עבור לתוכן

מסך 24"?? || עידכון בעמוד 2 (אולי יורד ל20")

Featured Replies

פורסם

טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ??

אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט..

לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים..

תודה

פורסם

השלב הבא אחרי ה-2407 מבחינת מחיר זה ה-Benq FP241W. הוא נסקר באתר בביקורת שהייתה על מסכי "24.

פורסם
  • מחבר

ואיך הbenq מבחינת סרטים וכו'??

איזה חסרונות יש לו מול הדל??

תודה..

קראתי כבר את זה מתי שזה יצא .. אבל שכחתי הכל :silly:, אם תוכל/ו לתת לי תשובה בבקשה.. :hi:

פורסם

ה-BenQ בהשוואה ל-Dell לא מציג אותם ארטיפקטים. עדיף שתנסה לבדוק עם גטר טק האם ניתן לרכוש את ה-FP241WZ שיותר טוב מה-W.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. אני אנסה להתקשר אליהם.

הWZ אמור להגיע לארץ מתישהו?? ומתי יהיה דגם חדש לדל?? שנה ? או פחות?

פורסם

האם הלכת להתרשם בכוחות עצמך מה-2407HC ולדגום איתו סרט ברזולוציית 1280X720 או לפחות 960X544 על DVD/CD ?

במידה והארטיפקטים יתגלו כמפריעים לך בכל זאת, אם גטר טק יסכים להזמין את המסך BenQ FP241WZ זה יהיה פיתרון עדיף מאשר לחכות פרק זמן לא ידוע להצהרת רוויזיה חדשה או דגם מחליף.

אם יש לך אפשרות להמשיך לחסוך ולהתאמץ לכיוון המסכי 24" של EIZO, וקצת להתפשר איתם בתחום הגיימינג, הם יתנו לך בסרטים ניגודיות גבוהה וכיול צבעים ברמה מאוזנת ללא רוויית יתר, שקשה מאוד להשיג אותה במסכים זולים יותר, גם ב-Dell או ה-BenQ.

פורסם
  • מחבר

האם הלכת להתרשם בכוחות עצמך מה-2407HC ולדגום איתו סרט ברזולוציית 1280X720 או לפחות 960X544 על DVD/CD ? לא.. איפה אני עושה את זה??

במידה והארטיפקטים יתגלו כמפריעים לך בכל זאת, אם גטר טק יסכים להזמין את המסך BenQ FP241WZ זה יהיה פיתרון עדיף מאשר לחכות פרק זמן לא ידוע להצהרת רוויזיה חדשה או דגם מחליף.

אם יש לך אפשרות להמשיך לחסוך ולהתאמץ לכיוון המסכי 24" של EIZO, וקצת להתפשר איתם בתחום הגיימינג, הם יתנו לך בסרטים ניגודיות גבוהה וכיול צבעים ברמה מאוזנת ללא רוויית יתר, שקשה מאוד להשיג אותה במסכים זולים יותר, גם ב-Dell או ה-BenQ.

EIZO זה יקר מדי.. זה אומר להכפיל את התקציב מהדל.. 1000-2000 שקל יותר זה הגבול (מקסימום 5800)

ואיפה אני יכול לבדוק את הדלHC??

פורסם

כן זה נכון S2431W עולה 6350 ¤ - זה לא זול, (ה-S2411W טוב יותר אבל יותר יקר ממנו ב-1000 ¤ ) אבל הוא מועדף עליי לדעתי מה-2707WFP , פשוט איכויות התצוגה של EIZO FlexScan הן ברמה גבוהה יותר, ואני מכיר את זה מניסיון אישי. אם היה לי אפשרות להשיג עוד 550 ¤ לא הייתי מהסס. זו השקעה נבונה לכל אורך חיי הצג. מסכים איכותיים של חברות שונות באים והולכים עם השנים, ומסך EIZO ממשיך להישאר ולשרת את בעליו ברמה גבוהה יותר.

בכל אופן לעניין ההתרשמות מה-Dell - אולי ב-LCDTV תוכל להתרשם מהדל צא למסע חיפוש ותבדוק בחנויות, שמוכרות אותו ברשת, מי מהן תאפשר לך התרשמות קצרה.

גם אם לא תוכל להזמין את ה-FP241WZ, ניתן ללכת על ה-W. כמו שאמרתי, אנו עדיין לא יכולים לדעת מתי הבעיות ב-Dell יתוקנו ע"י כיול של ערוצי RGB כמו בגירסה הוותיקה או שיהיה דגם אחר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

איפה ראית 24" של EIZO ב6350?? אני מצאתי רק ב8000-10000 ש"ח.. אפשר בבקשה לינק?

6350 ש"ח זה באמת המקסימום שאני יכול להוציא..

אבל אמרת שהEIZO לא משו במשחקים.. עד כדי כך נורא? או שרואים טוב אבל לא מצויין?

לגבי לנסוע לחיפוש חנויות שאני יוכל לבדוק את הדל- אני יכול רק בתל אביב.. רשיון יהיה לי רק עוד חצי שנה

פורסם

ה-S2431W למרות זמן תגובה טוב מתאים לגיימרים לא איסטיניסטים, היות שמעבדי התמונה המתקדמים גורמים ל-Input Lag גבוה. לא כל אחד ישים לב למחסור בפריימים במשחקי FPS אבל התופעה קיימת.

יש ב-PRAD סקירה עליו

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-eizo-s2431w.html

המחיר שמצאתי הוא אצל סוכן ראשי בדרום - infoservice ובפעם האחרונה שבדקתי זה היה המחיר שם, אבל אולי הוא השתנה.

פורסם

אני ממליץ להשקיע עוד קצת כסף בדלק כדי לדעת שאתה עושה בחירה חכמה ונכונה

פורסם
  • מחבר

שיניתי את דעתי בכמה דברים.. ::)

אני עכשיו חושב שלא כזה כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף רק במסך 24 אינץ (5500-6000 ש"ח זה הרבה יחסית לתמורה)

ועלה במחשבתי לרדת לDELL 2007WFP שנמכר ב2.2K

גם שמעתי שיש לו פאנל יותר איכותי- S-IPS

בעיקרון אני רוצה מסך גדול כדי לראות מהמיטה או בכלל סרטים ומה שיש לי עכשיו (17" ממרחק 2 מטר לא רואים משהו..) זה לא מספיק

אז האם הדל 20" ממרחק של 2 מטר+- נוח לצפיית סרטים?

פורסם

אכן ה-2007WFP איכותי בזכות הפנל S-IPS , אבל אני אחרי התנסות עם 2407WFP אני מאמין שההנאה מסרטים היא מצריכה מינימום גודל של 24".

אין לך מושג מה תפסיד אם תרד לרזולוציה נחותה יותר. אפילו בתכנים ברזולוציות של 960X544 אני רואה מרקם מדהים של התוכן עם 24" שאין זה בר השוואה לטלוויזית CRT 29".

אני חושב שכדאי לך ללכת לבדוק את ה-2407HC ואם לא טוב לך מה שרואים בו אז כדאי שתלך על הבנקיו.

אם בכל זאת אתה לא משוכנע אז ה-2007WFP מצויין למשחקים.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. אני יקשיב להצעה שלך.

תודה.

רק אם אפשר ממישהו פירוט יותר נרחב על הבעיות של הHC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים