עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את המסך Dell 2007 WFP מהחנות הבאה ?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני גר בירושלים ורוצה לקנות את הדגם ה 2007 WFP של Dell בעיר שלי, ומצאתי חנות בשם "גאולה מחשבים".

זוהי חנות חרדית, אין להם אתר, והמסך עולה אצלהם 1800 שקל, שזה קצת מוזר כי זה מאוד זול ביחס לכל חנות אחרת שמוכרת את זה בארץ, אבל סה"כ הנציג עם מי שדיברתי איתו אמר לי שיש אחריות על המסך 3 שנים, יש אחריות על פיקסלים, ואפשר גם לבוא שם לחבר את המסך במקום ולבדוק פיקסלים שרופים במקום.

האם כדאי ללכת על זה ולקנות שם את המסך ?

תודה

פורסם

תבדוק טוב שלא מדובר בE207WFP לפעמים מתבלבלים ביניהם.

תוודא מי נותן את האחריות.

פורסם

אם אני לא טועה 1800 זה לא רחוק מהמחיר שדילרים קונים ככה שאני מאוד מאוד מאוד בספק אם מדובר ב-2007

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם המוכר והוא אמר שזהו פאנל S-IPS ובקשר לסוג של המסך דיברתי איתו כמה וכמה פעמים וכל פעם ככשאלתי אם זה 2007WFP הוא אמר לי שכן. בכל מקרה אני ישאל עוד פעם אם זה E207WFP.

ומאיפה האחריות צריכה להיות ? הוא אמר לי שזו אחריות יבואן, שהם מביאים את המסך מאיזהשהו יבואן אז יש להם אחריות ממנו, משהו כזה.

פורסם

אשמח לשמוע עידכון בנושא...גם אני מתכווון לרכוש את המסך הזה - 2007WFP.

פורסם
  • מחבר

דיברתי בדיוק עכשיו עם המוכר וזה בטוח הדגם 2007 ולא E207.

בכל מקרה השאלה עדיין לא נענתה, אתם חושבים כדאי לקנות אז את המסך מהחנות הזאתי ?

פורסם

אתה שואל אותנו בתור אנשים שמכירים את החנות?

ברור שזה הימור, יש כאלו שמעדיפים לקנות יקר יותר אבל לקנות בחנות מוכרת וטובה (לדוגמא אלו שקונים בזיגזג)

ויש כאלה שמעדיפים זול לא משנה איפה ולפעמים משלמים על זה (עשה חיפוש בפורום על זה)

כמו שאמרתי הימור, לך תדע מה היחס שתקבל אם תצטרך לממש אחריות....

פורסם
  • מחבר

אני שואל אותכם בתור אנשים אובייקטיבים.

סה"כ זו חנות לא כל כך מוכרה ומחיר מאוד זול יחסית למסך שכזה. אבל מצד שני החנות נמצאת בעיר שלי ויש אחריות.

האם כדאי לקנות או לא ? מה אתם חושבים ? כן אולי זהו סוג של הימור, אבל אתם הייתם קונים בנסיבות הללו ? מה אתם הייתם עושים במצב הזה ?

זה מה שאני שואל :)

פורסם

יש אחריות טובה?

יש מחיר טוב?

אפשר לבדוק לפיקסלים שרופים וכו'?

תקנה ותהנה

פורסם

אני גם מירושלים וכבר איזה חודשיים שאני מתכננת לקנות את המסך הזה, אבל בכמה חנויות אמרו לי שאין במלאי וכו', ולכן לא קניתי עד עכשיו, אבל כנראה שכל עקבה לטובה...

בכל אופן, דיברתי הבוקר עם החנות הזו בגאולה, ושאלתי אם מדובר בדגם 207 או 2007, הוא הלך ובדק מה כתוב על הקרטון עצמו ואמר שזה דגם 2007!!! זה מחיר ממש זול למסך הזה ואני מתכננת ללכת לקנות אותו ביום ראשון בע"ה. כמובן שיש לי את אותן התלבטויות כמוך, אבל אם אתה אומר שיש אחריות ל3 שנים, הפאנל הוא S-IPS וניתן לבדוק פיקסלים שרופים אז נראה לי שכדאי לקחת את הסיכון כי המחיר באמת מעולה, כ-500 ש"ח פחות מהמחיר הממוצע למסך הזה.

דרך אגב, ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 10 תשלומים.

אני בכל מתכוונת ללכת לרכוש אותו ביום ראשון. אולי ניפגש שם :)

שיהיה בהצלחה,

קרן.

פורסם
  • מחבר

נתת לי תקווה בקשר לקנייה של המסך :)

אני יילך לקנות אותו כנראה ביום ראשון\שני, מקווה שיהיה טוב.

פורסם

המחיר הזה חשוד לטעמי..

ידוע לי 2007WFP עולה לדילר בסביבות 2100 ש"ח

פורסם

אם אני לא טועה 1800 זה לא רחוק מהמחיר שדילרים קונים ככה שאני מאוד מאוד מאוד בספק אם מדובר ב-2007

פורסם

טוב כל הספקות והחשדות לא עוזרים במיוחד

הכי בטוח זה לבדוק את העניין בחנות עצמה

סבלנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים