עבור לתוכן

ירון זליכה - כלב השמירה שלנו - מה רוצים ממנו ?

Featured Replies

פורסם

ד"ר זליכה הוא חתיכת לקק מתלהם, יורה לפני שהוא חושב, אף אחד בסביבה שלו כולל הסגן שלו לא מסוגל לשתף איתו פעולה בעבודה תקינה !

עדיף אחרי הכישלון שלו לשרוף את אולמרט (אין לך הוכחות סתום ת'פה ! - התיק הולך להיסגר לא ? ) שיקפל את עצמו וילך הביתה וינעל את הדלת מהבושה

עלק אני הולך להתפטר ... חחח ... סוררי בוב ... אתה לא יכול להתפטר , פוטרת !

פורסם

זה נכון הסגנון של זליכה זו בעיה - הוא מצליח לקומם עליו גם את האוהדים של מעשיו - חבל , חבל גם שיש לו טיעונים הראויים עיון נוסף .

בבקשה לקרא לפני שמגיבים ^^^

ונכון שגם הוא וגם מבקר המדינה כמו הפוליטיקאים בכלל משתמשים בתקשורת --- אבל עם אזרחים חסרי מודעות והיגיון כאלו שמתלהמים בלי דעת --- לי זה מובן .

פורסם
  • מחבר

דוד עזוב...

כמו שהם לא מבינים זה משתווה לאותה תפיסה של אוהדי ביתר.כניראה ניקיון כפיים ודרך ישרה זה לא דבר נפוץ במחוזותינו.

כמובן שעדיף ראש ממשלה שלא יודע לנהל מדינה ואוהב להצהיר על מחלתו ברבים (את מי זה מעניין בכלל..) שידבר על מה שבאמת בוער כמו עניני המדינה.

אני עומד מאחורי זליכה ולדעתי הכנסת הנוכחית רקובה וחבל.אבל זו טיבה של הפוליטיקה ואין מה לצפות בעצם.זה תמיד יהיה מעגל קסמים של ליכלוך.ניקיון כפיים

יהיה רק על הנייר.ואם בא אחד ומנסה להכניס קצת ענווה אז תמיד יהיה את הוולגריים הישראלים שיצעקו כמו אוהדי בייתר "בוז בוז החוצה"

ככה זה הכנסת שלנו והיא משקפת גם חלק גדול מהציבור - לגנוב לרמות לחפף.

פורסם

אני חושב שתופעת זליכה מעוררת רגשות מעורבים - טוב שהיה ורע שהיה .

על כל מקרה השינויים שנגרמו בעקבות התנהגותו - אני מקווה שיקדמו את האיכות השילטונית בישראל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים