עבור לתוכן

הגבלה של מהירות הורדה מrapidshare.com

Featured Replies

פורסם

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ?

הוט+נטויז'ן 1.5 מגה

ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה.

אודה ךתשובות עיניניות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוריד עם פלאשגט.

פורסם
  • מחבר

אין לי פרמיום. אני מוריד רגיל

פורסם

הורדתי קצת מראפיד אתמול בערב, זה היה זוועה! אין לי כרגע פרימיום אז הורדתי רגיל על מהירויות שבין 30-60 KBPS וזה נורא עצבן, יש לי 1.5MB.

פורסם
  • מחבר

איזה חברות יש לך ?

פורסם

אני על נטוויז'ן ותשתית HOT.

פורסם

נטוויז'ן חברה על הפנים אני מנוי שם גם, אני בטוח ב 100% שהיא חוסמת פורטים, הגלישה שלי נוראה איטית בקיצור חברה על הפנים אני מת להתנתק!!!

פורסם

לי דווקא יש מהירויות מאוד גבוהות בראפיד שר... 2.5 מגה ADSL של בזק בינלאומי, מוריד לי בסביבות ה300

פורסם

חבר'ה, אני לא חושב שיש שום בעיה עם החברה שמספקת לכם אינטרנט . הבעיה טמונה עמוק בתוך השרתים האיטיים שלהם שלא מסוגלים לעמוד בעומס.

בשעות הערב אצלנו (7-10 בערב) יש ירידה משמעותית במהירות ההורדה שנובעת מפינגים גבוהים מאוד. עקבתי אחר המתרחש במשך תקופה ארוכה.

לאחר שעות העומס (7-10) ובכלל אחרי השעה 12 המהירויות חוזרות למהירות גבוהה.

נכון, הם החלו עם השיטה החדשה של "חכה בתור" אבל זה לא משפיע אפילו בקצת.

אני מציע, מצאו תוכנה שתוכל להוריד בעצמה ללא תלות באדם (כן, למרות הקוד) השאירו אותה דלוקה בשעות הלילה ותהנו.

פורסם

אני שוקל לעשות מנוי PREMIUM ורציתי לדעת את הדברים הבאים לפני:

1: האם יש הגבלה יומית על כמות ההורדה(שמעתי פעם על 3GB PER DAY)?

2: האם אני אוכל להוריד(בעזרת FG או ללא תוכנה) במלוא רוחב הפס שלי(שהוא 3MB), או שגם עם מנוי פרימיום לא אנצלו?

3: האם לדעתכם האישית שווה לעשות מנוי פרימיום?

פורסם

1. כן, 5GB ליום כאשר אתה יכול להוריד עד 25GB על חשבון 4 הימים הבאים.

2. כן.

3. מניסיון, שווה כל שקל.

פורסם

מצטרף להמלצה , לי בנוסף לחשבון פרימיום בראפידשייר יש לי גם אחד במגהשייר ובמגה אפלואד.

פשוט יתרון עצום להוריד קבצים עם פלאשגט אבל צריך להיזהר בהורדות בפלאשגט ובראפידשייר , האתר שלהם לא ממש תומך בהורדות עם מנהל הורדות ואז כל החישוב של כמות ההורדה מתחרבש שלהם (זה בדוק כי דיברתי עם נציג של Rapidshare AG) לדוגמא אם אתה מוריד משהו שהוא 350 מגה , זה ירשום לך שהורדת 400 מגה...

יש להם מנהל הורדות ניסיוני שלהם אבל הוא עושה המון בעיות והוא מוגבל במס' הקבצים שאתה מוריד בבת אחת ל-5.

פורסם

הבעיה שתיארת נשמעת לי זניחה במיוחד.

מה גם שעם פרימיום אפשר תמיד לעשות RESUME לקבצים.

נשמע טוב ונראה לי שאני ארכוש לי מנוי. מישהו מכיר מקומות זולים לרכוש מנוי(מעבר למה שיש באתר עצמו)?

פורסם
  • מחבר

לי דווקא יש מהירויות מאוד גבוהות בראפיד שר... 2.5 מגה ADSL של בזק בינלאומי, מוריד לי בסביבות ה300

כמה אתה משלם עבור ספק ותשתית ?

אני רוצה עכשיו להתחבר ליס ושם הם מציעים לי ב220 שקל אינטרנט + טלויזיה.

אחרכך אני רוצה לעבור מנטויז'ן לבזק בינלאומי 1.5 מגה.

פורסם

1: 25GB ל5 ימים

2:כבר ענו כן

3:שווה , פשוט שווה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים