עבור לתוכן

עצות לקניית מסך (הקנייה עצמה)

Featured Replies

פורסם

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם?

עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה?

איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

פורסם
  • מחבר

מישהו...?

פורסם

1. קודם כל מבררים מי היבואן של המסך, כדאי ומומלץ לקנות מסך שמגיע מיבואן רשמי.

2. בירור מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן, כדאי לקבל התחייבות להחלפה של מסך כבר מהפיקסל הראשון ב 10 - 14 ימים הראשונים.

3. מאוד חשוב, מדיניות ביטולים והחזרה של החנות

4. דרישה לפתוח את המסך לאחר הקניה עוד בחנות ולבדוק שאין פיקסלים שרופים או כל מיני תחלואות אחרות.

דרך מומלצת וקלה לבדיקה היא להוציא את התמונות מהרקע בשולחן העבודה, להחליף את צבע הרקע לצבעים לבן, אדום, כחול ולחפש נקודות מרובעות שמשתקפות בצבע אחר: אדום, כחול, שחור.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

www.nirtech.co.il

האתר הזה יבואן רשמי?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני די מעוניין לקנות את המסך הזה מפנדה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16194

הם אמרו לי שההתחייבות להחלפה בגלל פיקסלים מתים היא רק ליום יומיים.. זה מספיק כדי באמת למצוא את כולם אם הם קיימים?

ולמישהו אולי יש מושג מאיזה יבואן פנדה מקבלים את המסכים האלה?[br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 18:36:18

www.nirtech.co.il

האתר הזה יבואן רשמי?

האתר הזה הוא לא יבואן, זאת חנות

פורסם

לא, נירטק זו רק חנות שמשווקת מסכים, בוא ואתן לך מספר דוגמאות:

1. SAMSUNG - יבואן רשמי "חיון מחשבים".

2. LG - יבואן רשמי "ח.י".

3. PHILIPS - יבואן רשמי "איסטרוניקס"

4. VIEWSONIC - יבואן רשמי "אומניטק"

5. DELL - פה יש מספר יבואנים מקבילים, הכי נפוץ זה "CMS".[br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 18:39:20

למה שלא תתקשר לפנדה ותשאל ? הם ישמחו לתת לך את האינפורמציה.
פורסם
  • מחבר

טוב הם אמרו שהם עובדים עם CMS אבל המדיניות שלהם לגבי פיקסלים זה רק ביום הקניה.. אחרי זה זה כבר 5 פיקסלים ומעלה...

פורסם

OK, אז תבדוק טוב בחנות לפני שאתה לוקח את המסך וזהו, לא מאמין ש"יצוצו" לך פיקסלים מתים אחר כך ...

פורסם
  • מחבר

הם לא פותחים בחנות, אפשר רק בבית אחרי שקונים... ואז הם כבר לא אחראים על זה אלא היבואן... :nixweiss:

פורסם

הקפצה אסורה, קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים