פורסם 2007 בנובמבר 817 שנים שלום חברים , החלטתי לקנות את המארז 570 Gigabyte 3D Aurora. עכשיו הבנתי שהמאווררים שלו לא משהו , קצת "עצלנים" .. רציתי לדעת איזה מאווררים כדאי לשים שם שיהיו שקטים ויעילים. כמובן לא מאווררים ב-38000 ש"ח , המארז גם כה עולה 850 ש"ח :kopfpatsch: מאווררים בסביבות ה-100 ש"ח .. כמה מאווררים איזה ואיפה להחליף במארז , אם מישהו יודע מניסיון? תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים מחבר ממ .. כמה מאווררים יש שם? 3? לדים לא קריטי , אבל אם זה עניין של כמה שקלים אז עדיף שיהיה עם 100-120 ש"ח לכולם ביחד ... או שזה לא הולך.. הזמנתי Eureka , אבל הוא End Of Life ולא מצאתי אותו בשומקום... :'( :'( :'( בגלל זה אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte 570 ...
פורסם 2007 בנובמבר 917 שנים יש לי את האורורה הרגיל..רק עכשיו קלטתי שיש את ה570, הוא מדהים !ממ יש לי כבר את המארז קרוב לשנה,לא סבלתי מהמאווררים שלו..תלוי אם זה אותו מאווררים :]בהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 1217 שנים מחבר הזלמן סבבה , נראה לי אני אקנה 3 ואחליף את כולם.ה- scythe s-flex קצת יקר למאוורר אחד ,בסביבות ה-70 ואני צריך 3 ...ההבדל כ"כ משמעותי בין המאוורררים הקיימים ב-aurora 570 לבין אלה ? באמת יש צורך להחליף ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.