עבור לתוכן

איזה לדרמן לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים

איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי.

ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי

פורסם

לך על הWAVE יש לי אחד, אני מרוצה ממנו מאוד....

פורסם
  • מחבר

חשבתי עליו אבל באיביי הוא אותו מחיר כמו ה surge והוא קטן יותר ויש בו פחות דברים

פורסם

סופר טול הוא מצוין יש לי אותו

פורסם
  • מחבר

אה שכחתי להגיד שאני צריך שיהיו לו מספריים ואת הסופר טול אני לא אוהב גם לא מוכרים הרבה באיביי

פורסם

לי יש את ה CHARGE XTI (דגם אחד לפני ה ALX, פשוט עם טיטניום במקום אלומיניום..)

אחלה אולר, עם 2 ראשים לביטים (לא צריך יותר מ1, גם ככה בקושי משתמשים בשניהם בו זמנים, וההחלפה קלה מאוד) ועוד ראש לביטים קטנים

אם אני לא טועה ל CHARGE TI שהוא אותו דגם רק עם שינויים קלים באביזרים יש מספריים וראש לביטים.

אגב 120$ זה דיי הרבה אם אתה קונה באיביי, אני קניתי את ה CHARGE XTI לפני שנה+ ב75 דולר באיביי כולל נרתיק עור וקורדורה, וסט ביטים מורחב בנוסף לסט ביטים שמגיע, מחנות.

*עכשיו הסתכלתי באתר של לדרמן, אין יותר את ה XTI והTI (באיביי עדיין יש), לפי דעתי הכי משתלם זה ה TTI, אתה מרוויח גם את המספריים שרצית, גם ביט גדול וקטן, וגם את הוו בסכין, שהוא מאוד שימושי(!).

פורסם
  • מחבר

כבר לא מייצרים את הדגם הזה אז נראה לי הalx הוא התחליף שלו וה120 זה מחיר של אחד עם אריזה מפוארת ועם עוד סט ביטים

פורסם

שים לב שבדגמי ה AL וה ALX זה אותו מקרה כמו שהיה בין ה XTI וה TI, אתה מוותר על משהו.

ב AL אין לך את הוו ושני ראשי ביטים, ובALX אין לך מספריים..

בגלל זה אמרתי לך שה TTI (שעדיין מיוצר) הוא המשתלם ביותר לדעתי, וגם אתה מרוויח מבחינה כלכלית מכיוון שהוא לא נחשב מוצר הדגל של החברה, למרות שהוא כמעט זהה.

לגבי הביטים, תבדוק טוב, עם האולר מגיעה ערכת ביטים עם 6 ביטים כפולים (12), בנוסף יש ערכה שבדרך כלל עולה עוד כסף של עוד 12 ביטים כפולים (24).

פורסם

לדרמן זה לאפסים.

רק SAK. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שים לב שבדגמי ה AL וה ALX זה אותו מקרה כמו שהיה בין ה XTI וה TI, אתה מוותר על משהו.

ב AL אין לך את הוו ושני ראשי ביטים, ובALX אין לך מספריים..

בגלל זה אמרתי לך שה TTI (שעדיין מיוצר) הוא המשתלם ביותר לדעתי, וגם אתה מרוויח מבחינה כלכלית מכיוון שהוא לא נחשב מוצר הדגל של החברה, למרות שהוא כמעט זהה.

לגבי הביטים, תבדוק טוב, עם האולר מגיעה ערכת ביטים עם 6 ביטים כפולים (12), בנוסף יש ערכה שבדרך כלל עולה עוד כסף של עוד 12 ביטים כפולים (24).

דווקא באיבי הtti הוא הכי יקר ועולה 100 כולל משלוח ואת הalx\al אפשר לקנות ב90 למרות זה רק 40 שקלים שלא חשובים לי אז אני אקנה את הTTi ברגע שאמצא עסקה טובה שם

פורסם

מישהו יכול להמליץ גם על אחד מהארץ עד 500-600 שקלים?

פורסם
  • מחבר

יש את הAL\ALX בלמטייל ב590 אבל אולי בחנויות אחרות תוכל להשיג בקרוב ל500

פורסם

אפשר הסבר למה דווקא הוא ומזה ביטים ?

פורסם

G33K5 :P

פורסם

לדרמן זה לאפסים.

רק SAK. :xyxthumbs:

על מה אתה מדבר?

G33K5 :P

לך וללייזרים הירוקים שלך בכלל אין זכות דיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים