחה, טעיתי.

פורסם

ננעל. המשתמש הורחק לצמיתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים