פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ? זה בטח איזה שביט שהיה ממש קרוב לכדוה"א.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר זה בטח איזה שביט שהיה ממש קרוב לכדוה"א.מה קשור אני אומר לך זה היה מטאור... כזה כחול.וכן יש מצב זה היה קסאם....
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר באיזה שעה ראית את זה?אני גם ראיתי משהו כזה בסביבות השעה 6.כן זה היה בין 6 ל7.אתם לא חייבים להאמין ... אני ראיתי את זה מול העיניים שלי , דבר פשוט מדהים.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים עוד לא ממש הבנתי למה כולם צוחקים אליו.מקווה שהפורום לא "נדפק" כמו רוב הפורומים בזמן האחרון.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מה שרואים בלינק שנתת של YOUTUBE זה משהו שנכנס לאטמוספרה. אני בסםק אם זה היה אמיתי.בכל מקרה, אני ראיתי כמה פעמים אבל זה נראה כמו "כוכב נופל".זה לא באמת כוכב אלא כמה גרמים בודדים שנשרפים באטמוספרה ואז מה שרואים זה משהו שנע במהירות גדולה עם הרבה אור מסביבו.אתה יכול לתאר מה ראית? משהו שנכנס לאטמוספרה ממש או כמו"כוכב נופל"?
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים זאת חברה שלי שהעפתי אותה קיבינימאט. נ.ב עם כל הפסולת שיש מסביב לכדור המסכן שלנו אני לא אתפלא אם זה היה איזה חלק של לווין או טיל או משהו כזה. קיצר ראית חרא נופל מהשמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.